Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ajule píše:
Podívejte v čem bude náš rarach frajeřit
Naše jsou ty vlevo.
Ty jsou fakt nádherné ![]()
ahoj,
narazila sem na jeden obchudek http://babako.cz/ a ač je teda pomalej (aspon tady u me) a seřazeni veci je pro me malicko neprehledne maji u hodne veci oproti ostatnim obchudkum opravdu jendoznačně nejlepší ceny(především baby lucy kalhotkový plenky)
máte někdo zkušenost s tímto obchůdkem?
díky
Lucka
Děkuji všem za ohlasy, ale zásluhu má na tom Ivusa, která je upletla
.
Dítku se velmi líbí, odmítá si na ně něco natáhnout, takže je dávám přes den, když jsme doma a může lítat jen v nich a tričku, nebo na polední spaní.
Ale tím mi vyvstal trochu problém, protože denní plenku mám jen jednu a draka ze svých čč neuvážu. Mám objednané 80×80cm mušelínky, ale nejsou stále na skladu. Budu muset popřemýšlet jak to vyřešit, protože čč narovno se do nich dát nedají
.
Lucko bohužel zkušenosti nemám. O tomto krámku jsem se dozvědala až od tebe. BL jsem kupovala přímo ze Slovenska, rozdíl v ceně mi bohatě pokryl cenu poštovného.
Mám dotaz, zatím jsem po tom nepátrala, tak jen když budete vědět z hlavy.
Nevíte, kde se dá koupit náhradní náplň do kojícího polštáře? Mám v něm polystyrenové kuličky. Je už poněkud slehlý a časem by si zasloužil obnovu.
Díky za tipy.
Už jsem našla, díky.
Chell já taky kupovala BL přímo ze slovenska, poštovné je 100.- a dostala jsem k nim jednu vkládačku a dvoje vložky do podprsenky zdarmy, takže jsem to měla jako bez poštovného
Ajule zkus někde kde se prodávají polštáře a deky, anebo mě taky napadá kde se prodávají látky…
holky ja sema si uplne blba ale mohli byste mi poslat třeba soukromym vzkazem odkaz na jejich stránky at hledam jak hledam nemuzu je najit.. prave se o to snazim celej dena narazila jsem jen na tuten obchudek…
děkuji velice
chell píše:
holky ja sema si uplne blba ale mohli byste mi poslat třeba soukromym vzkazem odkaz na jejich stránky at hledam jak hledam nemuzu je najit.. prave se o to snazim celej dena narazila jsem jen na tuten obchudek…děkuji velice
neboj nejsi blbá
já je taky dlouho hledala, pak jsem je našla na vyhledávači na zoznam.sk
http://www.plienka.sk/ vlevo dole si tam přepni na české koruny
dekuju ![]()
jelikož si chci objednat od každé na vyzkoušení + ještě něco tak to vezmu z toho http://www.babako.cz/
dokonce tam maji i velice vyhodny
y akorat momentalne vyprodany ![]()
chtěla bych se zeptat mate zkušenost jak odpovidaj cca kg nebo mesicum ty svrchni kalhotky fix jsou ve velikostech xs,s,m,l ale nikde sem nevypatrala neco kde bych poznala jestli treba xs nejsou zbytecne maly nebo tak neco…
Snad to není nic proti ničemu. Výrobce Baby Lucy má stránky www.plienka.sk
Nedočetla jsem všechny příspěvky, takže jdu s křížkem po funuse ![]()
chell píše:
chtěla bych se zeptat mate zkušenost jak odpovidaj cca kg nebo mesicum ty svrchni kalhotky fix jsou ve velikostech xs,s,m,l ale nikde sem nevypatrala neco kde bych poznala jestli treba xs nejsou zbytecne maly nebo tak neco…
Lucko řekla bych, že kalhotky BL fix patří spíše k těm větším. Měla jsem možnost porovnat velikostí BL Fix L, o fous větší byly IV organic XL a o další fous větší BL Fix XL.
IV mi skvěle drží čč narovno, v BL XL mi trochu plavou, takže bych příště na čč zvolila asi spíš velikost L. Protože u XL má PUL přímo na bříšku, čč jsou kratší a ještě se pak posunou dozadu. Na kalhotkové pleny jsou ale v pohodě. Mám teď z bazaru žabičkové Bummis, kde je PUL z obou stran schovaný látkou, takže na čč je to pro mě lepší, ale testovat budu až za dlouho.
Osobně bych vel. X-S nebrala, vydrží jen chvíli, nebo koupila z bazaru. Je to nošené mimimálně a seženeš je levněji. Zato velikost M pak vydrží dlouho, stejně tak velikost L. Zkusila bych spíš velikost S. BL jsou menší pleny (oproti ultrafit Popo), na mimču budou dobře sedět.
ahoj holky ![]()
jelikož se snažím sehnat nějaký vlňáčky natahovací nejlépe po někom narazila jsem na jeden inzerýt… ale paní uvádí že je má z druhý ruky přes net a že jo prodávající opoměla říct že sou sražený takže na svýho kluka je nedá.. v pase maj 23 dýlka 21
teď dotaz může mít to že sou sražený vliv na funkčnost??
p.s. včera mi přišli¨první plínečky
IV organik s bioflanelkou a biofroté a popo 2v1 z ty sem uplně hotová ![]()
Chell, tak to prožíváš, co asi každá z nás, když přišly plínky, tak jsem se nemohla dočkat, až je dám mimču na zadek a vidíš, už máme za sebou 4 měsíce používání ![]()
Tak jsem včera objednala kalhotky Bummis, vzor žabky je všude vyprodán, myslela jsem, že jsem objevila obchůdek, kde jsou skladem, ale po potvrzovacím mailu mi přišel další, že mají jen bílé a žabky budou až příští týden.
Takže budem čekat. Proč je o ně taková rvačka?
Od vlňáčků mě prozatím odrazuje to, že nedrží čč narovno. Skladům jsem nepřišla na chuť (jak jsem zde již zmínila) a starého psa novým kouskům nenaučíš …
![]()