Batolátko.cz - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59345
10.9.12 17:03

@panenka87 tak já měla vše ok, jen mě volali že už mají barvu kočárku co jsme chtěla a jakou chci tu letní podložku, jaký motiv a vše přišlo jak jsme se domluvili ;). Já tam napřed volala a taky že mě bude volat během hodiny paní co to má na starosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
10.9.12 17:22

@Markéta80 A volala Ti nakonec? Já bych se toho asi nedočkala, kdybych si nezavolala sama :think:
Ach jo, email mě od nich nedošel, nechápu proč. Jsem z toho na nervy, hrozně mě to teď stresuje v tom těhu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
10.9.12 18:33

@panenka87 jo volala ;), zkus napsat mail rovnou na toho majitele, ten mě volal hned po objednávce, kvůli barvě kočárku. Já žádný problém neměla ;) pak mě i volali že je vše připravené tak jsme se domlouvala at to pošlou asi o 4 dny dýl že nejsme doma a poslali ;) a pak jsem ještě doobjednávala zavinovačku a neměli tu barvu tak mě volali jaké barvy mají jestli vyberu jinou. Záleží co jsi objednávala a pokud tě na obchodu něco vadí tak klidně vystornuj a vem jinde. já čekala přes měsíc ale hned asi druhý den mě právě volal že chodí objednané barvy každé 3 týdny tak jestli ještě mam čas čekat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
10.9.12 19:42
@Markéta80 píše:
@panenka87 jo volala ;), zkus napsat mail rovnou na toho majitele, ten mě volal hned po objednávce, kvůli barvě kočárku. Já žádný problém neměla ;) pak mě i volali že je vše připravené tak jsme se domlouvala at to pošlou asi o 4 dny dýl že nejsme doma a poslali ;) a pak jsem ještě doobjednávala zavinovačku a neměli tu barvu tak mě volali jaké barvy mají jestli vyberu jinou. Záleží co jsi objednávala a pokud tě na obchodu něco vadí tak klidně vystornuj a vem jinde. já čekala přes měsíc ale hned asi druhý den mě právě volal že chodí objednané barvy každé 3 týdny tak jestli ještě mam čas čekat :lol:

No podle tech jejich podminek, stornovat objedavku muzu do dvou hodin po odeslani objednavky:-( stve me, ze nemam od nich zadnej email a to me pani slibovala ze ho posle. A nic:-( vadi me ten pristup. Ja v ruce nemam proste nic, s cim bych mohla kalkulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
10.9.12 19:46

@panenka87 napiš rovnou tomu majiteli, ten se mě ozval vždycky hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
10.9.12 19:57
@Markéta80 píše:
@panenka87 napiš rovnou tomu majiteli, ten se mě ozval vždycky hned ;)

No ale ja jsem s nima komunikovala, takze tam nejde o tohle:-( majitelka je na MD a pry se ma volat v nejnutnejsich pripadech, tak nevim no:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
10.9.12 22:09

@panenka87 kontaktuj p. Pecha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
11.9.12 09:24

@Markéta80 Dobře, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
29.10.12 08:42

11.10. som z Batolátka objednávala veci pre malú. Dnes je 29.10 a nikto sa mi odvtedy neozval. S takýmto prístupom od nich nemám skúsenosti - v minulosti som od nich párkrát objednávala a vždy sa mi do dvoch dní ozvali alebo mi do týždňa-dvoch došiel objednaný tovar. Idem im volať, čo sa vlastne s tou mojou objednávkou deje - holt predsa je to už trochu dlho to čakanie - som trpezlivá osoba, ale aj toto je na mňa dosť. (Pracujem v zákazníckom servise, ale keby som k zákazníkovi mala takýto prístup, tak neviem, neviem…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
29.10.12 09:06
@TwistedAngel píše:
11.10. som z Batolátka objednávala veci pre malú. Dnes je 29.10 a nikto sa mi odvtedy neozval. S takýmto prístupom od nich nemám skúsenosti - v minulosti som od nich párkrát objednávala a vždy sa mi do dvoch dní ozvali alebo mi do týždňa-dvoch došiel objednaný tovar. Idem im volať, čo sa vlastne s tou mojou objednávkou deje - holt predsa je to už trochu dlho to čakanie - som trpezlivá osoba, ale aj toto je na mňa dosť. (Pracujem v zákazníckom servise, ale keby som k zákazníkovi mala takýto prístup, tak neviem, neviem…)

Tak som volala rovno majiteľovi. Ten sa čudoval, že mi ešte nič neprišlo (čosi poznamenal o množstve objednávok) a sľúbil, že sa na to pozrú a dajú mi vedieť… Som zvedavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.11.12 19:03

@TwistedAngel Je to hrozný obchod, hlavně když jde o nákup přes internet.
Překopíruji sem moji recenzi z heureka.cz

Nekvalitní zboží (konkrétně u mojí objednávky frote osušky a žínky)
Některé zboží dorazilo nezabalené (konkrétně u porodnických kalhotek mě to hodně vadilo, mohly být aspoň v sáčku) Špatný systém, při objednávce přes internet (email o potvrzení objednávky mi vůbec nedošel. Vyloženě jsem si ho musela vyprosit, po několika dnech opakovaného žádání.
Když mě došel email o odeslání balíku, viděla jsem emaily i jiných zákazníků, kterým zboží bylo odesláno. A oni tím pádem samozřejmě i ten můj, což se mi moc nelíbí

A ještě dodatek: Co se týče té viditelnosti ostatních emailů, jiných zákazníků, tak není to tak trochu porušení ochrany osobních údajů? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
18.11.12 19:35

Já poprvé přes internet u nich kupovala výbavičku pro mimčo, jako teploměr, odsávačku atd., tenkrát spokojenost, paní mi volala a řešila se mnou dokonce barvu, prostě ochota. Po druhé jsem objednávala cca za půl roku zimní overal, no a přišlo mi ušpiněné a roztrhané zboží. Byla jsem tak znechucená, že jsem ani nijak nereagovala, ale od té doby jsem u nich neobjednávala. Vůbec nejhorší zkušenost mám s obchodem slune-cz.cz :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.11.12 19:52

@burgundy Jak si to vůbec můžou dovolit takhle poslat? :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27001
18.11.12 20:19

Já tam kupovala kočárek a teda ochota sama a vše bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.3.13 08:39
@Wixxi píše:
Objednávali jsme si kočárek, ale dopadlo tak, že jsem o tom napsal na blog článek http://blog.wixxi.co.nz/…atolatko-cz/ opravdu fakt smutný!

tééda to balil nějakej fušér ne? to mám dost, to bych byla taky vzteklá, alespoň, že to stihli do porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák