Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@hofka Bomba, možná koupím holce na školní batoh, tam jsem se k šití ještě nedostala ![]()
Máme tenhle, 12 litrů, hrudní přeska…další budu kupovat určitě taky od značky Deuter ![]()
Tak mi jsme do školky pořídili batoh coleman 10 litrů a spokojenost. Má píšťalku a ta se dětem moc líbí. Mladšímu jsem teď objednala Boll bunny, tak jsem zvědavá, jaký bude.
Tak už dorazil batůžek Boll Bunny a je úžasný
.Tak krásně drží na zádíčkách! Škoda, že jsem ho už před tím nevzala i pro staršího ![]()
Jaký pěkný a praktický batůžek do školky? chlapecký. aby se tam vešlo případně náhradní oblečení na výlet, svlečená bunda, pití, malá svačina nebo když půjdou na plavání, tak věci na ně. díky
@tasa Boll. My máme ten menší, Bunny (nevím, kolik je malému a jak je velký - dcera má metr a je jí akorát): i tak je ale prostorný (teda náhradní oblečení A pití A svačinu tam asi nedáš)…
PS: Pak je větší model Roo. Ale to bych dala spíš až tak pětileťákovi.
Máme z lidlu malý trekový. Důležité je, aby měl hrudní pás a na výletě mu nepadal
Dcera 3,5 roku, cca 100 cm ma taky Boll Bunny (delaji i moc pekne chlapecke) a kdyz se tak koukam na jeji spoluzaky, povazuji ho za jeden z nejpropracovanejsich a nejhezcich batohu, paradne resena zada, polstrovane a pekne sednouci popruhy, moznost stelovani vseho, hrudni pas, sedne ji skvele. Pro vetsi dite bych volila ten vyssi model, ji byl jeste hodne velky. Pravda, objemem do toho nenarvu nic m, oc, ale kdyz ho plne naplnim, je to tak tak, co ji jeste vahove necham nosit. Do skolky v nem nosi lahev s vodou, svacinku, pripadne neco na prevleceni, zpet jeste pridam sustakovku, na kterou je odpoledne uz teplo. Sama si ho zavre, otevre, zapne sponu. Ale fakt je, ze to neni batoh za dve stovky.
Zrovna jsme pořizovali pro čtyřletého syna batůžek Boll Roo (12 litrů). Syn měří 105 cm. Hodně jsem na základě recenzí zvažovala, zda koupit šestilitrový Bunny nebo větší Roo. Nakonec jsem ráda, že jsme vzali tento. Myslela jsem, že mu zatím bude spíš větší, ale je myslím tak akorát a určitě mu ještě pár let vydrží. Batůžek je krásný a syn je z něj nadšený
. Do školky na výlety podle mě super.
@ugluk píše:
Dcera 3,5 roku, cca 100 cm ma taky Boll Bunny (delaji i moc pekne chlapecke) a kdyz se tak koukam na jeji spoluzaky, povazuji ho za jeden z nejpropracovanejsich a nejhezcich batohu, paradne resena zada, polstrovane a pekne sednouci popruhy, moznost stelovani vseho, hrudni pas, sedne ji skvele. Pro vetsi dite bych volila ten vyssi model, ji byl jeste hodne velky. Pravda, objemem do toho nenarvu nic m, oc, ale kdyz ho plne naplnim, je to tak tak, co ji jeste vahove necham nosit. Do skolky v nem nosi lahev s vodou, svacinku, pripadne neco na prevleceni, zpet jeste pridam sustakovku, na kterou je odpoledne uz teplo. Sama si ho zavre, otevre, zapne sponu. Ale fakt je, ze to neni batoh za dve stovky.
mě připadá dle fotky velkej, ale jak ho všichni, teda všechny vychvalujete, asi na něj kouknu v reálu
@tasa a jak mas velke dite? Ja ji ho porizovala, kdyz mela nejakych 97 cm, ale urcite by ho snesla i o hodnou chvili driv. Je jen sestilitrovy.
@ugluk píše:
@tasa a jak mas velke dite? Ja ji ho porizovala, kdyz mela nejakych 97 cm, ale urcite by ho snesla i o hodnou chvili driv. Je jen sestilitrovy.
taky tak nějak kolem týhle míry, nevím to přesně, musím ho přeměřit. měl od Loap takovej krásnej, asi jsme ho ztratili, ale byl fakt malinkej, tak na jednu krabici mléka a jablko, odhadem.
@tasa tak to bych se tohohle nebala vubec. Loap dela, tusim, ctyrlitrovy, tohle je o pulku vetsi.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.