Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ugluk píše:
Tak kecam, nejmensi Loap ma 3 litry, ten vetsi ma 10.
děkuju, Ty máš v báglíkách, koukám, přehled. Stejně je mi líto, že jsme ho ztratili, on mu tak slušel. ![]()
Ale ne, ty Loapy jsem si ted vygooglila
jen jsem to sledovala, pote, co jsem na jare investovala sest stovek, tak co jsem tak koukala co deti nosi, rozhodla jsem se, ze jsou investovane dobre
Taky se mi libi vzhledove, jsou na nem detske motivy, ale takove neokoukane a pritom decentni. Jinak ztrata samozrejme zamrzi ![]()
@ugluk píše:
Ale ne, ty Loapy jsem si ted vygooglilajen jsem to sledovala, pote, co jsem na jare investovala sest stovek, tak co jsem tak koukala co deti nosi, rozhodla jsem se, ze jsou investovane dobre
Taky se mi libi vzhledove, jsou na nem detske motivy, ale takove neokoukane a pritom decentni. Jinak ztrata samozrejme zamrzi
tak báglík se nakonec zcela náhodně našel, ale stejně potřebuje novej-větší
Ozivuji diskusi, potrebuji tip na batuzky pro holky 4 a 2 roky, libi se mi topgal, ale maji jen jeden typ a barvu a ja potrebuju batuzky alespon barevne odlisit, aby si je holky rozeznaly. A cenu chci max 350 Kc. Diky
.
@lemanka Ahoj, z vlastní zkušenosti doporučuji batoh s hrudní přezkou, jinak dětem často padají z ramen…
Zdravím,
za dobrou cenu seženete školní batoh z bazaru na eMimino.cz. ![]()
Hezký večer,
Monika
@lemanka http://www.hudy.cz/…nflower.html my měli tento, ale bazárkový. A i na to jaký je dcera ničitel, tak přežil i pro to další ![]()
@lemanka malému 3 roky jsem kupovala batůžek BOLL Bunny 6litrů i s hrudní přezkou, jsou krásné, pohodlné na nošení, prostě super.
@kackakrteckova Boll Bunny máme taky a je super, ale to neklapne cenově.
@Slečna Ferka @kackakrteckova @Netopirek Jo na ten už jsem koukala, vypadá super, ale opravdu bych se ráda vešla MAX. do 400 Kč. A jelikož budou k vánocům, bazarový nechci. Ještě zkusím najít ještě něco jiného, ale děkuji vám.
Mame boll bunny, ten je cenově výš, ale kamarádka ma coleman petit a je take moc hezky, na mall ho maji za 305 Kc ![]()
@lemanka píše:
@Slečna Ferka @kackakrteckova @Netopirek Jo na ten už jsem koukala, vypadá super, ale opravdu bych se ráda vešla MAX. do 400 Kč. A jelikož budou k vánocům, bazarový nechci. Ještě zkusím najít ještě něco jiného, ale děkuji vám.
V Decatlonu mají batůžky za pakatel, a vydrží. Mám dvě děti v lesní školce, batůžek tahají už rok a nemůžu si stěžovat.
JJ, v Decathlonu mají celkem hezký malý batůžek za 79 Kč.
My máme pro děti Husky, nosí je na tůry a výlety, ale to je taky jinde cenově - ale mají bederní pásy a různé velikosti, takže se dá vybrat i podle věku tak, aby pěkně seděly na zádech - ty nejmenší toho stejně tolik neunesou
Ten Decathloní batoh za 79 mám, ale pro dítě mi přijde nevychytaný-je dost dlouhý a zapínání sice na zip, ale jednostranné a aspoň ten náš se často zadrhává.. my máme Coleman Petit (4 litrový) a dělají se i větší a cenově náročné zas tak nejsou.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.