Batůžek do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
18.10.15 20:20

@lemanka Holky mají stejný z Tchiba, liší se jim jen zvířátky, co na nich mají zavěšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
19.10.15 14:22

http://www.eshopbaby.cz/…-2015-tiger/ Co rikate na tyto? Nema nekdo zkusenost s batuzkem Lässig?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
29.8.20 20:34

Batoh pro dceru

Sháním baťůžek dcerce do dětského klubíku. Syn má Boll Bunny s ještěrkou, ale má ho skoro každý (lehce se pak zamění). Tak dceři zvažuju Deuter Pico, ale neviděla jsem ho nikde naživo. Máte ho někdo a spokojenost nebo tip na jiný batůžek 5-7l do 700 Kč?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.8.20 20:44

Ano my ho máme a je skvelý. Sice malinky, ale na piti a svacinu to staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.8.20 21:20

Taky máme, pro školkové dítě je akorát, jsme spokojení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.8.20 21:36

My máme od tří let Lewro Dixie 9 ze Sportisima a jsem moc spokojená, dceru moc baví přelepovat ty pacičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
29.8.20 22:44

Jestli nepotrebujes nic extra tak kup nejaky mensi z decatlonu a dej ji na to nejaky privesek. Napr tento vypada dobre :)
 https://www.decathlon.cz/…8573513.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.8.20 23:16

Starší dcera má od třech let Deuter Waldfuchs, odjezdila s ním celou školku, všechny výlety, pak skaut, výlety po horách s náma a pořád drží, dcera bude mít už devět, batoh vypadá furt stejně, už asi budeme muset pořídit větší, ale jen proto, že teď už většinou těch věcí nese vic. Normálně ho peru v pračce, pohoda. Mladší dcera má Deuter Kids, taky od třech let, bude mít šest, taky slouží stejne dobře. Já kdysi na ten Pico taky koukala, ale já bych se bála, děti umějí brzy písmenka a brzy sprostý slova…no a tenhle nápis mít na zádech nechces :oops: :nevim: třeba se pletu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
30.8.20 09:08

Díky moc za příspěvky, ty ze Sportisima vypadjí moc pěkně, ale mají 33 cm, dcera je malá má jenom 87 cm a to by se jí asi nosilo blbě. Tak asi půjdeme do toho Pica, i když Tarinko trochu si mně nahlodala, to mně vůbec nenapadlo, ale stejně nepočítám, že jí vydrží dýl než do čtyř let a to snad ještě nikdo číst nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.8.20 09:23

Teda nevím, kde žijete, ale školkové děti u nás jsou rády, že napíšou své jméno. A i kdyby uměly číst, tak tohle slovo ve slovníku fakt ještě nemají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
30.8.20 10:57

@Hanka Adamov no v dnesni dobe televize, starsich sourozencu apod bych na to fakt nespolehala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.8.20 11:13

@Leenvecka Tak já věřím, že se najdou exempláře, které to používají už ve školce, ale na druhou stranu myslím, že zrovna tito číst neumí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
31.8.20 13:58

My jsme vybrali v pompu pro malého tady tento a je super :) www.pompo.cz/…-predskolni/?…

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
1.9.20 13:27

@AnettkaMalus Jéé no tak ten je super, ten by prošel i u nás protože Tadeáš miluje fotbal a tento by se mu mooc líbil, takže děkuju za tip!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin