Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Čauky, které z těchto jmen se Vám líbí? Znáte někoho s takovým jménem? Vybíráme nějaké netradiční
![]()
Mě se nelíbí Barnabáš, ale ani ty ostatní pro mě nejsou žádní favorité. ![]()
Znám několik Sebastiánů, moc netradiční mi nepřijde, spíš právě jako momentálně docela dost populární… z těch ostatním neznám nikoho, jen když vidím jméno Jonatán, okamžitě se mi vybaví jezevčík z Macha a Šebestové.
Z těchto jmen bych si vybrala akorát Kristiána.
Sebastianu je ted vsude plno v porodnici byli 3 jinak prvni 3 jsou pekna
My chceme sebastiána..
ze začátku se mi moc nelíbilo, přišlo mi až moc netradiční, ale po chvíli už to bylo jasné.. a jak jinak než že to jméno ted slyším všude..
kristiána znám taky od známé, je to pěkné.. ale barnabáš se mi moc nelíbí a jonatán si představim psa jonatána.. promiň ![]()
Me se celkove chlapecka " netradicni " jmena moc nelibi. U holcicek mi to tak divne neprijde. Z tech jmenovanych mi prijde nejhorsi Hugo hned si predstavit gaye. Jonatan a Sebastian jsou fajn. Barnabas je hezke a roztomile, ale pro maleho kluka ne pro dospeleho chlapa
@lilianag Hugo ma od segry kamaradka.Pri Jonatanovi se mi vybavi pes. U Barnabase nevim jak bych mu rikala zdrobnele, takze jedine Kristian anebo Hugo.
Mám doma Sebastiána a Kristiána:)JOnatán a Barnabáš se mi nelíbí
Znám Jonatána a Sebastiána. Nejsou to podle mě špatná jména. Ale ty ostatní bych teda asi nedala…
Rozhodně ne Huga ![]()
Hugo je strašné jméno
Nezlob se, ale opravdu se mi nelíbí. U Jonatána mi také hned naskočí pes z Macha a Šebestové, jak už tu někdo psal
Sebastiánů je všude plno,
Barnabáš je také takové divné jméno… Takže za mě Kristián, to je pěkné ![]()