Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tam už nikdy nic
,objednávala jsem tam synovi kalhoty a ozvali se mi až za 3 týdny a ještě měli úplně jiný ![]()
Ahojky, já s nima mám dobrou zkušenost (byla jsem tam osobně, tudíž nic přes net). Koupili jsme tam kočárek a postýlku + veškeré příslušenství. Paní byla ochotná - vše ukázala a vysvětlila. S kočárkem jsem si docela vymýšlela - kombinovala jsem - paní vše předělávala atd. ![]()
@Wixxi píše:
Objednávali jsme si kočárek, ale dopadlo tak, že jsem o tom napsal na blog článek http://blog.wixxi.co.nz/…atolatko-cz/ opravdu fakt smutný!
No možná tě naštvu ještě víc, protože za sedm tisíc seženeš třeba verano long všude, nevím, proč tam píše batolátko tak výraznou slevu, vždycky ji tam psali a přitom já ho za těch sedm tisíc koupila v aaakočárcích, i jinde ho mají…
Tak já přidám zkušenosti. Objednávala jsem tam drogerii pro sebe do porodnice, pro malyho a nejaky drobnosti a pleny. Nejen, že maji napsano, že objednavka bude dodana do 15-ti dnu.. Po 15-ti dnech jsem se ozvala, zda se bude neco dit. Odpověď s omluvou, že teprve budou expedovat. Za 2 dny přišla. Nicméně mi chybělo zboží-které bylo vyúčtované! pak mi například přišlo 5ks místo objednaných 8ks a dále dokonce zaměněné zboží. Prostě něco neměli, tak tam šoupli něco jinýho.. Chápu, že něco nemají, ale je slušnost se zeptat, zda to mohou nahradit něčím jiným! Ještě když na to čekáte takovou dobu. Polské zboží potvrzuji. Kontaktovala jsem je emailem, odpověď po 2 dnech ať jim zavolám, že se mi nemůžou dovolat. Dnes je to měsíc, co mi stále ještě neposlali chybějící věc z objednávky!! Rozhodně nedoporučuji!!! Ale prý slibují, že už to pošlou ![]()
Krásný večer přeji, docela mě mrzí že jsem na tuhle diskusi nenarazila dřív, objednali jsem si tam 8.3 kočárek, přišel mi potvrzovací mejl, ale od té doby se nic neděje (ještě krátká doba, ale ve většině obchodů expedují skoro hned když mají skladem). Je tu někdo kdo si objednal kočárek přes internet a za jak dlouho mu došel?
@Anonymní píše:
Krásný večer přeji, docela mě mrzí že jsem na tuhle diskusi nenarazila dřív, objednali jsem si tam 8.3 kočárek, přišel mi potvrzovací mejl, ale od té doby se nic neděje (ještě krátká doba, ale ve většině obchodů expedují skoro hned když mají skladem). Je tu někdo kdo si objednal kočárek přes internet a za jak dlouho mu došel?
no pán mě volal že objednávají 1× za 3 týdny tak jestli to stačí a pak mně volali že už je na skladě ale tenkrát byli velikonoce tak jsem je poprosila at to pošlou o 3 dny později a vše ok ![]()
Jen, abych doplnila informace:-) 6.3.2013 mi prisel email s omluvou, ze nedodane zbozi hned zitra odesilaji.. No dnes je 25.3.2013 a stale nikde nic ![]()
Pani si ze me zrejme dela srandu
Uz jsem je jen kontaktovala, ze o zbozi nemam zajem, at mi poslou castku na ucet, tak jsem zvedava, jak se k tomu postavi
Tenhle pristup me fascinuje!!!
Taky přidám zkušenost, v pátek to bylo 10 pracovních dní co měli zboží doručit jak napsali v emailu. Dnes jsem jim volala paní ochotná omlouvala se za špatnou spolupráci mezi nimi, prý si myslela že mi někdo volal že přímo ten kočárek měly vyprodaný a zítra nepojzději ve středu budou odesílat, tak jsem zvědavá, udajně mě ještě budou kontaktovat. Nemužu si stěžovat na kominikaci s nimi, ale uvidíme jestli opravdu nejpozději ve středu odešlou
Tak dnes opravdu došel kočárek, takže klidně z batolátka budu objednávat dál ![]()
Ahoj holky, prosím měli jste někdo kočár přes batolátko??? Jak je to s reklamací na dálku? Jsme z druhého konce republiky, zítra tam budu volat, na vbycházce mi začalo kolo dělat osmičku a teď už mi dře o rám…problém s klepající brzdou jsem úspěšně vyřešila vyopdložením (jak mi zde radili) – žádný zásah do kočáru se teda neděl…ale přesně u toho kola kde klepala brzda se teď stalo tohle…no hned jsem jela domů aby se kolečko nedej bože neulomilo…jezdit s ním už teď ale nemůžu.
reklamovali jste některá něco? Jak se to řeší? Nemůžu být přece bez kočáru, malá je ještě mimčo…
jezdila jsem 3 měsíce.
Zdravím, nakupoval někdo v poslední době v tomto internetovém obchodě? Zajímá mě rychlost dodání, píší do 10 prac. dnů, ovšem zboží jsem objednávala 1. září a pořád nic.. ![]()
Ahoj holky, četla jsem vaše recenze ohledně obchodu.
Zajímalo by mě jak to funguje teď? Jestli je to lepší a jaký je výběr? A když se bude reklamovat kočárek jak dlouho to trvá?
![]()
Obchod určitě nedoporučuji. Lžou o době dodání, úmyslně posílají špatné zboží s tím, že si toho příjemce nevšimne. Nekomunikují přes e-maily, ani telefonicky. Opravdu mě tento obchod naštval ![]()
Ja mam same dobre zkusenosti, kupovali jsme tam kombinovany kocarek a jsme s nim spokojeni. Dale jsme tam kupovali doplnky a jeste golfacek. Kdyz napisu e-mailem dotaz, odpovi mi do druheho dne. Take nam vzdy dobre poradili na prodejne a za me je tedy ta ,,polska kvalita" opravdu dobra za tu cenu. Kocarek budu mit za mesic i na druhe dite, nic se nam na nem nerozbilo, je bitelny a projede kazdy teren.