Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
28.12.10 12:51
Katy2 píše:
Ivuš no a na co nočník je, to Eli taky moc dobře ví, jen prostě to do něho jen tak nepustí pokud se jí opravdu nechce a když se jí chce, tak to pustí klidně i na koberec. :roll:

Tak to asi zatím neumí vědomě pustit a pustí to až když fakt musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
JO a k nám dnes taky dorazily dvě nové plíny. :mrgreen:
Tak ona je asi fakt hubeňour, Ondra teď má plínky v pase zaplé na stejné patentky :lol: :lol:

Ivčo no ne asi, ale fakt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Ivuš no a na co nočník je, to Eli taky moc dobře ví, jen prostě to do něho jen tak nepustí pokud se jí opravdu nechce a když se jí chce, tak to pustí klidně i na koberec. :roll:
Tak to asi zatím neumí vědomě pustit a pustí to až když fakt musí…

Jo jo, to si taky myslím, prostě to pustí až když fakt se jí chce, neumí prostě ještě čůrat na povel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.12.10 14:07
Achdarek píše:
Ty tříleté děti nejsou na látkování úplně ideální. Tobík si večer vybral sám plenku - žlutou itti bitti. Tak jsem mu jí dala, pověděla pohádku a šla pryč. Když jsem ho šla zkontrolovat, zda spí, tak byl zachumlaný pod dekou a spal.
Než jsem šla spát tak jsem ho šla ještě přikrýt. A co nevidím - IB hozená v koutě postele. :zed: A on bez pleny a úplně mokrý :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.12.10 14:12

My jsme na tom s nočníkováním podobně jako Ivuska. Posazovala jsem pravidelně ráno od doby, kdy seděl, protože jako správný chlap kadí každé ráno a tlačí tak dlouho, dokud něco nevyleze. Pokud přecijen ne, tak to zkouším po každém dalším jídle. Nehod je minimum, někdy při průjmu u zubů. Teď už si i řiká - buď mě táhne k nočníku, nebo mi jde alespoň ukázat, že tlačí. S čuráním jsem dávala od začátku nočníkování po spaní, dokud spal 2× denně po hodině a čtvrt, zůstával suchý a v létě jsem i nechávala nahého bez plenky. Pak jsem začala zkoušet i po vyndání ze šátku. tam je úspěch téměř 100%. POstupně jsem nabyla dojmu, že už ví, k čemu nočník je. Tak asi od roku posazuji na nočník, pokud přebaluji a je suchý. Pokud má co, tak to pustí. Párkrát si začal na čurání řikat, ale víceméně až při akci a nemělo to dlouhého trvání. Mokrá plenka mu vůbec nevadí, byl by v ní klidně rok. Ani pročurasné tepláky mu nijak navadí.
Jinak jsem přesvědčená ,že si minimálně od roka uvědomuje, že zda plný močový měchýř nebo nemá. A trochu bych tak polemizovala s Matějičkem, podle kterého si to uvědomují nejdříve od roka a půl. Pokud má kluk v plence načuráno a já ho i přesto chci posadit na nočník, tak se zuby nehty brání, řve a nic ho nedonutí si sednout. A taky pak ještě delší dobu nečurá. Pokud je suchý, nechá se na nočník většinou posadit naprosto bez remcání a pustí to ihned po dosednutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.12.10 14:13
Katy2 píše:

katy ta je nááádherná..co je to za plínku?! anava?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.12.10 14:22
mabit píše:
Katy2 píše:

jj, co jinýho :lol: A tady ještě jedna, zatím bez modelky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.12.10 14:26
Alpaka píše:
Jinak jsem přesvědčená ,že si minimálně od roka uvědomuje, že zda plný močový měchýř nebo nemá. A trochu bych tak polemizovala s Matějičkem, podle kterého si to uvědomují nejdříve od roka a půl.

To si taky myslím, ostatně jinak by nemohla fungovat bezplenkovka u úplně malých mimin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.12.10 14:28

Tobík byl bez plenky přes den až někdy ve 2,5 letech - loni v lednu. Sice jsem se snažila přes léto, ale nějak to nešlo. Na pozdim už chtěl být bez pleny, ale nehody byly často a já to nezvldádala. TAdy je popis, jak to u nás vypadalo. V lednu jsem mu pak dala látkovky a do týdne byl bez plen. Nehod minimum, v podstatě jen, když byl nemocný.

Poli zkouším na nočník posadit po spaní a před večerním spaním. Ale zatím bez úspěchu, aspo=n z nočníku neutíká. Občas si ho sama přinese přes den tak ji tam posadím, ale úspěch minimální. NIjak to nehrotím. POčkám na jaro. Jinak mně přijde, že je mnohem učenlivější než Tobík. Tak doufám, že v létě bez plen bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
28.12.10 14:29

ahoj!
holky, pěkně tu prodáváte… a pro mě by nějaké vlňáčky nebyly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.12.10 14:38
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, pěkně tu prodáváte… a pro mě by nějaké vlňáčky nebyly?

Jak pro tebe? Myslíš asi pro malou, co?
No hele ty moje samo doma jsou fakt dost uzké, ale pěkně dlouhé, tak že ty by vám určitě byly, no a ty Las vegas, to jsou vel. L, ale zase tak obrovské si myslím že nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
28.12.10 14:49

Katy, já na ty od tebe koukala, jenže já chci s dlouhou nohavicou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.12.10 15:03

Alapko, podle mě si to uvědomují, ale ve velké většině případů si to nespojují s tím, že by to mohli pustit jinam než do plíny. Tomíno je podle mě nadprůměr, stejně jako znám děti, které v 1,5r mluví ve větách o x slovech, ale většina jich není

A bobek byl jen náhoda, teď jsem dávala do myčky a zase slyším povědomé vzdychání a byl zas ve „svým“ koutě a boban čerstvě v plíně :roll: No aspoň jak je to čerstvé, tak to nemá rozmáznuté po všech intimních partiích. Pomohlo by, kdybych mu strčila nočník do toho jeho kouta? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
28.12.10 15:18

Gladys, jasně. Mě jse spíš o to, že všichni psychologové hlásají, že dítě si v roce není schopné uvědomit, že má plný močový měchýř a tudíž není schopné být bez plen a nemělo by být ani vysazováno na nočník, jinak mu to způsobí doživotní trauma. Ale podle mě problém je jinde. My je učíme čurat do plíny a pak chceme, aby čurali jinam. A jediné, na co nejsou zralí je přizpůsobit se té změně. Evidentně i tvoje dítě si potřebu uvědomuje, protože si zaleze do svého kouta. Takže to odůvodnění, proč nezkusit nočník dřív je pro mě takové ošemetné. Neříkám odplenkovat v roce, ale proč neučit dítě dřív, že vykonávat potřebu lze i jinam. A nočníkováním projít postupně - od fáze posazovat, když vím, že bude čurat, přes fázi, kdy se dítě víceméně reflexivně vyčurá, protože cí, že nočník je na čurání, až zkončím tak, že si sámřekne nebo optimálně i posadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
28.12.10 16:43
Katy2 píše:
mabit píše:
Katy2 píše:
jj, co jinýho :lol: A tady ještě jedna, zatím bez modelky. :mrgreen:

jeee tu taky mame :palec:

Muzu se zeptat v cem perete?? ja mam na plenky persil sensitive, dochazi a chtela bych si koupit neco z eko prasku ale nevim jaky je nejlepsi, po kterym plenky malo hrubnou :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure