Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Borisko a ty nevyndavas ty vnitrky na schnuti ven? Ja je teda ted susila na dverich mezi obyvakem a kuchyni…ale ted nevim jak dlouho..az je zitra vyperu,tak dam vedet za jak dlouho uschnuly…
Mirii píše:
Borisko a ty nevyndavas ty vnitrky na schnuti ven? Ja je teda ted susila na dverich mezi obyvakem a kuchyni…ale ted nevim jak dlouho..az je zitra vyperu,tak dam vedet za jak dlouho uschnuly…
to víš že, jo
že je tam nenechám, díky za postřeh - ostatní plíny uschnou v koupelně nejpozději do 12hod. tak jsem si řekla,že by mohly za necelý den a ono nic… prostě ty kalhotovky jsou vlhké…
díky za měření času ![]()
Boriska píše:
holky do kolika s půlročními prťaty ven - myslím stupňů pod nulou
S půlročními nevím, ale s dvouměsíčním se právě chystám tak na dvě hodinky, pak už počítám, že mě to tam nebude bavit.
Brunifid píše:Boriska píše:S půlročními nevím, ale s dvouměsíčním se právě chystám tak na dvě hodinky, pak už počítám, že mě to tam nebude bavit.
holky do kolika s půlročními prťaty ven - myslím stupňů pod nulou
hm, tak já včera po hodině byla zmrzlá jako preclík, tak jsem zvědavá, co řekneš ty - já totiž na sebe kašlu, hlavně, ať jsou děcka pořádně oblečená, jedno druhé a na mě už nějak nevychází… ![]()
Boriska píše:
hm, tak já včera po hodině byla zmrzlá jako preclík, tak jsem zvědavá, co řekneš ty - já totiž na sebe kašlu, hlavně, ať jsou děcka pořádně oblečená, jedno druhé a na mě už nějak nevychází…
To já taky, péřovou bundu nosím už měsíc, ale ještě jsem nevyhrabala pořádné kalhoty. My chodíme denně, se neboj, přesně vím, jaká je tam kosa ![]()
Ale berušku oblíkám jak na výpravu za polární kruh ![]()
Heleď co máš na ty Tvoje baby-stereo za kočár??? Já jezdívala s tankem - Liberta pro dvojčata, do toho když se daly dvě tašky s nákupem, tak to nešlo rozjet a pak zastavit ![]()
Právě jsem pověsila plíny. Ty separačky jsou po prvním vyprání lepší než když byly nové!!! (Jsou stříhané z perlanu).
A s pokaděnou plínou jsem naložila dle návodu Gladys - nebudu ji dva dny máčet v umyvadle, ale opláchla jsem ji pod sprchou, namydlila žlučákem a uložila do kýble k ostatním ![]()
Jo a ještě jedne postřeh - zatím mi hňaxny neupadly tím praním a věšením, myslím, že mě ani neubylo přemáchnutím posrané plíny, ale radši se přeměřím
![]()
Brunifid píše:
Právě jsem pověsila plíny. Ty separačky jsou po prvním vyprání lepší než když byly nové!!! (Jsou stříhané z perlanu).
A s pokaděnou plínou jsem naložila dle návodu Gladys - nebudu ji dva dny máčet v umyvadle, ale opláchla jsem ji pod sprchou, namydlila žlučákem a uložila do kýble k ostatním
jj já vlastně kecala, včera jsem nebyla,to bylo předevčírem, baruš stoupala teplota- tož jsem se bála, že i ona chytne 6. nemoc s horečkami a nějak se to seklo, tak dnes uvidíme, možná vyšleme babi, jestli bude mít odvahu do těch závějí - jinak já mám tenhle kočárek - oni už začínají dělat červenou
já ji chci, že jsem se dívala
,takže to jde ale samozřejmě to dře
tož trochu na kondičku no…
jsem ráda, že jsi s perlanem spokojená, žlučákem taky potírám, spláchnu největší hnus a šup do kýble - jsem dávala jeden kýbl (mám2 na pračku) vždycky ven, no teď ho nechávám raději vevnitř
Borisko - já včera šla 6 km a před sebou tlačila kočár a za sebou táhla boby s Tobíkem:-) Tak si umím představit, jak se nadřeš:-)
Boriska píše:Brunifid píše:
A s pokaděnou plínou jsem naložila dle návodu Gladys - nebudu ji dva dny máčet v umyvadle, ale opláchla jsem ji pod sprchou, namydlila žlučákem a uložila do kýble k ostatnímjj já vlastně kecala, včera jsem nebyla,to bylo předevčírem, baruš stoupala teplota- tož jsem se bála, že i ona chytne 6. nemoc s horečkami a nějak se to seklo, tak dnes uvidíme, možná vyšleme babi, jestli bude mít odvahu do těch závějí - jinak já mám tenhle kočárek - oni už začínají dělat červenou
jsem ráda, že jsi s perlanem spokojená, žlučákem taky potírám, spláchnu největší hnus a šup do kýble - jsem dávala jeden kýbl (mám2 na pračku) vždycky ven, no teď ho nechávám raději vevnitřjá ji chci, že jsem se dívala
,takže to jde ale samozřejmě to dře
tož trochu na kondičku no…
Borisko a já bych právě teď ven ten kýbl s plínama hodila, vždyď mráz je na plíny super.
Já jsem pohodlná, mě se nechce dávat kýbl na balkon, ale asi zkusím začít praktikovat, přes den budu házet do pytle, večer předělám do kýble a hodím ho ven na mráz. ![]()
Pytle
Tak jsme se nakonec nějak na poslání domluvily, pytle jsou cvaklý a měly by vyrazit na cestu.
http://ny-image1.etsy.com/…95138193.jpg
bramburka81 píše:
Holky, můžou se bambusové plenky sušit na topení?
No můžou ale budou rychleji a více hrubnout, ale taky tak občas suším. ![]()
Baba píše: PytleTak jsme se nakonec nějak na poslání domluvily, pytle jsou cvaklý a měly by vyrazit na cestu.
http://ny-image1.etsy.com/…95138193.jpg
Jééé tu ten je ten můj, že? Napiš potom SZ kolik a kam zaplatit ![]()
Petko, zrovna tenhle se objednával třikrát - v různých velikostech ![]()
Až to rozpočítám, tak si napíšu. ALe poštovný za všechno bylo něco přes 20 dolarů a objednávalo nás 11, takže dobrý. Clo bysme platit neměly. A ještě jsme dostaly slevu ![]()