Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2682
15.3.08 12:51

Ajule, to v galerii co jsem dávala je L na klukovi 18 měsíců…Možná na nějakého obříka tlustějšího by možná nebyla, ale opravdu neumím odhadnout..

Pimpo, jak to vypadá s tou bio-gelerií? Já jen jestli jí mám hledat nebo ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
15.3.08 12:57

Pimpo, tak jsem vlezla do galerie a viděla tu bio-galérii - po víkendu něco nafotím. Prosím tě a jak to děláš se svrchníma kalhotkama - na takhle malý miminko snad ani nemusí být, viď?

Mám pár konopných zavazovaček BI jako záložní a poslední době je nemožné to zavázat - kluk mi ji bleskurychle rozváže :) :) . Ale jinak je mám ráda, idelání by byly s patentkama… Ale na to si netroufnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.3.08 19:34

Tak dnes testím popo ultrafit biofroté, v pohodě jsem do nich nacpala vkládačku i vv. Tak uvidím jak jsou savé.
Stihla jsem nafotit na porovnání vedle sebe BL organic a utrafit biofroté. Můžete mi prosím na SZ poslat blbuvzdorný návod jak vložit obrázek do galerie?Na kolik kb ho mám zmenšit a kam ho nakopírovat, či stačí načíst z počítače,…Díky, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
15.3.08 21:50

Elizo na kalhotky se chystám, snad to zvládnu co nejdřív, by to mělo nějakou informační hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
16.3.08 07:58

Tak fotky už jsou v galerii, snad budou použitelné :roll: .
Pokračování příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
16.3.08 09:51

Prosím, má někdo srovnání Popo One size bílé s Ultrafit Biofroté či BL organic?Narazila jsem na One size za rozumnou cenu, tak nevím, zda pořídit 1, 2 či 3 ks :oops: .
Díky moc
Test ultrafit dopadl dobře a to se savost ještě zvýší, jelikož zatím byly prané jen 1×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.3.08 10:08

Ajule, já mám obojí (velikosti srovnání jsou v galerii). One size je trochu tenčí, ale já je mám hodně rádá, jako denní plenka je bezvadná, jako noční se musí pořádně vycpat. Ultrafit je určitě savější, ale zase není tak tenká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
16.3.08 16:05

Elizo díky, koukla jsem teď v klidu na fotky, ráno to bylo za pochodu.
Tak to si asi zatím pořídím jen jednu a pak se uvidí, teď mě tlačí spíš počet nočních plen, přes den jsem spokojená s čč, vv a froté čtverci.
Kamarádka pořídila kapsovku Swadlebees v Lku, tak ji okouknu, ta v M byla vážně pidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.08 12:33

plenky

zdravim vsechny,
s namahou ale prece jsem precetla celou 8O diskuzi a asi to je moc informaci najednou ale sem ztracena… asi nejlip sem vnimala zacatek tj rok 2005 ale je toho cim dal vic a vic… chapu ze kazdymu ditku nesedne vsechno a ze se musi zkouset ale nejsem si jista ze to zvladnu…
cekam mimi chtela bych latkovky hned od narozeni ale na klasicke ctvercove skladani si opravdu neverim.. co by jste mi doporucili na zacatek abych pak nemusela hned honem behat po obchod po zjisteni ze to nezvladnu a detatko bude prokakany a procurany a kupovat baliky jednorazovek

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.3.08 12:41

Ahoj holky.
Nevěděla jsem že je tady diskuse o látkovkách. Přijďte se podívat na: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

Radina/Gondwana

• Citovat
  • Upravit
2769
18.3.08 12:44

Asi ti moc neporadím, mě právě čč dost vyhovují a skládání mi nepříjde žádná práce, mám to za chvilku.
Na druhé dítko plánuju kombinaci čč, vv a kalhotkových plen.
Vícevrstvé pleny (vv) se skládají ještě snáz než čč. Mám je chvíli, ale jsem z nich nadšená.
Asi bych ti doporučila nakoupit pár čč, stejně jsou potřeba na běžnou údržbu - ublinkávání, pod hlavičku,… a pak třeba nějaké tenší kalhotové pleny, na malé mimi supersavou plenu stejně nevyužiješ, to až časem.
Na malé miminka si hodně maminky chválí flanelové kalhotovky, bambusky a klasické bavlněné.
Můžeš zkusit pouvažovat třeba o tvarovaných plenách (např. Haipa), rychle schnou a skládání tam je minimum, taky asi jednu dvě pořídím na mimíse.
Spíš asi zkus napsat jakou bys měla představu.
Pokud jsi už pevně rozhodnutá jít do kalhotkových plenek, promysli si, z jakého materiálu by ti vyhovovaly a jestli chceš jednovelikostní či vícevelikostní.
Ráda ti poradím, ale z kalhotovek mám jen BL organic a Ultrafir biofroté od Popoliny, které používám jako noční pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.3.08 21:12

Tak já taky neporadím. Tester se teprv narodí. Ale šla jsem do Baby lucy jsou celkem levné a našla jsem na ně jen chválu. Dnes mi přišel mejlík že jsou odeslané a do konce týdne bych je měla mít doma.

Dneska jsem dopletla druhé vlňáčky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
19.3.08 07:28

Rarelo jsi šikulka. Klobouk dolů, kde na to bereš čas?
Chystám se zkusit ušít pleny z ručníků Saxan z Ikey. Jaro mě nalákalo a říkala jsem si, že bych si dopřála trochu marnivosti a ušila je barevné. Nevíte zda jsou barviva v ručnících z Ikey v pořádku? Chtěla bych mít jistotu, že je to v pohodě, jinak to dopadne na nebělenou klasiku.

Kamarádka mi psala, že by měli být nové BE, které by měly švy olemované biobavlnou a tedy by neměly tolik tvrdnout. Tak uvidím jaké budou ohlasy. Z důvodu „prknoidní“ povahy jsem zatím o této plence vůbec neuvažovala.

Holky, kde jste? Už to tady zase trochu spí :cry: , s kým si mám povídat, když mě dítko vytáhlo z pelechu v pět ráno?

Elizo v pátek mi kamarádka ukáže kapsovku SW v L, tak jsem zvědavá jestli mi taky přijde malá, jako vel. M, snad ne. Taky od ní získám popo one size, tak zase budu mít co testovat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.08 14:31

pleny zlaticko

ahoj

máte někdo zkušenosti s těmito plínkami…
http://www.zlaticko.cz/index.php?…:,–(a3v1
přemýšlím o :,-(ě od narození po nočník
na druhou stranu si ale rikam ze vice velikostni budou mimi lepe sedet nevim proc nevyvolava ta univerzalita ve me moc duvery…

díky za info

• Citovat
  • Upravit
2769
19.3.08 14:59

Zlatíčkové pleny bohužel neznám.
Já osobně jsem zvolila vždy koupi jen pár kusů plen na ozkoušení. A u kalhotek platí to samé. Prošlo mi rukou pět typů kalhotek a některé už u druhého mimi pořizovat nebudu. Kalhotkové pleny mám jednovelikostní, ale pořizovala jsem je až na větší dítě, takže je nemám vyzkoušené na malé mimi. Ale myslím, že budou vhodné i na malé miminko.
Na noc používám savější pleny, přes den mi stačí čč a vv. Na další mimi asi pořídím i nějaké méně savé kalhotové plenky na den, ale čč a vv budu používat určitě.
Osobně bych si :,-(u od narození po nočník nekoupila. Dítě mělo v různých měsících věku jiné potřeby a tím pádem jsou i různé požadavky na vlastnosti plen a kalhotek. A bála bych se, že mi nebude vyhovovat střih pleny nebo kalhotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure