Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
4.1.11 17:39
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Ale je to fakt super napsáno Nehodlám kupovat látkové :mrgreen: :-P :mrgreen: :-P :mrgreen:
Však se koukni na ten deníček, jak kdosi dal sem na emimino, do diskuze pod ním. Mě banda přesvědčila, pak si mě vzala do parády Dajma po ICQ a už to bylo :oops: :mrgreen:

No deníček jsem četla a taky přispívala, si tě tam pamatuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 17:45
Mirii píše:
Asho kdyz ja mam dva satky a manducu a dalsi uz se mi nechce kupovat :roll: kdybych nosila denne,tak asi jo,ale denne nenosim…a navic pruzne satky jsou prej dobre jen na mensi deti,ne? A nas otesanek uz ma pres 7 kg :lol:

Uplne pruzny jo, ja mam polo…ale tak do 15 kg…no vic ja stejne nenosim, uz je to na mne prilis. Jeden cas jsem tu mela babyvak, Vatos, Ergo, k tomu jsem si koupila ten MaM a na jare Beco :mrgreen: Ale uz mam jen Beco a ten MaM.
Ja chtela satek hlavne na novose a ten se proste nejlip uvaze v tom polopruznym, i pro mne to bylo pohodlnejsi. Po pul roce uz prevazuje nositko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 17:54

Holky ctu, ze pouzivate Popoliny…mam tu asi tri biofrote, jsou minimalne pouzivany, hlavne je teda mela holka misto decky na kycle, takze jsou neposireny, jako pliny nam nesedly a nesednou ani u B., delaji silene velkej zadek u tech mych drobecku :mrgreen: Tak jestli nektera chcete, jsou k mani.

K tem barvam…ja na plenkach miluju oranzovou a cervenou! Obzvlast vazacka HH oranzovo-cervena…skoda, ze mam jen dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 18:14

Ted jsem nasla dve satkovaci (zas to bude velky jak krava,omlouvam se)
Na prvni ma mesic a normalni novorozeneckou vahu (tj. 3,5 kg) Na druhy o tri tydny vic.
 http://rodina.cz/…ec______.jpg

http://rodina.cz/…1_5892_1.jpg

Je to uplne stejny uvaz jako na stojaka. Moje kamoska ho dela na pevnym, ma to uz zavazany a jen to na sebe nahazi. Neprisla jsem na to jak.

Priste uz bude plenkova ;) Az dojdou ty anavky :palec: I kdyz mohla bych neco nafotit i s tema staryma, mam nafoceny jen na malym miminu, na tom batoleti to nejak nestiham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.1.11 18:44

Asho to vypada dobre, no u tretiho uz budu chytrejsi :-D …jeste ze me Nena uklidnila,ze ji taky kolebka prudila,jinak bych se na to satkovani vyprdla a bylo by :lol: …tednaten vertikal uz je to fajn. Jen mam problem se psem, vezmu do ruky satek a uz skace jako dement a mysli si,ze jde ven :lol: Prudi vic,nez to me starsi dite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.1.11 18:45

Bruni dobrej denicek :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 18:50
Mirii píše:
Asho to vypada dobre, no u tretiho uz budu chytrejsi :-D …jeste ze me Nena uklidnila,ze ji taky kolebka prudila,jinak bych se na to satkovani vyprdla a bylo by :lol: …tednaten vertikal uz je to fajn. Jen mam problem se psem, vezmu do ruky satek a uz skace jako dement a mysli si,ze jde ven :lol: Prudi vic,nez to me starsi dite :lol:

:mrgreen: Jo ty jo to jsme meli taky, u nas na etapy, nejdriv satek…v ocich nadeje, ktera se bleskurychle menila v tornado, jen jsem koukla smerem, kde bylo voditko. Prusvih byl, kdyz to byl cely jen omyl a slo se varit :mrgreen: Holt pak ty uplatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.1.11 18:57

Presne a u nas to vypada v realu tak,ze vezmu satek a zacne kolem me litat pes jako blazen, do toho ma Deniska nejvetsi srandu tahat za jejich konce a motat se do nich…a jak se tam motaj se psem,tak to konciva brekem Denci…a jako kdyz jsem do toho jeste mela vzit nejmensi a zkouset ji utahnout do kolibky :pocitac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 19:23

no neee, to se musis nekde zavrit! :mrgreen: Ted mi to prijde jako sranda oproti tomu, jak se vypravujem ted. Ja oblict, B. oblict, posbirat kabelku, klice atd, vynest to vsechno na chodbu, nahodit B. na bricho, zapnout a prehodit na zada, bunda se vzdycky prekrouti o 180 st… Zpocena jsem jak vrata od chliva a sousedi maji divadylko. A pak vyrazit do mrazu na minimalne hodinovou turu po ustavech. Ve skole pohoda, tam cekam venku, ve skolce peklo, musim dovnitr, takze vsechno dolu, pak oblict Tynu, chytat B. a zas vsechno od zacatku :zed: No dneska jsem vyrazila s kocarem a dobre jsem udelala, ulice ke skolce byla jak zrcadlo, decka padaly jak hrusky, ja se aspon mela ceho drzet. :cert:

A dneska jsem zjistila, ze robe je schopny tri hodiny necurat a pak to pustit najednou. Ale do nocniku se mi ted v zime faaakt nechce :mrgreen: To by byl dalsi bic, uz to vidim v zivych barvach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.1.11 20:13

asho, jaky jsi měla vatoš? Já mám koiru, je taková tenounká, hodně pružná, tak by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi MaM a Vatanaiem. Když mi ta koira přišla, tak jsem si říkala, že po troše cviku by se s ní dala vázat i ta kapsa venku (jak máš na fotce), že něco málo to zapruží a zbytek se odhadne.

Měla jsem tu celý den maminku, jaký deníčééék? Jdu číst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.11 20:26
Gladys píše:
Měla jsem tu celý den maminku, jaký deníčééék? Jdu číst :mrgreen:

Gladys to myslíš ten od Bruni? To má na svách stránkách, házela tady odkaz na fotogalerii a já si dovolila ty stránky trošku prošmejdit a narazila jsem na tohle http://www.brunifid.eu/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.1.11 20:32
Katy2 píše:
Gladys píše:
Měla jsem tu celý den maminku, jaký deníčééék? Jdu číst :mrgreen:
Gladys to myslíš ten od Bruni? To má na svách stránkách, házela tady odkaz na fotogalerii a já si dovolila ty stránky trošku prošmejdit a narazila jsem na tohle http://www.brunifid.eu/index.php?…

Bruni tak to se těším na pokračování :palec:

• Citovat
  • Upravit
31594
4.1.11 20:41

Aha, už jsem v obraze, akorát jsem četla teď jiný deníček a Bruni si nechám na zítra, úryvky znějí slibně :mrgreen:

Jinak už jsem ozkoušela nové anavy, takže hlásím, že kalhotkovka super, vkládačky překvapivě savé, trochu jsem se jich lekla, že byly takové jako tenčí mi přišli a savost po jednom vyprání příjemně překvapila a pro mě největší překvápko svrchňáky-fleecáky! 8-o Luxusně měkounké, nádherně ohebné (ty od tots bots byly takové tlusté deky), rozhodně neprotekly ani po hodně nacucaném kikko čtverci, při přibližně stejné tekuté náloži byly svrchňáky z cuddle aio nepříjemně mokré, fleecáky jen lehce zavlhlé a během chvilinky oschly, kdežto cuddle jsou mokré ještě teď a jak se nasákly, tak je stejně asi budu muset vyprat.
Takže já osobně jsem fleecáky nadšená a rozhodně budu brát ještě minimálně jedny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 20:42
Gladys píše:
asho, jaky jsi měla vatoš? Já mám koiru, je taková tenounká, hodně pružná, tak by mě zajímalo, jaký je rozdíl mezi MaM a Vatanaiem. Když mi ta koira přišla, tak jsem si říkala, že po troše cviku by se s ní dala vázat i ta kapsa venku (jak máš na fotce), že něco málo to zapruží a zbytek se odhadne.Měla jsem tu celý den maminku, jaký deníčééék? Jdu číst :mrgreen:

Jezisi..takovy modry, tenkrat to nejak zacinalo, vic toho nebylo, byl jen tenhle druh, barva bud modra nebo dohneda. A byl pevny. Rozdil mezi nim a Mam Eco asi jako mezi Fabii a Superbem. :mrgreen: Aspon pro maly mimino, u tech tezsich pres deset- patnact kilo to muze byt naopak, ale nezkousela jsem.
U toho polopruznyho je fajn, ze navazes na sebe a roztahnes, vlozis mimino a nic uz nedotahujes. Ta kapsa to utahne tak akorat. U Vatose jsem to neodhadla nikdy, tam jedine nastojaka.
Jinak Moby je pruznejsi o dost, navic myslim, ze je i tenci, MaM je silnejsi, takze se nezarizne. Taky jsem ho mela ve vyberu, nakonec mne nekdo ukecal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.1.11 20:49

A holky, uplne jste mne tady navnadily, takze po uherskym roce spi B. v latkovce! Dala jsem mu EH konopku s malou bambuskou Kikko a konopnou vkladackou EH..a na to flis separacka a normalni separacka. Na to disanni vlnaky. Jsem zvedava, co tam rano bude. B. jak je delsi dobu v latkovce, tak mu rudne zadek. V latkovce ho musim i mazat olejem, jinak je to tutovka. Do Alany ho ani nesusim a nemazu vubec od sestinedeli…

Gladys ty Tots flisaky jsou fakt brutalni! :mrgreen: Ja koupila Tyne vel. 2, ze je jako bude mit v lete, kdyz mela rok a pul…a houby, byly ohromny. Vubec ty jejich velikosti…mame Tots wrap vel.1 od 5ti mesicu po cely plenkovy obdobi :mrgreen: Ale ty jsou super. No uz se tesim na anavy flisacky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure