Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
28.2.08 10:16

Veřejnou galerii zřizuje jen admin :) Tak co mám ji udělat?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
28.2.08 11:56

Lesino, prosím tě, tahle diskuze se v těch stejných názorech nezobrazuje..

Jinak ještě k těm jednovelikostním plnekám - Tots bambusky jsou skvělé, dokonalý střih, ale oproti Popolinkám se bobek často na kalhotky dostane. A to díky tomu, že jsou velmi úzké mezi nohama - to je výhoda i nevýhoda. Zatím mi připadá nejlepší jednovelikostní plenka One size (biobavlna). Kdyby se tenhle střih dělal z bambusu, tak by byla úplně ideální :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.2.08 12:19

Snad by už zase měla být vidět.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
28.2.08 12:53
Lesina píše:
Veřejnou galerii zřizuje jen admin :) Tak co mám ji udělat?L.

Aha, a já si říkala, proč se nikde neobjevuje :roll: :lol: . Udělej ji prosím tě.

(Malý dotaz - proč se někomu povede vložit čtyři metříky, když mě se nedaří ani tři malé?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.2.08 13:25
Pimpa píše:(Malý dotaz - proč se někomu povede vložit čtyři metříky, když mě se nedaří ani tři malé?)

tak to netuším. Možná tam máš i URL odkaz a ten musíš umazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.2.08 13:59
Pimpa píše:
Lesina píše:
Veřejnou galerii zřizuje jen admin :) Tak co mám ji udělat?L.

Aha, a já si říkala, proč se nikde neobjevuje :roll: :lol: . Udělej ji prosím tě.

(Malý dotaz - proč se někomu povede vložit čtyři metříky, když mě se nedaří ani tři malé?)

Pošli mi metříky mailem, dám ti je tam :)

l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.2.08 13:20

Pimpo koukám že máš 4 děti :D :D

Jinak já začínám uvažovat o těch BL organic 3v1, akorát nevím jestli jsou dobré i na široké balení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
29.2.08 19:49

Napsala jsem to omylem 2× :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
29.2.08 19:50

Rarelo myslím, že když do nich přidáš čč či vv, nebo dáš čč mezi plenku a kalhotky, tak by to snad mělo splňovat široké balení. Mezi nožičkama jsou docela široké. Chceš je změřit?
Ale vyzkoušené osobně to nemám, mám je krátce, používala jsem klasicky 3 čč.

Teď mi přijelo dítě po 10 dnech od babičky a nějak se mi zdá v těch BL dost narvaná, že by povyrostla :( ?
Zítra to musím prozkoumat, snad to byl jen optický klam. Jaké jsou další noční pleny pro 2 leté dítě? Myslím, že někdo psal že utrafit biofroté od Popo se dají dost vycpat, tedy asi budou větší?. Nebo máte lepší typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
1.3.08 10:37

Ahoj, pokud byste některá měla zájem, prodávám 8 ks bavlněných plenek MioNappy (Bambino Mio), velikost 1 (do 7 kg). Pouze jsme vyzkoušeli, jsou úplně čisté, pouze 2 z nich mírně zaprané do růžova :oops: Za polovoční cenu než v obchodě, tzn. 300,– i s poštou. Pište na SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
1.3.08 16:04

Ajule, já ráda vycpávám HHS, třeba vv nebo i obyčejnou, zavazovací plenky jsou dost flexibilní, dávám je oběma dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
1.3.08 17:24

Ajule tak jsem koukala na www.plienka.sk a našla jsem tam toto: Plienky BabyLucy sa vďaka svojmu širokému strihu starajú aj o správny vývin bedrových klbov . Tak snad budou. Přeměření by mi nepomohlo, já nevím jak by to mělo být široké.Asi je objednám a k nim nějaké vv plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
2.3.08 22:46

Tak fotky snad už zítra. Zvláštní, že v reálu mi pleny na mrňavce tak objemné nepřipadají jako na fotkách - bambusky patentkové vel.2 začínáme s úspěchem používat, ultrafitky možná trochu větší pořád jsou.
Prcková se při focení pěkně vztekala, byla nějaká nedokrmená, tak se nelekněte :lol: .

Ralelo, to nejsou děti, to jsou masožravý kobylky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
3.3.08 12:10

Pimpo ty máš Ultrafit biofroté od Popo?Mohla bys mi je prosím změřit na délku?Díky moc.
Bohužel optický klam se nekonal, dítko povyrostlo a BL organic jsou jí trochu natěsno. Tak vymýšlím jaké pleny na noc zkusit, nebo budu muset BL vyvpávat vně pleny mezi kalhotky a kalhotovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
3.3.08 14:14

Ajule je to cca 52,5 cm u téměř nových, jen párkrát praných. Co si pamatuju, trošku se časem vytáhnou do šířky, ale jak do délky to nevím (měla jsem je pro Maxe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure