Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
11.3.08 11:56

Reklamace

Taky že jo,
hned jsem to nafotila a poslala paní prodávající (p. Hlobilová, www.latkovepleny.cz), dohodli jsme se, že to mám poslat přímo dovozci do Brna.
Prý se s tímto problémem paní prodávající ještě nesetkala, tak jsem jen chtěla vědět, jestli jsem opravdu měla štěstí na šmejda sama…
Tak mi nezbyde než vytáhnout stroj a pěkně je všechny prošít znovu
(kromě těch, co už se rozloučily a pojedou na tu reklamaci)
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.3.08 13:56

Holky pletete si některá doma vlňáčky? Jedny jsem už upletla, tak jsem zvědavá jak pak budou držet a včera jsem zkoušela barvit vlnu, tak doufám že nebude pouštět.

Jinak ty vlňáčky na tom miminku vypadají super a vůbec nejde poznat že jsou tak veliké! Já si jedny koupila, ale tu velikost na novorozence. Teď uvažuji jak velké koupit PUL kalhotky. Myslíte že by vadilo kdybych koupila velikost co je od 5-ti kil? Malé mimi se stejně nijak moc nehýbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
11.3.08 15:39

Ahoj,
vlňáčků jsem upletla několik, ale bylo to to první, co jsem za svůj život upletla, tak podle toho vypadají a použitelný byl asi až třetí pokus. Pokud jsou dobře naimpregnované, tak neprovlhají, ale musí se přichytit bodýčkem, aby nepadaly, do jedněch jsem provlíkla šňůrku. Příště, až je budu plést, tak je udělám vyšší, roztahují se mi do šířky ale jsou moc krátké. Ale Ty jsi v pletení určitě zběhlejší, tak se Ti je podařilo líp vytvarovat.
Vrchní kalhotky jsem vždy dávala o číslo větší (mám Imse a BM), ale mě nevadí větší zadeček u miminka, navíc jsem měla obě děti dost velké. Záleží, jak velké miminko očekáváš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.3.08 16:09

já myslím že Matoušek bude určitě přes 3,5 kg. Holky byly taky tak. Gabka měla 3,8 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.3.08 16:29

Rarelo já počítám u dalšího mimi mít tak max. 2ks kalhotek velikosti S (mám staré Sandry a neodolala jsem žabičkovým Bummies z druhé ruky :wink: ) a zbytek již ve velikosti M. A pokud chceš široké balení, klidně bych zkusila rovnou ty větší kalhotky.

Ajulo vítej, to se tedy budeme pěkně plést :D . Od BM jsem měla pouze kalhotky a moc mi nevyhovovaly. Ohýbá se suchý zip na bříško, takže malá byla dost často poškrábaná. A nešlo by to vrátit celé, že už k těmto plenkám nemáš důvěru?

Jakou máte zkušenost s natahovacími vlňáčky na malá mimi? ZKoušel to někdo? Mám je krátce a jsem z nich nadšená, dávám je malé na noc. Ale u malého miminka, které se musí přebalovat každé kojení i v noci by to asi byla složitá manipulace ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
11.3.08 16:36

Ajule já jsem jedny vlňáky dávala na pidimimino a manipulace nebyla tak hrozná. Měla jsem jen vlňáky Zlatíčko a oproti tomu se myslím s Popolinami či Disaními přebaluje lépe.
Na mimibazaru jsem viděla i krásné barevné natahovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.3.08 21:50

Elizo díky. Mám slíbené ručně upletené od jedné maminy z BC, ale to budu řešit, až to bude aktuální a uvidím, zda zvolím nejmenší velikost, nebo raději až bude mimi větší. Zatím nejsem ani předsnažilka, ale příští měsíc se to změní :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
12.3.08 07:09

Ajule Já mám koupené Popo natahovací vlňáčky na miminko tak až se tester narodí a ozkoušíme dám vědět. :wink: Chci to právě na noc (doufám že bude mimi po Viki a nebude kakat při každém kojení :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.3.08 14:44

Ivo taky jsem zvědavá. Já mám koupené disany+„zatím“ jedny pletené a chystám se plést druhé (asi už trošku větší).
No a holky mi kakaly skoro po každém kojení :( tak doufám že by Matoušek mohl být jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.3.08 15:02

Díky za info ohledně těch two size popolinek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.3.08 20:26
IvaV píše:
Ajule Já mám koupené Popo natahovací vlňáčky na miminko tak až se tester narodí a ozkoušíme dám vědět. :wink: Chci to právě na noc (doufám že bude mimi po Viki a nebude kakat při každém kojení :wink: ).

Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.3.08 20:31

Tak jsme měli včera plenkový sraz. To bylo plenek :D .
Elizo ta kapsovka Swadlebees v L je velká? Kamarádka přinesla velikost M a všechny svorně jsme si myslely, že je to S, byla úplně pidi a to má být údajně do 11kg 8O . Tak jsem si řekla, že vychytrale počkám až si některá koupí tu kapsovku v L a uvidím :wink: .
Ale naprosto nadšená jsem byla z bambusové pleny od Baby Bee Hinds, tu si určitě pořídím, ostatní mě moc neoslovilo, jen vykuchaná BL organic.
A koupila jsem si jednu ultrafit biofroté, už mi visí na šňůře a zítra budu testovat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
14.3.08 20:50

Právě jsem přidala fotky TB Organiků - jak pasují dvouletému a šestinedělnímu dítěti. Příjemně mě překvapilo, jak jsou dobře použitelné pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.3.08 21:25

Pimpo fotky jsou skvělé a modely nádherné, hlavně Linda :D .
Já se pořád ještě nedokopala jí vyfotit, ale budu muset na ní noční kombinaci navléknout přes den, večer je unavená a nespolupracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
14.3.08 22:13

Děkuji, zítra modelce vyřídím :lol: . Tentokrát už alespoň neřvala, jako minule :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure