Batůžek do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68965
24.7.15 22:14

Tak kecam, nejmensi Loap ma 3 litry, ten vetsi ma 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
24.7.15 22:21
@ugluk píše:
Tak kecam, nejmensi Loap ma 3 litry, ten vetsi ma 10.

děkuju, Ty máš v báglíkách, koukám, přehled. Stejně je mi líto, že jsme ho ztratili, on mu tak slušel. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
24.7.15 22:24

Ale ne, ty Loapy jsem si ted vygooglila :lol: jen jsem to sledovala, pote, co jsem na jare investovala sest stovek, tak co jsem tak koukala co deti nosi, rozhodla jsem se, ze jsou investovane dobre :mrgreen: Taky se mi libi vzhledove, jsou na nem detske motivy, ale takove neokoukane a pritom decentni. Jinak ztrata samozrejme zamrzi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.7.15 11:28
@ugluk píše:
Ale ne, ty Loapy jsem si ted vygooglila :lol: jen jsem to sledovala, pote, co jsem na jare investovala sest stovek, tak co jsem tak koukala co deti nosi, rozhodla jsem se, ze jsou investovane dobre :mrgreen: Taky se mi libi vzhledove, jsou na nem detske motivy, ale takove neokoukane a pritom decentni. Jinak ztrata samozrejme zamrzi :?

tak báglík se nakonec zcela náhodně našel, ale stejně potřebuje novej-větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
17.10.15 20:26

Ozivuji diskusi, potrebuji tip na batuzky pro holky 4 a 2 roky, libi se mi topgal, ale maji jen jeden typ a barvu a ja potrebuju batuzky alespon barevne odlisit, aby si je holky rozeznaly. A cenu chci max 350 Kc. Diky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
17.10.15 20:37

@lemanka Ahoj, z vlastní zkušenosti doporučuji batoh s hrudní přezkou, jinak dětem často padají z ramen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
17.10.15 20:49

Zdravím,
za dobrou cenu seženete školní batoh z bazaru na eMimino.cz. :)

Hezký večer,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.10.15 21:02

@lemanka http://www.hudy.cz/…nflower.html my měli tento, ale bazárkový. A i na to jaký je dcera ničitel, tak přežil i pro to další :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 21:08

@lemanka malému 3 roky jsem kupovala batůžek BOLL Bunny 6litrů i s hrudní přezkou, jsou krásné, pohodlné na nošení, prostě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.10.15 21:12

@kackakrteckova Boll Bunny máme taky a je super, ale to neklapne cenově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
17.10.15 21:17

@Slečna Ferka @kackakrteckova @Netopirek Jo na ten už jsem koukala, vypadá super, ale opravdu bych se ráda vešla MAX. do 400 Kč. A jelikož budou k vánocům, bazarový nechci. Ještě zkusím najít ještě něco jiného, ale děkuji vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.10.15 22:05

Mame boll bunny, ten je cenově výš, ale kamarádka ma coleman petit a je take moc hezky, na mall ho maji za 305 Kc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
17.10.15 23:16
@lemanka píše:
@Slečna Ferka @kackakrteckova @Netopirek Jo na ten už jsem koukala, vypadá super, ale opravdu bych se ráda vešla MAX. do 400 Kč. A jelikož budou k vánocům, bazarový nechci. Ještě zkusím najít ještě něco jiného, ale děkuji vám.

V Decatlonu mají batůžky za pakatel, a vydrží. Mám dvě děti v lesní školce, batůžek tahají už rok a nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
17.10.15 23:52

JJ, v Decathlonu mají celkem hezký malý batůžek za 79 Kč.
My máme pro děti Husky, nosí je na tůry a výlety, ale to je taky jinde cenově - ale mají bederní pásy a různé velikosti, takže se dá vybrat i podle věku tak, aby pěkně seděly na zádech - ty nejmenší toho stejně tolik neunesou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.10.15 19:42

Ten Decathloní batoh za 79 mám, ale pro dítě mi přijde nevychytaný-je dost dlouhý a zapínání sice na zip, ale jednostranné a aspoň ten náš se často zadrhává.. my máme Coleman Petit (4 litrový) a dělají se i větší a cenově náročné zas tak nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin