Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky,behem me tehotenske demence,kdy jsem kupovala vybavicku a nejak koukakala na to,at to vypada co nejvic super,ale prakticnost v tu chvili sla stranou,tak ted me urcite veci stvou a nejradej bych si naliskala
…ale pouceni do priostiho zivota ![]()
mam zimni fusak emitex,zvenku cerny,uvnitr snehove bily…je super teply,jsem spokojena,ale kamen urazu je ta bila uvnitr,porad je diky manipulaci usmudlany,takze porad peru,jsem na to hakliva a proste na bile jde videt vse…tak si rikam,ze kdy se mi neustalym pranim rozpadne
ale zatim drzi…
nastvala jsem se a hodila do pracky s cernou barvou iberia,ze proste at se deje vule bozi…nepocitam uplne ze se obarvi vnitrek na bilo,ale odstin sede by mi vubec nevadil…
tak mi drzte prosim pesti,at to fusak a pak i ja preziji ![]()
jinak pak po obarveni to asi vyprat normalne s praskem,at to nesmrdi tak chemicky,ze?asi dom posledniho machani ocet…a pak pracku mam prohnat s octem a nebo necim,at pak neperu bilou varku a nenio nadeleni ![]()
vubec nemam zkusenosti…dekujiiiiii
asi si budete klepat na celo,ze barvim fusak,ale opravdu ta bila je behem chvilky usmudlana,nechci zas fusak prat kazdy tyden a zase nechci chodit jak prasatko,jsem na to trosku cita
… a bohuzel jsem to stou vnitrni barvou nevychytala
ale co uz
Po obarvení určitě vyprat s octem. Působí i jako „ustalovač“ barvy (nevím, jak se to jmenuje správně). Jinak když jsem barvila v pračce, tak jsem ji pak prohnala se starými hadry plus ocet), aby ta barva měla na co chytit. Možná by to šlo i bez toho, ale to jsem nezkoumala.
se bojim,ze to chudak neprezije,tak jsem napla jak ksandy ![]()
ja podle navodu dala ocet i sul do bubnu spolu s tou barvou,ale do posledniho machani jsem ocet nedala-zapomela,mam stopnout pracku a dat do prihradky na avivaz ocet a nebo bude to stacit,ze pak jak to budu prat normalne,ze ho dam tam?
uvidíš jak to dopadne, sama jsem zvědavá ![]()
a nechápu proč bys vypínala pračku, normálně to do té přihrádky nalij a je, ne?
, však tam voda neproudí pořád… kolikrát se mi stalo, že jsem takhle dolívala aviváž během praní…
fusak chytl vevnit sedou barvu jak holubi sed…ale to mi nevadi… ![]()
jen ty plasty v pracce jsou nasedly…tak nevim jak to odstranit…savem???????
tak holubí šeď je pěkná, ne?
a savo do pračky, to nevím
, a vadí něčemu ty šedé plasty? já bych to nejdřív prohnala tím octem a pak kdyžtak to savo ![]()
ta seda je super…aspon to bude praktictejsi…ted jsem zkusila projet na vyvarsku tu pracku a uvidime