Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Aduš8
Já o něm vím.. Na jednu stranu - super, zakladatelka je teď informována a kdyby náhodou, bude vědět a může reagovat. Na druhou stranu - je to poměrně vzácné a snad každé dítě si za svůj život tolikrát lokne vody, že by musela umřít polovina dětí… Myslím, že zakl. je vystresovaná až až… Ale ano, máš pravdu, musí to bejt pěkně hnusný, když se to stane ![]()
@Lucie_Sx píše:
Jo, vdechnout mydlo muze zpusobit nejaky problem v plicich. Ale asi to bude vzacne, deje se to hodne detem.
Jen ji pozoruj, jestli je ok dalsi dny.
Vzacny to urcite bude. Ani na prstech nespocitam kolikrat se mi obe holky ponorily. A to ta prvni snad delala schvalne uz jako mimino. Vzdycky se zakuckala. Nikdy jim z toho nic nebylo… ![]()
@Narcis22 krknutí není z plic, ale vzduch, který naloká při pití mléka do žaludku. Neboj se, přes noc se jí nic nestane, musíš jen dávat pozor, kdyby v dalších dnech jevila známky jakékoliv infekce-kašel, horečky a podobně. Je to ale fakt vzácné a spíš zafungoval reflex a ona kašlala, protože lapala po dechu, ne že by vodu vdechla.
@Narcis22 neboj se, tohle se muže stát. Mě by třeba vůbec nenapadlo to ani řešit ve chvíli, kdy by dychala normálně a nijak nekuckala. A to jsem jako máma spis úzkostná jelikoz jsem zdravotní sestra, tak za vším hned vidím co se muže stát, co muže být příznak čeho a podobně
![]()
@Zwetta píše:
tak ses poučila..
Dceři je 5let a dávám pokaždý do vany…nikdy jsem nezapomněla dát podložku. Přijde mi to jako automatika, něco jak připnout dítěti pás v autě, ale jo no stalo se aby na to pak příště maminka nezapomněla ![]()
Hm, suche utonuti, dobre vedet, diky.
Ja mela na mysli zanet plic po vdechnuti peny.
Nastesti je oboje vzacne, tuk tuk.