Iveta Bartošová je zase zpátky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
19.12.13 17:49

@Ve-ru já nějak nemumím litovat lidi, co si za spoustu věcí můžou sami, no a to hlavně svoji naivitou a neuvěřitelnou hloupostí. Její závislost, to už je jako věc jiná, ale zase to se dá léčit. Naivní a blbá bude napořád :mrgreen:
Takže její,,pípání,, místo mluvení mi normálně zvyšuje tlak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.12.13 17:50

@Katie So Asi jo :nevim: Nepředpokládám, že by ji někdo napodoval, jako třeba Elvise nebo Jacksona :lol:

@kozisek Radek Kašpárek - Co bude dnes k večeři ;-)

@dani24687 Nazdar :mavam: Tebe jsem dlouho nikde neviděla :mrgreen: Myslíš, že jí o Vánocích nabídnou něco k pití? :twisted:

• Citovat
  • Upravit
7765
19.12.13 17:51

Jak tahle troska může ještě někoho bavit nechápu :-/. Nedá se na ní koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.12.13 17:52

@Anjes Nemusíš hned moralizovat, nikdo do ní nekope :nevim: Jenom, že není populární svýma písničkama, ale tím, kolikrát se vrátila a vytratila a kde se všude zhroutila a ožrala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15404
19.12.13 17:53

@Ve-ru jí? vždy :mrgreen: no to víš, peču, uklízím, chodíme ven, poslední dobou nějak net nestíhám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.12.13 17:54
@Ve-ru píše:
@martina.se Já ji právě vůbec nepoznala 8o Fakt prokoukla, ale myslím, že to nebude na dlouho :think:

však to je vždycky jak na houpačce, jednou super koc a druhej den troska :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.12.13 17:57

@lyrica Mě jí fakt líto bylo, ale je prostě labilní, ta by měla dostat max. prášky na hlavu a místo chlastu rychle špunty, pak by se z toho možná dostala. :nevim:

@dani24687 Já bych se nedivila, kdyby jí něco nalili v přímém přenosu a čekali, až se tam najebe, aby měli sledovanost :mrgreen: To jsem nevěděla, že jsi tam zodpovědná matka :think:

• Citovat
  • Upravit
11370
19.12.13 18:10

Oni jí Rychtáře zavřou a zas začne. Podle mě si vždycky najde chlapa takovýho vyžírače energie a ona se pak sesype. Tohle vidím max do jara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
19.12.13 18:12

Já se divím, že už Rychtář a paní(slečna) Bartošová dávno nesedí… To, co předváději oni, to se nevidí ani v cirkuse.. :jazyk:

Příspěvek upraven 19.12.13 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.12.13 18:15
@Katie So píše:
Já se divím, že už Rychtář a paní(slečna) Bartošová dávno nesedí… To co předváději oni, to se nevidí ani v cirkuse.. :jazyk:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.12.13 18:18
@mejdylko píše:
Oni jí Rychtáře zavřou a zas začne. Podle mě si vždycky najde chlapa takovýho vyžírače energie a ona se pak sesype. Tohle vidím max do jara.

Zavřou? 8o

• Citovat
  • Upravit
11370
19.12.13 18:21

@Ve-ru dyť Rychtář furt dělá nějaký průsery a má na krku hromadu soudů za napadení ex manželky a Macury. Je to nervák. Iveta ještě párkrát dostane přes držku, pak se zas napije a bude to s ní zas blbý. Ale doufám že ne, dyť kvůli chlastu přišla už i o syna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.12.13 18:25

@mejdylko Tak to nevím, já to nesleduju, akorát, že jsem dneska byla v šoku, že televize je zas plná Ivety 8o

• Citovat
  • Upravit
5421
19.12.13 18:30

Budu si muset opět přečíst Blesk, ať se zase něco dovím :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.12.13 20:08

@Katie So Ale fuj :mrgreen: :lol:

• Citovat