Problémy s vyprázdněním po UM

Anonymní
9.12.22 22:53

Problémy s vyprázdněním po um

Dobrý den mám první dítko a chtěla bych se zeptat na váš názor. Mám měsíční dcerku dávám jí pouze UM hipp combiotik bohužel ma po něm tuhou stolici chodí v průměru jednou za dva dny pokaždé ji musím při tlačení pomoct s nožičkami jinak prdy ji občas trapy též ale co jsem pročítala diskuze tak to není tak strašný jak u jiných miminek je to tak jednou nebo dvakrát do týdne kdy se budi ze spánku a začne se kroutit potom si prdne a po chvíli zase usne a takto se to opakuje třeba půl dne no mám otázku zda to mléko měnit za jiné mám strach že ji tím rozhodim a bude na tom hůř jak tet. Nevím jestli to na změnu mlika je, jinak dávám ještě espumisan přidávám ho do mléka a na lžičku dávám biogayu a terezii. S doktorkou to budu konzultovat na další kontrole ale chtěla jsem se zeptat ještě zde mě se Teda až tak ty problémy nezdaji no.. Co myslíte vy s tou stolici už to máme spolu tak sehrany že ona už ví že ji pomozu takže jak padne večer a jdu ji prebalit tak při přebalování začne tlačit tak ji pritahnu nožičky k pupíku a ona se vyprdne jde to bez pláče prostě párkrát zatlaci a je to, jen že tu stolici má tuhou jak kámen ale barvu má dobrou, žlutou. Děkuji za každé názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
10.12.22 00:08

Mléko měnit nemusíš, vykadí se relativně v pohodě. Změnou bys jí spíš zadělala na problémy.

• Citovat
  • Upravit
808
10.12.22 16:25

Mala ma taky dost velke problemy s vyprazdňováním, na gastru nam doporucili pravidelne kazdy vecer davat 5ml lactulosy a je to mnohem lepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.22 19:20

Já tet dávám tyden tu biogaiu a tet byla 3× po sobě každý den a dnes to neměla ani tak tuhé takže doufám že ji to začalo trošku pomáhat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure