Barvení fusaku v pračce

7213
9.2.12 15:01

barveni fusaku v pracce

Ahojte holky,behem me tehotenske demence,kdy jsem kupovala vybavicku a nejak koukakala na to,at to vypada co nejvic super,ale prakticnost v tu chvili sla stranou,tak ted me urcite veci stvou a nejradej bych si naliskala :lol: …ale pouceni do priostiho zivota :lol:

mam zimni fusak emitex,zvenku cerny,uvnitr snehove bily…je super teply,jsem spokojena,ale kamen urazu je ta bila uvnitr,porad je diky manipulaci usmudlany,takze porad peru,jsem na to hakliva a proste na bile jde videt vse…tak si rikam,ze kdy se mi neustalym pranim rozpadne :lol: ale zatim drzi…

nastvala jsem se a hodila do pracky s cernou barvou iberia,ze proste at se deje vule bozi…nepocitam uplne ze se obarvi vnitrek na bilo,ale odstin sede by mi vubec nevadil…

tak mi drzte prosim pesti,at to fusak a pak i ja preziji :lol:

jinak pak po obarveni to asi vyprat normalne s praskem,at to nesmrdi tak chemicky,ze?asi dom posledniho machani ocet…a pak pracku mam prohnat s octem a nebo necim,at pak neperu bilou varku a nenio nadeleni :lol:

vubec nemam zkusenosti…dekujiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
9.2.12 15:05

asi si budete klepat na celo,ze barvim fusak,ale opravdu ta bila je behem chvilky usmudlana,nechci zas fusak prat kazdy tyden a zase nechci chodit jak prasatko,jsem na to trosku cita :lol: … a bohuzel jsem to stou vnitrni barvou nevychytala :zed: ale co uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.2.12 15:06

Po obarvení určitě vyprat s octem. Působí i jako „ustalovač“ barvy (nevím, jak se to jmenuje správně). Jinak když jsem barvila v pračce, tak jsem ji pak prohnala se starými hadry plus ocet), aby ta barva měla na co chytit. Možná by to šlo i bez toho, ale to jsem nezkoumala.

• Citovat
  • Upravit
7213
9.2.12 15:12

se bojim,ze to chudak neprezije,tak jsem napla jak ksandy :lol:

ja podle navodu dala ocet i sul do bubnu spolu s tou barvou,ale do posledniho machani jsem ocet nedala-zapomela,mam stopnout pracku a dat do prihradky na avivaz ocet a nebo bude to stacit,ze pak jak to budu prat normalne,ze ho dam tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
9.2.12 15:55

uvidíš jak to dopadne, sama jsem zvědavá ;)
a nechápu proč bys vypínala pračku, normálně to do té přihrádky nalij a je, ne? :think: , však tam voda neproudí pořád… kolikrát se mi stalo, že jsem takhle dolívala aviváž během praní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.2.12 16:37

fusak chytl vevnit sedou barvu jak holubi sed…ale to mi nevadi… :D

jen ty plasty v pracce jsou nasedly…tak nevim jak to odstranit…savem???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
9.2.12 18:03

tak holubí šeď je pěkná, ne?
a savo do pračky, to nevím :nevim: , a vadí něčemu ty šedé plasty? já bych to nejdřív prohnala tím octem a pak kdyžtak to savo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.2.12 18:16

ta seda je super…aspon to bude praktictejsi…ted jsem zkusila projet na vyvarsku tu pracku a uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný