Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak se mu to nelibi, nenut ho, ne? Moje deti treba vodu milovaly od malicka a deti mojí segry rvaly do dvou let kdykoli se je pokusila dat do bazenu
Kdyz se mu nelibi kruh, zkus ho mit jen na ruce anebo proste vodu nechce a je to. Trikolky se mym detem nelibily vubec, nechtěly pak dokonce jezdit ani na tech plastovych motorkach odrazedlech. A co jako? Nelamej to pres koleno ![]()
@peta81 určitě ho nebudu nutit, jen jsem přemýšlela třeba jinou alternativu.
Jak pise @peta81 nenutit a tim padem ani nepremyslet nad jinou alternativou, ptze to dopadne stejne
nase ditko vodu miluje, az u koupani ve vane, louze a nebo vodu, ktera tece pumpou ze studny
a s trikolkou je to to same, nechce, tak se na to na par tydnu vyprdni a pak to zkus znovu, u tech prcku se stale neco meni a co vadilo pred mesicem, je dneska desna legrace ![]()
@Lusybb dát do tříkolky? Co to je? Jako posadit na šlapací tříkolku? 13 m dítě? A ten pásek kolem pasu je pro výuku plavání, ne hraní si malých dětí ve vodě. Měj ho jen v rukách, různé s ním diskem, to se líbí většině detem.
@Cuddy je tříkolka od roka s tyčí. Samozřejmě, že prcek se v tom jen vozí dokud nevyroste.
@Lusybb já teď koupila malý nafukovací vestu spojenou s rukavkama. Ještě jsme to teda nevyzkouseli, ale je to v podstatě obleček, zevnitř takovy ten měkký povrch, tak jestli mu nevadí voda, ale ty pomůcky, tohle by třeba mohl vzít na milost. ![]()
@Babs18 děkuji za tip, ale na to už je prcek velký
. On už chodí
@Kamkam prosím a od jaké značky, ať se mrknu jak to vypadá. Děkuji ![]()
Syn tenhle dětskej kruh taky nechtěl, poměrně rychle si zvykl na rukávky spojený s normálním kruhem, nebo pak už jen rukávky.
@Lusybb píše:
@Babs18 děkuji za tip, ale na to už je prcek velký. On už chodí
To vubec nevadi…da se vyuzit az do 3 let… ![]()
@Babs18 to jsem nevěděla. Já myslela, že to je jen pro miminka ![]()
@Lusybb píše:
@Babs18 to jsem nevěděla. Já myslela, že to je jen pro miminka
Jsou dva druhy…jeden do 2 let (max.15 kg), ten mam doma a druhy je az do 3 let…
Tak mu nic nedávej, vezmi ho nekam na plaz, kde je písek a hlídej ho. Postupne si zvykne, první den treba bude jen na písku, ukážeš mu kam chodíš pro vodu do kyblíku. Další dny to urcite prozkouma sam. Urcite je ale nutne, aby to bylo pozvolne. My jednou v cizine natrefili i na pozvolný bazen. To bylo super. Jinak jsme dve deti vychovali pouze s obyc kruhem a bez rukavku.
Na hloubku ho muzes vzit, az si zvykne a muzes ho jen držet a vozit.