Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
21.12.10 13:46

katy přišela plena …je mooocinky krásná :lol: malej jí už má na prdýlce :-) je krásně štíhloučká…návleky taky bezva,jsou nám sice trošku dlouhý,ale nařasila jsem je .moc dík za obchůdek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 13:58

Tak a teď nepište, nemám čas to číst, musím prát, věšet, sušit a žehlit plíny. :roll:
Kdybych se tak místo toho věnovala dítěti. :oops: Spinká jak pařez, hodinu řádila na plavání. Jistě by měla velkou radost, kdybych ji šla vzbudit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5173
21.12.10 14:03
Brunifid píše:
Tak a teď nepište, nemám čas to číst, musím prát, věšet, sušit a žehlit plíny. :roll:
Kdybych se tak místo toho věnovala dítěti. :oops: Spinká jak pařez, hodinu řádila na plavání. Jistě by měla velkou radost, kdybych ji šla vzbudit :mrgreen:

mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovky :mrgreen: a naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší :mrgreen: :mrgreen: jsem se zasmála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.12.10 14:05
Brunifid píše:
Právě je študuju, a miá nově otevřený obchůdek, že bych si to tam zajela ošmatat?
webovky zde

ty jo to mas dobry :palec: my tady v decine mame uplny kulovy a v praze to mam z baraku nejbliz do toulcova dvoru bo jak se to jmenuje, nic moc no proste, nejradsi bych do branykdetem ale to mam na hodku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.12.10 14:17

založila jsem vám diskuzi

https://www.emimino.cz/…karky-57778/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 14:36
mabit píše:
mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovky :mrgreen: a naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší :mrgreen: :mrgreen: jsem se zasmála

Tak to nemá chybu!!! :palec: :mrgreen:

lenholka: Dobrý to jistě mám, ale co mi to dalo se k tomu dohrabat! Si myslím, že si takový konec snad i zasloužím :mrgreen:

Holky, umíte někdo slušně německy? Slušně rovná se líp než já (to asi každej)…

• Citovat
  • Upravit
4509
21.12.10 14:40
mabit píše:
Brunifid píše:
Kdybych se tak místo toho věnovala dítěti. :oops: Spinká jak pařez, hodinu řádila na plavání. Jistě by měla velkou radost, kdybych ji šla vzbudit :mrgreen:

no to si delas srandu?? a co bys ji rekla?? ja bych asi zustala cucet jako to pako :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.10 14:55

Bruni: no vidíš, už se nemusíš cítit jako blázen :lol:

Mabit: Nádheře bych navrhla, jestli se taky nechce obalit igelitem a sundat si ho až po několika hodinách… dětská to vyřešila skvěle :palec:

Občas mi přijde, že někteří by neměli mít děti… a když, tak aby se s nimi museli co nejméně zabývat. Hlavně se nesnižovat k něčemu jako je dotknout se počůraných plínek, že ano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.10 14:55
Alpaka píše:
založila jsem vám diskuzihttps://www.emimino.cz/…karky-57778/
:pankac: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.12.10 15:05
mabit píše:mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovky :mrgreen: a naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší :mrgreen: :mrgreen: jsem se zasmála

No to je síla, asi bych se nezmohla na odpověď 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 15:09
pomeranca píše:
Bruni: no vidíš, už se nemusíš cítit jako blázen :lol:

Půjdu si osobně ověřit, jestli to látkování opravdu funguje i mimo virtuální realitu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4742
21.12.10 15:21
mabit píše:
Brunifid píše:

Tak to je síla!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.12.10 16:27
ivuska.h píše:
mabit píše:mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovky :mrgreen: a naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší :mrgreen: :mrgreen: jsem se zasmála
No to je síla, asi bych se nezmohla na odpověď 8-o

No, tak to teda je síla, ale doktorka jí teda pěkně sjela :) :)

• Citovat
  • Upravit
51750
21.12.10 16:30
mabit píše:
katy přišela plena …je mooocinky krásná :lol: malej jí už má na prdýlce :-) je krásně štíhloučká…návleky taky bezva,jsou nám sice trošku dlouhý,ale nařasila jsem je .moc dík za obchůdek

Mabit jsem ráda, že plína v pořádku dorazily, ty dvě vkládačky co tam byly navíc přiloženy, tak to jsou konopnobambusové samodoma šité, tak snad je na něco využiješ, třeba na dovycpání něčeho. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
21.12.10 16:33

jo mudra jí teda sejmula hustě :mrgreen: jsem na to čuměla,chtěla jsem se jí zeptat kolik plen má na den a pak se jí zeptat jestli se necítí jako prase :mrgreen: no byla to taková slípka zmalovaná,když se ohla hned bylo vydět Téčka ,smrděla jak parfůmerka,ale hlavně že její 4 měsíční holčička měla nike botičky -hlavně je teda užije v tomhle věku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure