Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ten hrudní pásek je dobrá věc. Jedno dítě má Deutera, který ho má a pro druhé jsem měla nějaký no name batůžek bez něj tak jsem nakoupila v galanterce vše potřebné a přišila. Práce na půl hodinky a batůžek slouží již několikátou sezónu a to byl tuším původem od Vietnamců a já jsem šicí analfabet ![]()
Na té fotce teda vypadá větší. Ale je úžasný, vypadá nádherně, je uplně vymakaný, spousta kapsiček a přezek. I hrudní pásek samozřejmě. Dcerka ho má zrovna s manželem na tůře v Nízkých Tatrách, kdy chodí po hřebenech a nosí vše na zádech z chaty na chatu. Obecně myslím, že Deuter patří ke špičce.
@Markytka01 píše:
My máme taky deuter a je super. Budeme kupovat I synovi 4roky, ale už větší I než je tento.
http://images.zbozi.cz/…46270000.jpg
¨Přesně tento máme, v jiné barvě. Jeden z mála, který má síťku do které se dá dát i širší láhev než PETka. Už se ale taky poohlížím po větším a tenhle zdědí mladší dítko.
Děti mají Tchibo, na litry ti neřeknu, ale určitě nemá ani těch 10, spíš je blíž k těm 4. Bohatě to stačí. Je přesně tak na pláštěnku, sváču, lahvičku a zvířátko. 10 litrů nosí syn do přípravky ve škole a do školky byl už velký.
Příspěvek upraven 21.06.14 v 15:05
Tak zatím to vidím buď na ten Deuter nebo Boll bunny
Ale tak přemýšlet můžu ještě dva měsíce
Ještě jednou všem děkuji za reakce, nečekala jsem, že jich v sobotu odpoledne bude tolik ![]()
@Daduka máme ten samý, kt jsi si vybrala. Jen v oranžové barvě. A spokojenost velká. Zatím na výlety se školkou stačil (v pohodě se tam vejde pití, pláštěnka, sušenka, i hračka). A už máme i nástupce http://detske-batohy-a-kapsicky.heureka.cz/…ids-land-10/, ale zatím jsme ten větší až tak moc nevyužili (synovi bude na podzim 5 let)
Tenhle Coleman batůžek má holka (3,5r) do školky.. chodí do lesní, chodívají na vycházky-výlety.. vejde se jí do něj půllitrová flaška (Zdravá lahev), krabička se svačinou a náhradní oblečení (kalhotky, ponožky, legíny) a je plnej tak akorát aby ho pohodlně unesla a nebyl narvanej. Zatím stačí, i na zádech sedí krásně.. pak se mi líbí batůžky Boll, až nebude tenhle stačit:-)
Jinak doporučuju hledat batohy se sponou přes hrudník (Coleman má), batohy rády sjíždí obzvláště po šusťákových bundách.
@Ainy píše: ¨Přesně tento máme, v jiné barvě. Jeden z mála, který má síťku do které se dá dát i širší láhev než PETka. Už se ale taky poohlížím po větším a tenhle zdědí mladší dítko.
nemají problém s rozepnutím přezky?
@Bibi239 píše:
@Daduka já už si vzpomínám, já mám dojem, že sice hrudní pásek má, ale místo přezky má karabinkuA nejsem si jistá, zda má nastavitelnou délku toho pásku. Ta karabinka mě tehdy celkem dostala, protože mám pocit, že to tříletý dítě nemá šanci samo rozepnout. Teda doufám, že se nepletu a byl to tenhle.
Ještě máme doma tchibo batůžek, ten je taky fajn, má 6-8l nedokážu odhadnout, ale samozřejmě ke koupi je jen nárazově
nemá ani přezku ani karabinu, jen takový háček, utáhnout se dá a navíc je v jednom konci píšťalka:-).. https://www.google.cz/search?…. jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ebay.co.uk%252Fitm%252FNEW-Coleman-Petit-4L-Sky-Blue-Childs-Backpack-%252F390832841982%3B600%3B234
@hofka Ne, ale já to kupovala víc než tříletému dítěti. Ale asi by to bylo v pohodě ![]()
Máme boll 12 litru a spokojenost, odchodi s tim celou skolku
Dcera má 3 litrový LOAP a vejde se tam pláštěnka, půllitrové pití, svačinka, náhradní šusťáky a tričko a ještě by se jí do přední kapsičky vešly i další drobnosti (oplatek, čepice…) Nedovedu si dost dobře představit 3 letého špunta s desetilitrovým báglem ![]()
(blbé je, že tento náš batůžek nemá ten prsní popruh, ale teda z ramen nijak zásadně neklouže)…
@rajada Jak jsem psala výše, není problém popruh vyrobit a přišít doma.
až bude potřeba, asi o tom zauvažuju, ale spíš si to nechám přišít někým více manuálně zručným ![]()
@rajada Já jsem úplné jelito a zvládla jsem to
Ručně samozřejmě, šicí stroj považuji za nebezpečnou zbraň.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.