Batole nechce rukavice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
19.12.11 22:02

jinak nejlepší je dítě pod nosící bundou, to rukavice mít nemusí a vytáhnout ven nejdou tak snadno, takže je většinou nechá v teple :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.12.11 22:03

Mám stejný problém u 13ti měsíční holčičky… jenom je potíž, že se tak malé prstové rukavičky neprodávají, nebo jsem je alespoň nikde nesehnala… :think: už jsem jí i nechala, aby zjistila, že jí bude zima na ručičky, ale nepomáhá… :zed: takže spolu bojujeme, pokaždé jí rukavice nasadím, ona si je za chvíli sundá a tak pořád dokola. Naštěstí mi při procházkách často spí, tak jí pak vždycky schovám ruce do fusaku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.12.11 22:06
Už jsme nad tím přemýšlela, že bych to zkusila…Jenže ona začně hysterčit a serve si i zavázanou čepici… Nebo dělá hroznou legraci a vyhazuje na zem… Někdy je den, kdy si čepici nechá, ale málokdy…
Palčáky má ráda, natahuje ruce, abych je mohla nasadit, pak prohlídne a je ráda
nevsik píše:
byron píše:
No právě že sundá, potvůrka…
Ivča78 píše:
A co zavazovací pod bradou, to si taky sundá? A nebo co takovou tu pletenou kuklu?
a co takhle kuklu? ted jsem objevila jednu pěknou fleesovou,okolo hlavy lehké stahování aby nefoukalo…to už snad nesundá,ne? emině teda nevadí už nic,měla období kdy sundala co šlo ale ted (15 měsíců) čepice drží,rukavice prsťáky i palčáky taky… ale zase je teda fakt že rukavice má na šňůrky podvlečené bundou…
  • Citovat
  • Upravit
2602
19.12.11 22:14

Ahoj,
no tak mu ty rukavice nedavavej…na studeny ruce se neumira. Az mu to zacne byt fakt neprijemny, tak bude jeste rad, ze mu je nandas. :)
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
19.12.11 22:16

Náš chlapeček (18 měsíců) si taky pořád rukavičky sundaval - palčáky, potom jsme koupili prstové a hle, po pár nandáních je začal mít rád a už je nesundavá! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
19.12.11 22:44
byron píše:
Už jsme nad tím přemýšlela, že bych to zkusila…Jenže ona začně hysterčit a serve si i zavázanou čepici… Nebo dělá hroznou legraci a vyhazuje na zem… Někdy je den, kdy si čepici nechá, ale málokdy…
Palčáky má ráda, natahuje ruce, abych je mohla nasadit, pak prohlídne a je ráda
nevsik píše:
byron píše:
No právě že sundá, potvůrka…
Ivča78 píše:
A co zavazovací pod bradou, to si taky sundá? A nebo co takovou tu pletenou kuklu?
a co takhle kuklu? ted jsem objevila jednu pěknou fleesovou,okolo hlavy lehké stahování aby nefoukalo…to už snad nesundá,ne? emině teda nevadí už nic,měla období kdy sundala co šlo ale ted (15 měsíců) čepice drží,rukavice prsťáky i palčáky taky… ale zase je teda fakt že rukavice má na šňůrky podvlečené bundou…

Ahoj. Tak to jsem měla přesně to samé doma. A vyřešila jsem to na 2×. Prvně pomohlo, že jsme si její čepici vzala na hlavu já a ona mi ji sundávala. Pak jsem ji nandala čepici já (brala to jako součást hry a nechala si ji bez řevu nandat) a já jsem ji chválila a chválila a chválila, jak jí to slušííí a že je fešanda. Pak jsem si vzala svůj kulich a koukaly jsme se na sebe v zrcadle.. Na nějakou dobu to pomohlo (asi 2 měsíce) a pak to začalo na novo. Tak te´d má období, že chce všechno sama sama.. Tak jsem jí naučila si tu čepici nandavat a od té doby mám klid. Sama si ji nandá a je s ní maximálně spoojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.12.11 23:30

My jsme tohle řešili loni s čepicí - na podzim (ale už byla zima). Prostě ji nechtěl. Co jsem si kvůli tomu vyslechla „dobrých rad“ - co budeme dělat v zimě atd. A co jsme dělali? Až mu byla OPRAVDU zima, velice rád si ji na té hlavě nechal - předtím asi neměl potřebu, bylo mu v ní možná vedro :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
20.12.11 08:59

Tak já mám skoro 17.měsíční holčičku.Rukavičky mi taky pořád sundává.Já pak jen mám štěstí,že se jdu podívat jestli je má na sobě a pak zjistím,že nejsou ani v kočáru.Takže většinou se musím vrátit zpět a hledat.Protože s takovou bych ty rukavice mohla kupovat do zblbnutí.Naopak s čepičkou máme opačný problém :lol: máme dvě čepice a jednu si strašně oblíbila a chce s ní chodit i doma.Jakmile ji ju sundám,tak se začne vztekat :lol: :lol: :mrgreen: Takže když příjdeme z venku,chvilku ji musím nechat aby s ní chodila po doma.Já pak v nestřežený okamžik čepičku konečně sundám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
20.12.11 09:04

Rukavice máme na šňůře /kolem krku/,pokud jdeme třeba na nákup,tak ji nasoukám do prstíkových,je to horor,vždycky nám přebývají prsty,nebo tak něco :mrgreen: ale tak ji nevadí,jako palčáky…a je to lepší,než nic ;) No, a čepici jedině zavazovací…Ale docela už si zvyká…tak hodně zdaru maminky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.12.11 13:46

hmmmm tak jsem se tu včera chlubila, jak mám hodné batole, co si nechá rukavice na rukách a hned dneska houby :mrgreen: :twisted: No tak jsem si říkala, že mu asi není zima (na konci měl ruce jen studené, nikoli promrzlé…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
20.12.11 21:21

Naše „mimino“ rukavice nechtělo ani minulý ani tento rok, ruce zmrzlé, červené :roll: , ale nenechá si je obléct :zed:
Taky mi bylo řečeno - na studené ruce se neumírá - ale nějak mě to neuklidňuje :think: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
22.12.11 17:14

Kdyby byla opravdu zima a pořád mi sundavala rukavice, tak koupím nějaké větší tričko s dlouhými rukávy a sešiju ty rukávy na koncích. To si rozhodně nesundá :mrgreen: Ale nedá se v tom hrabat ve sněhu. Protože by to bylo celé promáčené. Leda do těch konců rukávů zašít třeba kousek šusťáku, aby to neprovlhlo. Jako vypadalo by to jak amputovaná ruka, ale lepší, než zmrzlý ruce.

Nebo a to by bylo lepší bych na rukavice a bundu přišila patentky, navlíkla rukavice, přicvakla a byl by klid. A nevypadalo by to tak děsivě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
31.10.12 09:47

Takže pod rukávy bundy a které že rukavice pro ročního? prstové sotva, nelze navlíct, prcek ještě nespolupracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
31.10.12 09:47

A dáváte nákrčníky? Kde jsou koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
31.10.12 10:26

@tasa Nákrčníky mají až ty starší od Bundles, ale pokud netrváš na merino vlně, akrylových je všude fůra. Prťata mají kukličky.

Odmítání rukavic jsem řešila delšími rukávy. A když objevili sníh, tak si je rádi vzali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí