Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Katy2 píše:Však se koukni na ten deníček, jak kdosi dal sem na emimino, do diskuze pod ním. Mě banda přesvědčila, pak si mě vzala do parády Dajma po ICQ a už to bylo
Ale je to fakt super napsáno Nehodlám kupovat látkové![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No deníček jsem četla a taky přispívala, si tě tam pamatuji. ![]()
Mirii píše:
Asho kdyz ja mam dva satky a manducu a dalsi uz se mi nechce kupovatkdybych nosila denne,tak asi jo,ale denne nenosim…a navic pruzne satky jsou prej dobre jen na mensi deti,ne? A nas otesanek uz ma pres 7 kg
Uplne pruzny jo, ja mam polo…ale tak do 15 kg…no vic ja stejne nenosim, uz je to na mne prilis. Jeden cas jsem tu mela babyvak, Vatos, Ergo, k tomu jsem si koupila ten MaM a na jare Beco
Ale uz mam jen Beco a ten MaM.
Ja chtela satek hlavne na novose a ten se proste nejlip uvaze v tom polopruznym, i pro mne to bylo pohodlnejsi. Po pul roce uz prevazuje nositko.
Holky ctu, ze pouzivate Popoliny…mam tu asi tri biofrote, jsou minimalne pouzivany, hlavne je teda mela holka misto decky na kycle, takze jsou neposireny, jako pliny nam nesedly a nesednou ani u B., delaji silene velkej zadek u tech mych drobecku
Tak jestli nektera chcete, jsou k mani.
K tem barvam…ja na plenkach miluju oranzovou a cervenou! Obzvlast vazacka HH oranzovo-cervena…skoda, ze mam jen dve.
Ted jsem nasla dve satkovaci (zas to bude velky jak krava,omlouvam se)
Na prvni ma mesic a normalni novorozeneckou vahu (tj. 3,5 kg) Na druhy o tri tydny vic.
http://rodina.cz/…ec______.jpg
http://rodina.cz/…1_5892_1.jpg
Je to uplne stejny uvaz jako na stojaka. Moje kamoska ho dela na pevnym, ma to uz zavazany a jen to na sebe nahazi. Neprisla jsem na to jak.
Priste uz bude plenkova
Az dojdou ty anavky
I kdyz mohla bych neco nafotit i s tema staryma, mam nafoceny jen na malym miminu, na tom batoleti to nejak nestiham.
Asho to vypada dobre, no u tretiho uz budu chytrejsi
…jeste ze me Nena uklidnila,ze ji taky kolebka prudila,jinak bych se na to satkovani vyprdla a bylo by
…tednaten vertikal uz je to fajn. Jen mam problem se psem, vezmu do ruky satek a uz skace jako dement a mysli si,ze jde ven
Prudi vic,nez to me starsi dite ![]()
Mirii píše:
Asho to vypada dobre, no u tretiho uz budu chytrejsi…jeste ze me Nena uklidnila,ze ji taky kolebka prudila,jinak bych se na to satkovani vyprdla a bylo by
…tednaten vertikal uz je to fajn. Jen mam problem se psem, vezmu do ruky satek a uz skace jako dement a mysli si,ze jde ven
Prudi vic,nez to me starsi dite
Jo ty jo to jsme meli taky, u nas na etapy, nejdriv satek…v ocich nadeje, ktera se bleskurychle menila v tornado, jen jsem koukla smerem, kde bylo voditko. Prusvih byl, kdyz to byl cely jen omyl a slo se varit
Holt pak ty uplatky…
Presne a u nas to vypada v realu tak,ze vezmu satek a zacne kolem me litat pes jako blazen, do toho ma Deniska nejvetsi srandu tahat za jejich konce a motat se do nich…a jak se tam motaj se psem,tak to konciva brekem Denci…a jako kdyz jsem do toho jeste mela vzit nejmensi a zkouset ji utahnout do kolibky
![]()
no neee, to se musis nekde zavrit!
Ted mi to prijde jako sranda oproti tomu, jak se vypravujem ted. Ja oblict, B. oblict, posbirat kabelku, klice atd, vynest to vsechno na chodbu, nahodit B. na bricho, zapnout a prehodit na zada, bunda se vzdycky prekrouti o 180 st… Zpocena jsem jak vrata od chliva a sousedi maji divadylko. A pak vyrazit do mrazu na minimalne hodinovou turu po ustavech. Ve skole pohoda, tam cekam venku, ve skolce peklo, musim dovnitr, takze vsechno dolu, pak oblict Tynu, chytat B. a zas vsechno od zacatku
No dneska jsem vyrazila s kocarem a dobre jsem udelala, ulice ke skolce byla jak zrcadlo, decka padaly jak hrusky, ja se aspon mela ceho drzet. ![]()
A dneska jsem zjistila, ze robe je schopny tri hodiny necurat a pak to pustit najednou. Ale do nocniku se mi ted v zime faaakt nechce
To by byl dalsi bic, uz to vidim v zivych barvach.
asho, jaky jsi měla vatoš? Já mám koiru, je taková tenounká, hodně pružná, tak by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi MaM a Vatanaiem. Když mi ta koira přišla, tak jsem si říkala, že po troše cviku by se s ní dala vázat i ta kapsa venku (jak máš na fotce), že něco málo to zapruží a zbytek se odhadne.
Měla jsem tu celý den maminku, jaký deníčééék? Jdu číst ![]()
Gladys píše:
Měla jsem tu celý den maminku, jaký deníčééék? Jdu číst
Gladys to myslíš ten od Bruni? To má na svách stránkách, házela tady odkaz na fotogalerii a já si dovolila ty stránky trošku prošmejdit a narazila jsem na tohle http://www.brunifid.eu/index.php?…
Katy2 píše:Gladys píše:Gladys to myslíš ten od Bruni? To má na svách stránkách, házela tady odkaz na fotogalerii a já si dovolila ty stránky trošku prošmejdit a narazila jsem na tohle http://www.brunifid.eu/index.php?…
Měla jsem tu celý den maminku, jaký deníčééék? Jdu číst
Bruni tak to se těším na pokračování ![]()
Aha, už jsem v obraze, akorát jsem četla teď jiný deníček a Bruni si nechám na zítra, úryvky znějí slibně ![]()
Jinak už jsem ozkoušela nové anavy, takže hlásím, že kalhotkovka super, vkládačky překvapivě savé, trochu jsem se jich lekla, že byly takové jako tenčí mi přišli a savost po jednom vyprání příjemně překvapila a pro mě největší překvápko svrchňáky-fleecáky!
Luxusně měkounké, nádherně ohebné (ty od tots bots byly takové tlusté deky), rozhodně neprotekly ani po hodně nacucaném kikko čtverci, při přibližně stejné tekuté náloži byly svrchňáky z cuddle aio nepříjemně mokré, fleecáky jen lehce zavlhlé a během chvilinky oschly, kdežto cuddle jsou mokré ještě teď a jak se nasákly, tak je stejně asi budu muset vyprat.
Takže já osobně jsem fleecáky nadšená a rozhodně budu brát ještě minimálně jedny ![]()
Gladys píše:
asho, jaky jsi měla vatoš? Já mám koiru, je taková tenounká, hodně pružná, tak by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi MaM a Vatanaiem. Když mi ta koira přišla, tak jsem si říkala, že po troše cviku by se s ní dala vázat i ta kapsa venku (jak máš na fotce), že něco málo to zapruží a zbytek se odhadne.Měla jsem tu celý den maminku, jaký deníčééék? Jdu číst
Jezisi..takovy modry, tenkrat to nejak zacinalo, vic toho nebylo, byl jen tenhle druh, barva bud modra nebo dohneda. A byl pevny. Rozdil mezi nim a Mam Eco asi jako mezi Fabii a Superbem.
Aspon pro maly mimino, u tech tezsich pres deset- patnact kilo to muze byt naopak, ale nezkousela jsem.
U toho polopruznyho je fajn, ze navazes na sebe a roztahnes, vlozis mimino a nic uz nedotahujes. Ta kapsa to utahne tak akorat. U Vatose jsem to neodhadla nikdy, tam jedine nastojaka.
Jinak Moby je pruznejsi o dost, navic myslim, ze je i tenci, MaM je silnejsi, takze se nezarizne. Taky jsem ho mela ve vyberu, nakonec mne nekdo ukecal.
A holky, uplne jste mne tady navnadily, takze po uherskym roce spi B. v latkovce! Dala jsem mu EH konopku s malou bambuskou Kikko a konopnou vkladackou EH..a na to flis separacka a normalni separacka. Na to disanni vlnaky. Jsem zvedava, co tam rano bude. B. jak je delsi dobu v latkovce, tak mu rudne zadek. V latkovce ho musim i mazat olejem, jinak je to tutovka. Do Alany ho ani nesusim a nemazu vubec od sestinedeli…
Gladys ty Tots flisaky jsou fakt brutalni!
Ja koupila Tyne vel. 2, ze je jako bude mit v lete, kdyz mela rok a pul…a houby, byly ohromny. Vubec ty jejich velikosti…mame Tots wrap vel.1 od 5ti mesicu po cely plenkovy obdobi
Ale ty jsou super. No uz se tesim na anavy flisacky ![]()