Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
26.12.10 23:45
careynka píše:
No ja jo :-D jsem po porodu furt tlusta jak prase :-D

Fakt? Já jsem zas jak reklama na hlad, do riflí jsem se vešla po cca 14 dnech po porodu. A to všichni strašili, jak se po dětech tloustne… :roll: Tak třeba až po druhém :mrgreen:

Pro upřesnění: Rozdíl mezi AIO a SIO je v tom, že do SIO se ten vnitřek odepíná a dají se pak použít svrchní kalhotky jako PULky, kdežto AIO je přišité všechno ke všemu??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
26.12.10 23:49
pomeranca píše:
mě ta savost celkem nezajímá, stejnak přebaluju co chvíli a na noc dávám něco lepšího. Ale jsou fakt docela hrubé. Dřív jsem to neřešila, ale dítě mi je odmítá, tak ho nebudu zbytečně trápit, jen abych ušetřila.

Mne právě taky savost moc nezajímá, ale zas si říkám, jestli to časem přijde, až bude miminko větší a tudíž bude vypouštět větší objem? :nevim:
Odmítá jako proč? Že jsou hrubé? To froté dost hrubne, to je pravda, ale i ty BI vkládačky mám jak prkno. Máme dost tvrdou vodu, tak jestli je to tím? I ty Kikko bambusky už zdaleka nejsou tak jemňounké jako když byly nové.

• Citovat
  • Upravit
10713
27.12.10 00:08

Bruni: Řekla bych že jsi pochopila správně rozdíl mezi AIO a SIO.

Ikea ručníky odmítá zřejmě proto, že mu nejsou příjemné (tudíž asi hrubé… nevím, ještě mi to neřekl :mrgreen: ) Kikko bambusky jsou ale pořád dost měkké, na to aby mu vadily a jejich savost je taky výborná… Jen občas uvažuju, že bych je nějak rozšmikala čico :think: aby měly lepší velikost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.12.10 00:50
Brunifid píše:
careynka píše:
No ja jo :-D jsem po porodu furt tlusta jak prase :-D

Fakt? Já jsem zas jak reklama na hlad, do riflí jsem se vešla po cca 14 dnech po porodu. A to všichni strašili, jak se po dětech tloustne… :roll: Tak třeba až po druhém :mrgreen:

Pro upřesnění: Rozdíl mezi AIO a SIO je v tom, že do SIO se ten vnitřek odepíná a dají se pak použít svrchní kalhotky jako PULky, kdežto AIO je přišité všechno ke všemu??? :nevim:

ja se taky krasne do rifli vejdu ale furt jsem tlusta :-D to bude asi tim, ze mamca se o vsechno stara a vari a ja mam na starost jen malyho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
27.12.10 09:17

Cau holky, ja porad jen docitala a neela cas ani napsat…ale kolotoc oslav u je za nama :lol: …ja si ani alou u stromku nevyfotila,pac starsi jej veice rychle odstrojila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
27.12.10 09:36
pomeranca píše:
A dneska se mi podařilo někde na rodinných vánočních návštěvách zapomenout pytlík se špinavýma plínkama :mrgreen: to bude překvápko až to někdo najde :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.12.10 09:39

Savost - savost doma víceméně neřešim. Jeden čč tedy jedno čurání nepobere, dva už v pohodě. Kikkobambusky jsou lepší, stačí jeden. Nicméně řeším čurání v šátku - to mi schopen prochcat jedním čuráním kdeco. V šátku prokazatelně čurá méně často, za to pak ta dávka stojí za to. Pokud má vl%náky, tak pokud není extra bariéra před ponďourem, tak to projde. :nevim: Naštěstí už se dostávám do fáze, kdy dlouho nenosím, přesun domov MHD centrum uý zvládne bez čurání a pak to jde do nočníku.
Savost jsem podcenila i na štědrovečerní večeři, kdy jsem klukovi dala jablečný mošt místo vody, chtěla jsem mít při večeři klid a ne pořád připomínat pití. Nalil do sebe 300ml téměř na ex. A MMT AIO prochcal za hodinu až na tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
27.12.10 09:40

Holky, já tu nebyla, tak dodatečně všem přeji krásné svátky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.12.10 09:46
careynka píše:
ja se taky krasne do rifli vejdu ale furt jsem tlusta :-D to bude asi tim, ze mamca se o vsechno stara a vari a ja mam na starost jen malyho :-)

No jo, to se někdo má, já tu lítám kolem všeho. :lol:

mahja: Co to máš za kytku v tom velkém kytináči? Ta je heeeezká :palec:
Já ostříhala ibišek, obrazil mohutně, ale většinou do stran, prý ho mám razantně zkrátit, tak je teď chudák takovej plešatej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
27.12.10 09:56

Co se týče savostí, tak tu taky doma neřeším, přebaluji prakticky po každém čůrání, malá ale čůrá dost, jsem to pár krát měřila, tak když se zadaří do nočníku, tak je to tak deci. :lol: No a na cestování dávám AIO či SIO a vždy dovycpu, přeci jen je v té plíně dýl, tak ať mi neproteče. :-D Jinak déle je u nás tak max. hodina až dvě, pak už je kde přebalit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
27.12.10 09:56

Brunifid
Palmička, u toho vánočního stromku vypadá zvláštně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.12.10 10:01
Mahja píše:
Brunifid

A tak to jsem poznala i já, ale JAKÁ palma? :mrgreen: Já mám kokos a hrozně se mi líbí cykas, jenže za něj chtějí takových peněz, že ho nemám :-(

• Citovat
  • Upravit
4742
27.12.10 10:18
Brunifid píše:
Mahja píše:
Brunifid
A tak to jsem poznala i já, ale JAKÁ palma? :mrgreen: Já mám kokos a hrozně se mi líbí cykas, jenže za něj chtějí takových peněz, že ho nemám :-(

To ti neřeknu…snad bude vědět tchyňka, to je ještě po ní. Se vůbec divím, že u mě žije… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.10 12:23

Tak my dneska jedem jen ve čtvercích po mně, až mi sušička dosuší prádlo, chci udělat inventuru, co máme a taky trochu vyřazovačku.

Takže bych pak ráda nabídla do oběhu nějaké plíny, takový mix různých vkládaček bavlna či umělé vlákno, hodně oprané vícevrstvé kikko, flanelové vícevrstvé s obrázky, nějaké čtverce po mě už hodně jeté (používám je na přebalováku pod zadek), ceny by byli hodně lidové. Chci se toho zbavit a zároveň vyhodit je to ještě škoda, většina těch věcí je v dobrém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.12.10 12:42

Mně dneska přišly Baby Lucy (z bazárku), hnedka jsem jí jednu dala na zadeček a já vám nevím, ale mně se líbí. Je to velikost S-XS. Na pohled mi přijde, že toho nepoberou málo a padnou jak prdel na plínu. :palec:
Chápu, že to není možná úplně nejpreferovanější značka, ale už jsem oo nich koukala víckrát a prostě se mi líbily, tak jsem je zkusila a nejsem zklamaná :-)

Pak tu mám ještě Popolini, ty jsou větší, taky je vyzkouším, možná budou lepší, až do nich trochu dorosteme. Zatím budou dělat větší zadeček. Ale taky mi nepřijdou špatné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí