Batole se ponořilo ve vaně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.3.18 22:32

@Vicky1 ano..nikdy..i kdyz se natahuju pro rucnik tak se divam co delaji…jak pisu…u druheho syna vse vic resim…a vic mam strach…i ohledne padani apod…s 1.synem si nepamatuju ze bych tak stresovala…chceme jeste 1 dite…tak nevim…co budu delat pak..oblecu do pukacich kulicek..aby si neublizil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8o :mrgreen: :mrgreen: :lol: ;) zakl.

• Citovat
  • Upravit
11620
29.3.18 22:35

Naprosto v klidu. Můj muž se koupal se starším dítětem v bazénu, mladší na ně koukalo. Já šla pro ručník. Muž se na sekundu ponořil, aby si dal starší za krk. Vynořil se a mladší nikde. Starší hned slítla z jeho zad a ve vodě viděli mladší, jak stojí na dně bazénu a natahuje marně ručičky k okraji. Muž ji hned vyndal, ani nekašlala, ani neplakala, už se uměla potápět. Tak zadržela dech. Už nikdy neodejdu, ani kdybych měla čůrat do trávy pred sousedy. Muž z toho měl týden noční můry. Starší taky. Jen mladší byla v pohodě. Chtěla si podat z hladiny list… :zed: :zed: :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
29.3.18 23:19

Obě dcery chodí od 6 m na plavání, v cca 10 m jsou schopni uplavat (tedy jsou tlačeni) několik metrů pod vodou. Jedno potopení nic není. Spíš bys to s ním měla trénovat, aby se nelekal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.3.18 01:35
@Anonymní píše:
Jste vsechny nekustecne hodny…dekuji ze si to ctete…ze jste me uklidnili…pochopili i situaci…i moje „silenstvi“ :) :) :) :) :) :hug: zakl.

Nic se nestalo. Určitě je ok. Ono dneska je to blbý, člověk má pocit že když se dítěti nedej bože něco stane, hned ho každý odsoudi kde byl a jakto že dítě bylo na 5vterin samo. Bavily jsme se o tom nedávno s mamkou. Říkala mi že my furt u těch dětí sedíme prilepene pomalu 24h.,ze pak ani nemají šanci se naučit pokus omylem metodou být na sebe opatrní. Berte to tak, vy jste tam byla nic nezanedbala a díte si samo udělilo lekci a zjistilo že se může potopit a instinktivně zadrželo dech. Nevýhoda netu je, že člověk se docte i horší věci a pak hned má taky strach. U vás jsem přesvědčena že mu nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
30.3.18 03:31

Zakladatelko, doporučuji ti chodit s malým na plavání. Mě to strašně pomohlo u starší, abych se přestala bát, že se jí ve vodě může něco stát. Od třech měsíců byla polívaná po hlavičce a pak potápěná. Mladší má teď tři měsíce a zhruba od měsíce a půl se někdy koupeme společně ze starší všichni tři a to jsme od starší tak zacákaní, že se kolikrát divím, že žijem. Ale nechává mě to opravdu klidnou. Takže za mě opravdu doporučuji, ani ne tak kvůli malýmu, ale kvůli tobě, že ztratíš strach. Samozřejmě i tak starší stále bedlivě hlídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
30.3.18 09:09

Mama od 2 deti a resis takovou blbost :mrgreen: :mrgreen:? Deti od 6 mesicu se takto bezne potapeji na plavani a obcas si te vody z verejneho bazenu lokne kazde druhe. Zapal plic z toho mit opravdu nebude ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.3.18 11:07

Ty jsi měla někdy zápal plic z vdechnutí vody? 8o :lol: :hug: Fakt se uklidni, devět měsíců plaval potopenej ve vodě, my s dětmi chodíme na plavání a potápíme se pořád. Ano, mohl vodu vydechnout a zakuckat se, ale to se nestalo, nic jiného mu nehrozí. Možná se leknul víc tvojí reakce, než té vody :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí