Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
21.12.10 16:44

jo takovy mam nejradsi co oblikaj mrnouse do oblecku podle mody a v nejmensim je nezajima jak se v tom to mrne citi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.12.10 17:15
mabit píše:
mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovky :mrgreen: a naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší :mrgreen: :mrgreen: jsem se zasmála

Tak to je dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.12.10 17:15
Alpaka píše:
založila jsem vám diskuzihttps://www.emimino.cz/…karky-57778/
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.12.10 17:17
Brunifid píše:Holky, umíte někdo slušně německy? Slušně rovná se líp než já (to asi každej)…

To záleží co bys potřebovala. Umím spíš věci ze svého oboru a pka takovou tu běžnou konverzaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.12.10 17:20
lenholka píše:
jo takovy mam nejradsi co oblikaj mrnouse do oblecku podle mody a v nejmensim je nezajima jak se v tom to mrne citi…

Tak to máme stejně. Švagrová dává našim dětem k vánocům či narozeninám jedině oblečení. Jednou tam zapomněla cenovku. Džíny za 700,– ,velikost 9-12 měsíců. TObík je měl na sobě asi dvakrát. A bílá mikinka za 400,– pro roční dítě. také ji měl snad jen dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.10 17:40
Brunifid píše:Holky, umíte někdo slušně německy? Slušně rovná se líp než já (to asi každej)…

Já z něminy maturovala (před 5,5 lety - uf to jsem ale stará :lol: ) a mám zertifikat Deutsch :mrgreen:

Nejlíp mám zvládnutou slovní zásobu z krimiseriálů: zatknout, střelná zbraň :pankac:
(a ne že se z toho stane diskuze o němčině :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.10 17:43

A něco k tématu: V neděli hlídal manžel. Chystám mu ve spěchu plínku a ptám se: Zvládneš ho přebalit? Nachystám ti tady tu… Manžel: Jasně, dám mu nějakýho draka :palec: (a opravdu ho umotal :dance: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.12.10 17:47
Brunifid píše:
careynka píše:
Ted mam od Flasarky stene, rocaka a to je sulin :-D hovado mohutny a jak na perkach :-D samo ze mel Jirmil kecy, ze jsou tam DKK a bla bla bla a on je cistej a super v povaze. S Varonem udela zase ho*no stejne jako s Dastym, jen plna huba kecu :roll:
Od něho si ho toho necháš kecat? 8-o Mimochodem - von ještě žije? :mrgreen:
Tomu nerozumíš, nechce toho psa uspěchat, víííííš? :mrgreen:

od neho ne, to se ke mne doneslo, klůasika:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 17:54

Brunifid ale bez bez kreditky a bez penez! Jinak utratis majlant :mrgreen: . Jesteze ha musim vsechno jedine ores net, navstivit nejakej onchoduke na zivo,tak by me manza asi potom zabil :think: :lol:
Mabit teda to byla drsna maminka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 17:56
pomeranca píše:
A něco k tématu: V neděli hlídal manžel. Chystám mu ve spěchu plínku a ptám se: Zvládneš ho přebalit? Nachystám ti tady tu… Manžel: Jasně, dám mu nějakýho draka :palec: (a opravdu ho umotal :dance: )

Safra to se mas,to ja teda zavidim. Muj ma problem i s nasazenim AIO :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
21.12.10 18:04

Ahojte, holky jak dlouho se nechávají vlněné svrchňáky v lanolín. lázni?
Já už je tam mám naložené napodruhé, poprvé se asi špatně rozpustil a zůstaly na nich mastné fleky, ak jsem to znova přeprala a ve 12h dneska naložila znova :think:
No úplná matura :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.10 18:12
ankasz píše:
Ahojte, holky jak dlouho se nechávají vlněné svrchňáky v lanolín. lázni?
Já už je tam mám naložené napodruhé, poprvé se asi špatně rozpustil a zůstaly na nich mastné fleky, ak jsem to znova přeprala a ve 12h dneska naložila znova :think:
No úplná matura :nevim:

tuším že kolem 4-6 hodin. Já nechala přes noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.12.10 18:13
Mirii píše:
pomeranca píše:
A něco k tématu: V neděli hlídal manžel. Chystám mu ve spěchu plínku a ptám se: Zvládneš ho přebalit? Nachystám ti tady tu… Manžel: Jasně, dám mu nějakýho draka :palec: (a opravdu ho umotal :dance: )

Přesně - máš manžela šikulu :) - můj je na tom podobně jako od Mirii :)

Safra to se mas,to ja teda zavidim. Muj ma problem i s nasazenim AIO :zed:
  • Citovat
  • Upravit
1720
21.12.10 18:25

Ahoj holky, tak mám za sebou první látkařské pokusy se čč, s větším či menším úspěchem. Moje gramlavý ruce se zas jednou projevily, přebalování mi trvá cca čtvrt hodiny, nejdřív jsem to na malýho napasovala, pak jsem zjistila, že má vzadu jakousi hrču, tak jsem to předělala, zabalila, dala svrchní gaťky, zapla bóďo, dupky…a všimla si té separačky položené vedle :zed: . Tak znova…no porod hadr, no. No buď se to během pár dní zlepší (zatím to moc nevypadá), nebo si budu muset pořídit nějaký ty kalhotkový plíny a čč nechat jen jako nouzovky. Jinak mě to asi odradí… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.12.10 18:32
evi.an píše:
Ahoj holky, tak mám za sebou první látkařské pokusy se čč, s větším či menším úspěchem. Moje gramlavý ruce se zas jednou projevily, přebalování mi trvá cca čtvrt hodiny, nejdřív jsem to na malýho napasovala, pak jsem zjistila, že má vzadu jakousi hrču, tak jsem to předělala, zabalila, dala svrchní gaťky, zapla bóďo, dupky…a všimla si té separačky položené vedle :zed: . Tak znova…no porod hadr, no. No buď se to během pár dní zlepší (zatím to moc nevypadá), nebo si budu muset pořídit nějaký ty kalhotkový plíny a čč nechat jen jako nouzovky. Jinak mě to asi odradí… :-(

no cauky evian, tak to je fajn ze uz taky nechces balit do igelitu :palec: to uz budem ze zarijovych 3 co latkujem :lol: hlavne vydrz, nehazej flintu do zita je to jenom o cviku a kdyz je na to clovek sam tak je z toho kolikrat na bednu ale to se podda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure