Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo s tímto e shopem zkušenost? psala jsme jim včera přes jejich stránky dotaz a nikdo se neozval tak nevim jak dlouho čekat nebo jim zavolat? jestli třeba na dotazy moc nereagují
. mají ted kočárky ve slevách a potřebuji ěvdět jak dlouho ty slevy budou mít ![]()
Batolátko je tady u nás na Kladensku (sídlo a kamenná prodejna). S kamennou prodejnou mám jen ty nejlepší zkušenosti. S nákupem, poradenstvím, cenami i reklamací. Podle mě zavoláním nic nezkazíš. Paní se asi neozvala, že toho má moc, když mají ty slevy.
já znám kamennou prodejnu…jsou super, odborníci…a mají fofr, i když nejsou slevy…takže vydrž…
já tam kupovala kočárek před rokem a půl a super.
S paní jsem nejprve telefonovala a poptala jsem se, co bylo potřeba. Pak jsem udělala objednávku (krom kočárku to bylo víc věcí) a ona sama mi ještě pak 2× volala, aby se ujistila o velikostech a barvách. Žádný problém nebyl, doporučuju.
Takže já myslím, že toho mají jen hodně.
Holky díky
, počkam a kdyžtak ve čtvrtek zavolam. ještě když máte s nima zkušenosti nevíte jaká je lepší rukojet jestli klasika rovná nebo ta varovaná? mají jich tam tolik že se složitě vybírá
![]()
Já tam volala a supéééééééér.Hned se mi věnovali a hned mi volali když něco .no prostě pohoda.Máme od nich kočárek+doplněky nějaké.
ahoj máme odtud kočárek, jeden den objednávka, večer paní volala jakou barvu chceme vajíčka a druhý den předali dopravci a odpo byl doma
jednou jsem tam i volala ohldně nějakýho dotazu (už nevím) vše ochotně vysvětlili a bez problémů
![]()
Taktez mam zkusenost s jejich kamennou prodejnou, jsou super, vsechno poradi, nechaji osahat, a ceny i v kamennem kramu lidove (internetove). Asi maji frmol, taky bych volala ![]()
tak už mě přišel mail
. no slevy na 100% do 4.3.. Holky nevíte jak ty barvy odpovídají dle fotek?
Kamarádka má červeno-černý a druhá šedo-modrý a zdá se mi že vypadají tak, jako to zobrazuje můj monitor, ale ten tvůj klidně může ukazovat jinak…
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s nákupem v tomhle obchodě, za poslední dobu?
Mě třeba vůbec nedošel email, o potvrzení objednávky. Dnes jsem tam volala, objednávka u nich je ale paní na mě vybalila, že třeba župan, co jsem chtěla nemají asi v té barvě a tak nějak jsem vycítila, že toho bude víc, co nemají
Říkala, že mě ještě dneska zavolá jiná paní, co má moji objednávku na starost a že se ještě domluvíme a když tak něco za něco vyměníme
. Ale já nic po telefonu měnit nechci
A ještě když nemám žádný dokument o objednávce! Chtěla jsem, aby mi to poslala znovu ale prý to je chyba systému a tak nějak to paní zakecala. Takže nevím, na čem jsem a čekám, jestli dnes někdo zavolá ![]()
Já teda spokojená nejsem… a to vůbec, mám obchod kousek, zboží vše z Polska, jednání při reklamací naprosto šílené, oblečení stejné jako u vietnanců, tak že za mě ne! Paní prodavačky tam dělají už přes čtyři roky a stejně nejsou schopné poradit, jen se snaží vás natlačit do koupy, dalších zbytečností, zlatý Malvík, ikdyž drahý!
@Lenka-K-85 Ajaj ![]()
No ještě že nechtějí peníze předem ![]()
Díky za info ![]()
Kamarádka reklamovala po 14dnech kočár, a majitel jí tahnul k zadnímu vchodu aby to nikdo neviděl
Fakt dost šílené! Koupila jsem tam body. Jedno stálo 140.- když jsem je vyprala na 30"C v dětském prášku okamžitě zežmolkovali. Pak jsem uplně stejné i značku viděla v tržnici za 39.- ![]()
@Lenka-K-85 Ach jo ![]()
No já to nakonec nevydržela a volala jsem tam. Mají všechno kromě kopletku do porodnice, ten bude v pondělí. Takže ok, budu čekat. Ale několikrát jsem ji prosila, ať mě hlavně pošle email o potvrzení objednávky, co ještě nemám. A tak čekám a vidím to bledě! To je takovej problém poslat mě email?? ![]()