Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
26.2.08 16:39

Pimpo ještě mám dotaz ohledně draka. Mám asi špatný rozměr plen, drak mi moc uvázat nejde. Zkoušela jsem to do vlňáčků a hned si zatrhla oko, na 2 leté dítě to asi moc není, pokud nespí. Nakonec jsem našla do vlňáčku kombinaci, která se plně vleze do kalhotkové pleny, tak je to v pohodě.
Myslíš, že na další mimi draka užiju?Je fakt, že stolici to chytlo krásně a asi není taková spotřeba kalhotek. Asi bych vyzkoušela dát vv a na to uvázat draka. Objednala jsem si IV mušelín 80×80cm 100g, myslíš, že budou na draka dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
26.2.08 17:01

Mně napadlo, že docela dost slušně jdou zmenšit One size od Popoliny na patentky (patentky preferuji - sucháč netalčí, neničií se, jsou hodně flexibilní). Jdou zmenšit lépe než Ultrafit. Mám asi troje a dodnes jsou skvělé (dobře sedí a sají, dají se taktéž vycpávat).
Jinak dokud dítě nechodí, tak zavazovačky DIsana jsou fakt dobré, pak už trochu padají a je fakt, že se musí vázat rychle :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
26.2.08 17:35

ralelo No já mám Disany zavazovačky a popo vv - jsem volila asi nejlevnější cestu, protože i tak se muž cukal proti pořizovacím nákladům. K tomu jsem musela dokoupit i nějaké čtverce, HD pastelky (mimochodem to taky prý není špatná jednovelikostní plena). Kalhotky, atd.. No vyšla mě plenková výbava zatím na necelých 6000. Takže hlavně z fin. důvodů. Je fakt že chci i kalhotkové plenky a mám po jedné BL bambus, TB bambus a konopku EH a prostě jak mi které sednou (no hlavně mimču) tak ještě dokoupím. Abych měla na machrování u doktorů. :lol: Ale já mám prioritu malý zadeček (jednak se mi velký nelíbí, jednak mám po dceři věci kupované na jednorázovky tak abych nemusela měnit šatník kvůli plen) a taky je mi jedno schnutí a hrubnutí jelikož budu používat i sušičku prádla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
26.2.08 18:17

Trochu z jiného soudku:
v sekci „plenky“ jsem nadhodila, že by možná stálo za to sjednotit nějak látkové pleny v jedné diskuzi = jedna je totiž tady a dalších několik v těch plenkách. Když někdo hledá něco o látkovkách, jde logicky do sekce plenek, nikoliv do stejných názorů. Je mi jasné, že pro nás je to pohodlé (tedy pro ty kdo si čtou převážně ve stejných názorech), ale pro nové zájemce je to trochu nepřehledné. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
26.2.08 18:31

Elizo a co tam dát odkaz, stejně jako jsme to udělaly u kosmetiky? Protože jakmile se diskuze přestěhuje, tak je konec (teda můj, stačilo že přesunuli homeopatické léčení a jak to dopadlo…).

Ajule to jsou dobrý plenky, dost velký, drak se z nich uváže krásně. Kdyžtak speciálně pro tebe zkusím umotat na Maxe, abych ti nekecala.
A díky za neodsouzení :oops: , je fakt že moc nestíhám. Max má pleny pořád, nechápu jak to ženský dělávaly kdysi, když jinou možnost než látkovky neměly. A bez pračky. Připadám si úplně neschopná.

Teď mi došlo - na koho chceš ty IV 80×80? Na velké dítě nebo na malé? Můžu zkusit na oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
26.2.08 18:36

To mně Pimpo přesně taky nadalo… :(
Nejlepší by bylo, kdyby se ta samá diskuze objevovala jak tady tak tam.
Jinak z těch jednorázovek bych si taky nic nedělala. Hlavní je duševní zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.2.08 18:55

Elizo o těch One size jsem taky uvažovala. Asi si je budu muset zajít ještě někam ošahat. A že tu je víc diskuzí o látkovkách nevím. Já zatím narazila jen na tuto.

Ivo já o zavazovačkách uvažovala spíš o Hemp Haur. HD byly mým favoritem, ale prý když je dítě baculatější tak v 11-ti kilech se už nezapnou. Velký zadeček mi nějak nevadí, holky měly všechny tři široké balení a dávala jsem 3 čtvercovky a to byl taky pořádný zadek. Tak se taky dívám na plíny které jsou vhodné na široké balení, protože s tím počítám tak nějak i teď.

Jinak holky dík za rady a vaše zkušenosti :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
26.2.08 19:35

Co se týče velikosti HD , taky se mi zdají spíš menší. Viděla jsem ale jenom na fotce, jak staršímu dítěti byly naknop. Proto jsem je nikdy nezkusila, jinak asi nejsou špatné a určitě velmi dobře schnou. Je to škoda, v jednoduchosti je síla :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
26.2.08 20:10

HD Jo to máte pravdu to jsem taky četla že nejsou úplně na celé období. (No zas Viki měla 11kilo ještě ve dvou letech tak to až tak neřeším. ) :wink:

ralelo No právě proto to píšu, že mám kapku jiné požadavky na plenky - a HHS mi byli právě na novorozence nedoporučeny, že nejdou tak kolem nožiček jak Disany a jsou o dost větší, ale zas kdyby se do toho strčila jedna čtvercovka na draka či novoroz. tak překonat ten měsíc - dva. :nevim: Zas jsou mnohem hezčí než Disany to jako jooo. :wink: Jinak další diskuse jsou v sekci Plenky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.2.08 20:20

už jsem se dívala i na ty ostatní diskuze. A nelíbí se mi že tam hodně lidí odkazuje na baby café.Vždyť i tady se může diskuze rozjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
26.2.08 20:27

Právě že hodně lidí odkazovalo na baby-cafe protože to tady moc nejelo - napadlo mě, jestli to není i kvůli tomu že je ta diskuze taková rozkouskovaná. Já jsem si těch diskuzí v plenkách všimla nedávno, čas od času se tam někdo na něco ohledně látkovek ptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.2.08 20:37

Koukám, že řešíte co s váma :) Napadlo mě takové řešení - je možnost být virtuálně v obou fórech, ale až doposud jsem se tomu vyhýbala…

Mohla bych to zkusit s touto diskusí - ale to znamená, že budu malinko šibovat a zkoušet - ale určitě vás nesmažu, nebojte.

Co vy na to?

A Pimpo, mohu to udělat i s homeopatickým léčením…

L.

PS: Tahle diskuse mi nějak unikla, jinak byste už byly v plínách dávno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
26.2.08 20:40

Lesino, můžeš… :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
26.2.08 22:59

Připadá mi to Lesino jako jako nejšetrnější řešení :) .

Náhodou jsem našla, že výše uvedený příspěvek je z 13.2.2005 - co toto…?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.2.08 08:41

Milý anonyme tak jsem se trochu zasmála :D :D :D a vzhledem k tomu že mám ráda luxus, a jak píšeš látkovky luxus jsou, tak si ho budu s těma látkovkama užívat :D :D :D ale nechci se dohadovat, každý má na to svůj názor a proto nikomu látkové pleny nevnucuji. Stejně na to může mít jiný názor i jiný pediatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure