Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
4.9.09 17:13

domi , a jsou dobré ty od paní z mmb? (ne že bych nějaké potřebovala… ale jen tak ze zvědavosti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.9.09 19:50

Vidíte, já jsem dostala jedny pletený vlňáky darem (k objednávce na mmb) a jsou teda zrovna děsný (takže se nedivím, že zadarmo). Jsou to takový ty mrchy kousavý. Kdesi jsem našla proč vlna kouše a co udělat aby nekousala a nemůžu to najít, no a já jsem to zapomněla (vypatlanec).

Škoda že už končí léto, to bylo přebalování venku v pohodě.

Dnes mě ségra lákala na Bránu, odolala jsem, nemám peňauze.

Je fajn, že je nás víc, mě to baví si tu vykládat (jsem zvědavá jak dlouho).

Látkování zdar! suvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.9.09 21:36

suvi , přesně toho se bojím, že by to byli nějaký kousavci

brána , tak to jsou fakt experti, měli mi poslat peníze za to tričko, co neposlali. Na účet mi přišlo záhadných 1330,–, čú jsem hodila do googlu a ejhle - účet brány. Ale měli mi poslat 330 za to tričko… Tak jsem jim psala, že to je asi překlep, né? (no pošlu jim to zpět, ale ponížené o polatek za poslání a za sms o změně zůstatku na účtu, na ně nebudu ještě doplácet…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.9.09 21:38

A málem bych zapomněla, lanolín zabral na paviání prdelku, meju a znovu mažu při každém přebalení a už je jen růžová místo cihlově rudá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
7.9.09 10:11

Čágos holky!!!
No tak mazal přímo lanolinem by mě ani ve snu nenapadlo. To je teda super! To si musím zapamatovat. Né že by na to malej trpěl, ale třeba se to bude někdy hodit :wink: Díky za tipa :D :wink:
NO nazdárek Domi 8) Jak se doma sžíváte s novou slečnou? A mě by teda taky zajímaly ty vlňáky doma pletený. Hlavně zkušenosti, jsou asi jen jednovrstvý, ne? Nebo ne? A matroš? Musíš nám poreferovat. :P Moje představa o těchle doma pletených je podobná jako u holek. Kousavci :?
JO a mě teda taky pěkně štve, že už léto končí. Přebalování venku už je asi pomalu konec :roll: V sobotu jsme byli jen na skok (asi 3 hodky)mrknout na festiválek a tak jsem malýmu radši vrzla Alanu, byla děsná kosa a já se bála, aby přece jen neprovlhl.
Tak já pádím věšet plínky. Musím využít sluníčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.9.09 16:08

domi, třeba bys mohla hodit odkaz na ty vlňáky. Já mám pocit, že jsem brala od stejné paní. Já teda byla spokojená. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.9.09 16:32

Ahojky,

ty vlňáčky jsou super, paní je plete buď z merino vlny celé, nebou tou merino oplétá místa, která jsou v kontaktu s kůžičkou. Ptala jsem se jí na rozdíl mezi merino a obyč vlnou (krom rozdílu v ceně :wink: ) a ona právě říkala, že ta merino nekouše, proto jí oplétá aspoň ty nohavičky a pas. Na mmb je to tady: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a jsou fakt super, i docela dlouho vydrží, impregnovala jsem znovu až po cca 3 týdnech téměř nepřetržitého používání 8) Byla jsem sama překvapená. Nejdřív jsem kupovala jen jedny a pak jsem dokupovala ještě druhé a až z nich Šárka vyroste, tak určitě paní ještě nějakou tržbu udělám 8)

Pastelko - ahoj :) Sžíváme se, sžíváme. Šárka je pohodě, horší je to s Vojtulkou, který se na sebe snaží upoutat pozornost, bohužel tím horším způsobem (zlobí, přestal poslouchat… :( ) - ale abych jen nenadávala, dneska byl poprvé po delší době docela hodný, byli jsme nakupovat ve městě a poprvé od narození Šárky tu cestu neprokňoural a neprovstekal - tak snad už se to zase vrací do normálu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
8.9.09 09:41

Hm, Domi, ty jsou krásné! Tak já měla od jiné paní (ale hledat nebudu :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.9.09 11:16

Domi tak to je fajn. A neboj, však on si malý zvykne, to víš, je to pro něj velká změna :D Manža do mě pořád hustí, chtěl by ještě jedno, jenže by chtěl nejlépe ihned. Já si zase říkám, že by mohli být aspoň 2 roky od sebe, ale nevím. Možná mě zvyklá.
Ty vlňáky vypadají dobře. Super cena. A neprovlhají? Jsou jen jednovrstvý, nebo dvouvrstvý? Jestli jsou dvouvrstvý, tak bych možná jedny vyzkoušela až mi Norbík z vlňáků co mám odroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
9.9.09 12:03

Čau holky, jenom vám sem nakouknu, protože nelátkuju :oops: a zase poběžím:D Všimla jsem si že je tu Pastelka a ona i Domi :) Naše diskuze se nehne a holky drbou tady :wink:
Jinak Pastelko viszla není výmarský ohař, ale maďarský :wink:
A kdybyste někdo chtěl vidět opravdu psího élenta, tak se přijeďte podívat k nám, naší slečně se ty 2 plemena ohařů, ze kterých vzešla asi v hlavě zcukly a je to pošuk na entou 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.9.09 20:10

Oskárku :D :lol: tys nás tu objevila :lol: :lol: No jo, se mi popletl zrzavec a modratec 8) Já dělám spíš do molosů :lol:
JO jo, u nás se to fakt moc nehejbe, to máš pravdu. A jak to, že nelátkuješ??? Ostudo!! :lol: :lol: Vždyť je to supeeeer! 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.9.09 20:19

Čus,

Čiči hlásím, že jsem v klubu lanolíňáků též. Představ si, jak Maty sice nekadí, tak stejně jak tam prdí, tak si tam vyrobil takovou zalezlou (neviděla jsem ji, až při mytí) opruzeninu. Já ho totiž ani ničím nemažu, přišlo mi to zbytečný. Ale asi budu muset.

Dneska večer jsem zas neměla žádnou plenku na noc, tak jsem už chtěla dát papírovku, ale ruka nechtěla, takže jsem vyrobila jakýsi látkový zmetek a nacpala ho do toho (obyč. čč, bambuska a zavazovačka - to jsem ještě měla, ale budu muset přebalit).

Btw. včera zrovna měl dokonce Maty plenku suchou - asi ve 3 ráno, počůral mi postel (ani jsem ho vlastně nemusela přebalovat, jindy tam ale má bazén).

Co teda používáte na noc? Já HHS + vv (příp. ještě + bambuska), ale těch HHS mám málo, takže jindy jde psát s Disanou.

Přes den jedem rádi v Popolinkách a když dojdou tak v zavazovačkách. Ovšem nějak se mi vytahaly a kolem noh už netěsní tak dobře (ještěže mám zatím nekadící dítko).

Jo a Disana vlňáky barevný se děsně smrskly, už teda jako hodně, docela mě to nakrklo, protože mu budou za chvíli malý. Ty přírodní jsou jakoby byly o 2 čísla větší, přitom jsou stejný a praný též stejně. Když je má Maty na sobě (ty malý), s ponožkama vypadá jak nějakej Tyrolák, už mu chybí jen kšandy, jódluje též obstojně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.9.09 20:40

Suvi , tak to mě mrzí, že jste taky zarudlíci. No hlavně, aby to rychle zabralo.
A disany barevné - mám taky, nesrazili se. Já teda teplotu vody kontroluju teploměrem, ale kdoví, čím to je.

Já jsem zase teď překročila další hranici, šla jsem s Matesem v látkovce, pokadil se parádně, když jsme byli v tescu a kupodivu mi ani nevadilo, že sebou tahám pokakanou plínu. Taky ten pulpytlík hezky těsní.

A na noc jsem dala i bumhugger, jako fajn, ale další nekupuju. Taky bamboo extra, taky dobré, ale přijde mi těch peněz škoda, to radši koupím další hhs a vv, je to variabilnější a líp to schne.

Nicméně teď jedeme v papíru, mám všechny vlňáky vlhký nebo v impregnaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.9.09 20:47

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, máte některá zkušenosti s mycím olejem Medvídek? Zajímalo by mě, zda je tam nějaká lhůta do kdy vypotřebovat tu udělanou emulzí, zda se to třeba nezkazí.
A ještě, používáte některá vlňáčky na sucháč a nebo jen natahovací? Které jsou lepší? My teda snad zítra vyzkoušíme natahovací Disany, tak jsem na ně zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.9.09 20:53

Katy myslím, že tam je spotřeba do jednoho dne. Přece jen je to olej… Já to kvůli tomu zrušila, šplíchám jen vodu.

Čiči dík, za zkušenost s Bamboo, tak nebudu kupovat, i jsem chtěla, ale kašlu na to, nemusím mít všechno.

Vlňáky mám jen natahovací, netlačí (já jsem na to fakt ujetá, aby to netlačilo).

Btw. předpokládám, že máčíš teď ty longies že? Ty mě zajímají, s shortieskama jsem moc spokojená, tak bych vzala ještě jedny BI, když ty Disany už nebudu moct oblíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure