Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Včera jsem totálně odpadla, ale dneska jsem s vámi pohýbala (a s alternativním léčením taky) a výsledek je, že jste sice v plenkách, ale odkaz na vás je i ve stejných názorech.
Tak vyzkoušejte a řekněte ![]()
L.
ralelo píše:
už jsem se dívala i na ty ostatní diskuze. A nelíbí se mi že tam hodně lidí odkazuje na baby café.Vždyť i tady se může diskuze rozjet.
Tak z tohodle taky nemám zrovna radost - jen doufám, že i na BC jsou odkazy na emimino…
L.
Zrovna naše doktorka preferuje látkovky jen tak mimochodem.
Ralelo, můžu ti když tak nafotit plenky co mám doma, jak v normální velikosti, tak zmenšené (já vím, není nad to ošahat si to). Mám nemocné dítě takže jsme pořád doma, tak bych na to teď měla čas. Jen nevím, jestli ti to k něčemu bude dobré.
Elizo a plínky i zmenšené jsem fotky viděla a ošahala jsem si i některé druhy na jedné prezentaci ale nikde jsem nenašla fotky jednovelikostní pleny přímo na malém mimi. To by mě celkem i zajímalo jak to vypadá. A jak máš staré dítě?
Pimpo asi spíš na prcka. Protože moje pleny jsou na draka dost na knop, mám strach jí to vázat během dne, je dost aktivní. Takže snapku asi schovám na mimi. Šlo mi jen o to, zda bude vyhovovat velikost pleny na úvaz draka a zda nebude na mimi naopak velká. Asi to nepíšu moc srozumitelně co
?
To že je tady více diskuzí ohledně plenek je pro mě taky novinka.
Lesino funguje to dobře, ve stejných názorech jsem svojí oblíbenou diskusi našla, jso dobrá a hodná
.
Reklamu emiminu dělám na BC kudy chodím
.
Ajule píše:Lesino funguje to dobře, ve stejných názorech jsem svojí oblíbenou diskusi našla, jso dobrá a hodná.
Reklamu emiminu dělám na BC kudy chodím.
Super ![]()
L.
ralelo píše:
Elizo a plínky i zmenšené jsem fotky viděla a ošahala jsem si i některé druhy na jedné prezentaci ale nikde jsem nenašla fotky jednovelikostní pleny přímo na malém mimi. To by mě celkem i zajímalo jak to vypadá. A jak máš staré dítě?
No já mám dítě přes rok a půl, takže ti moc nepomůžu…V brzké době má rodit kamarádka - ale to bych nafotila až za nějaký čas.. ![]()
Tak já o víkendu něco nafotím. Tu slíbenou IV a pak Ultrafitku, bambusku a Organic od TB. Froté čtverec už mám vyfocený, doufám že přijdu na to jak se to sem vkládá.
Lesino - šikulka
.
Lesino - ve stejných názorech se neobjevuje, když přibude nový příspěvek. Dá se to nějak opravit?
Holky založila jsem látkovkám fotogalerii. Chcete aby byla přístupná všem, nebo jenom registrovaným?
Taky jsem teď hledala v názorech a nic… ![]()
Já bych se taky ráda podívala.
Jj, mě šlo spíš o to, jestli je zpřístupníme široké veřejnosti, nebo jenom nám. Jestli jsem teda správně pochopila, jak to ve fotogalerii funguje (tj. co znamená „pro registrované“). A mějte trpělivost, dlouho mi to trvá
.
Pimpo jak chceš, je fakt, že já bych fotky raději dávala do registrovaných, na druhou stranu to pak postarádá smysl pro širší osvětu
. Nevím, záleží na vás. Každopádně mě určitě dost zajímají ty klahotovky na čerstvé mimino.
Pimpo mi je to celkem jedno, já na tuto diskuzi stejně chodím jen chviličku. Ale až budu mít mimi tak klidně nějakou fotku přidám.