Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
28.8.09 22:20

Tak už se tam máčejí :wink: , to su zvědavá. Snad se to dost rozpustilo, přijde mi, že jsou tam pidipidikousíčky, ale zas ať nejsem cimprlich že jo, už na to stejně nevidím :-).

Z bezplenkovky jsem se poučila akorát od Čiči to čůrání po spaní, to někdy stíhám, ale jinak taky nemám nerv a ani čas teda, řeším furt co se mu zas nelíbí :wink: :-). - pro představu dneska hodinový večerní uspávání s hysterickým jekotem (slušně v postýlce) zakončené šátkovou procházkou v lese (už mi ruply nervy, nacpala jsem ho tam a přikázala mu, že jako teď teda usne), šla jsem rychle asi jako Pribilinec na olympiádě a nadskakovala jak Tiger z Púa, usnul s pobrekáváním až na cestě zpět skoro potmě :! :! :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.8.09 22:38

Suvi, ach jó, paviánek malej. Já už jsem vůči občasným hysterákům imunní, zkrátka se ve mě něco zlomilo a s úsmevem jsem schopná přebalovat a oblékat vřeštícího Matýska.
Jo, a objednala jsem si minimální plenu-vlňáky, že ji budu dávat přes hhs, nezakryje to vše, ale vykreje to styčný prostor mezi zadkem a povrchem, tak na tu se zase těším já. Jen teda budu muset pokoupit něco na podzim, nějaké gatě, co bez problému dostanu přes vlňáky. Nebo mu snad i něco ušiju… Dala bych mu do pasu široký náplet, jen nevím, kde sehnat nějakou teplákovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.8.09 10:28

Tak já hlásím úspěšné noční látkování :dance:
Kalhotky vydrželi bez ztráty kytičky, všechno měl teda mokrý, ale prdku pěknou, jen mezi půlkama lehce zarůžovělou. Takže asi budeme látkovat i přes noc. Jen teda budu muset naimpregnovat ty disany a dávat na noc ty, protože jsou větší, tyto jsem taktak přetáhla přes tu masu, co měl .
A několikrát jsem v noci kojila, takže fakt zátěž největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
29.8.09 19:13

Ahojky..holky,
no tak si ten lanolin raději nechám v lednici.

No jak tu probíráte bezplenkovku, tak já ji teda zkouším necelý měsíc a nemůžu si to vynachválit.. Nejdřív mi to přišlo jako celkem blbost (dávat od malinka na nočník) než jsem si k tomu přečetla opravdu celý článek a pochopila princip. A ani se mi nelíbí ty polohy - kdy se dítko drží vzpříma.. Já ho mám v náručí s roztaženýma nožkama nad umyvadlem(jinde bych se asi netrefila). No ale většinu dne je rozbalený, jen vkládám čtvercovku složenou mezi nožky, takže se nezdržuju s nějakým rozbalením a když to nevychytám, tož mu ji vyměním a nemůže být tedy opruzený, bo furt větrá.. jo stane se i že to máme všude, ale to už přehlížím, bo ten starší (1r. +5měs) mi taky očůrá kde co. Mám tedy výhodu, že ten malinký (3měs.) mi nekaká často a kaká převážně u kojení, a je to sice těžké rozeznat, bo moc netlačí, ale já už to prostě poznám - začne prdět atd. dnes se mi vykakal i v 5ráno a to jsem ho vzala po rozbalení, či nebude čůrat a on rovnou kakal.. :) . Původně jsem to chtěla jen zkusit a myslela si, že když nám to půjde, že se to bude lepšit a vychytáme většinu, ale tak to sice není, nicméně stejně je to lepší, je pořád v opravdovém suchu a má volnost. Je to něco úplně jiného. Není nad vzájemnou komunikaci. Jsou tedy i dny, kdy se mi zkoro vůbec nedaří, z toho bývám neštastná, ale i to neustálé měnění čtvercovek mi přijde lepší, než ho opravdu zabalit a nechat tak.. A dokonce má i kyčle dobré, při KO v 6ti týdnech mi řekli, že to není úplně dobré a máme tedy balit víc naširoko. Jo když už zmiňuju ty kyčle, tak teď jsme zrovna byli tam.. cestou usnul ještě spícího jsem ho brala do ordinace, kde se tedy probral, po rozbalení byl suchý, vydržel celé vyšetření a v klidu jsem si ho z čekárny pak vzala na záchod a do umyvadla se vyčůral - tohle mě na oplátku zase mooc potěší 8) . No to jsem se tu rozepsala tak promiťe, ale nějak neumím být stručná.

Jinak zlatý Alany fakt rozdíl po čichu i hmatu. Teď je dávám tomu staršímu na noc.

Čičinko teplákovina zde : http://www.moraviatex.cz/shop/?… je tam víc druhů těch teplákovin… Jinak tedy koukám čím vším ty prdelky dokážete vycpat 8O 8O . Tak tedy zdarec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
30.8.09 14:55

Dajmo - máte děti o rok a dva měsíce 8O 8O 8O :smajlíkpotzčelasiutírající: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
30.8.09 16:03

jj Lentilko mám celkem 3syny - leden 04, březen 08 a květen 09… :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
30.8.09 20:46

tak už mám ty metříky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
31.8.09 00:13
Dajma píše:

Uuuuuuufufufuf 8O . Tak moc gratuluju :lol: . Taky bych chtěla 3 syny! I čtyři 8) Protože zatím jsou ti stávající roztomilí a člověk pořádně neví, co ho čeká :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
31.8.09 20:21

Čusík holčeny :D v sobotu jsme se vrátili z týdení dovči. Byli jsme v chatce a dost jsme si to užili :wink: Vzhledem k tomu, že jsme razili po výletech na místa, kam se ani náš terénní kočár nedostal, tak jsem víceméně stále šátkovala a přirostlo mi to dost k srdci 8) A taky jsem zjistila, že mi dost chybí bavlněný plínky. I když jsem balila do Alan, měla jsem dost divnej pocit z toho, že to musím po použití hodit do odpadků :? A taky, co mě teda udivilo, dokážu líp zabalit do bavlněnejch(od těch 6 měsíců je jak divoch), než do jednorázovek. Buďto v tom mám větší grif, nebo mládě víc spolupracuje či kýho čerta 8O
Dneska jsem vás dočetla a z toho co si pamatuju…
Já osobně mám zkušenost s Bránou první a výbornou, přišel mi automatickej e-majl o přijetí objednávky a pak mi následně hned volali, že nemají mnou vybranou barvu návleků a tak jsem tedy barvu změnila. Do týdne jsem měla zboží v pohodě doma. TAkže dobrý.

Jinak mám vymetýno :wink: JOooo pak mě vlastně zaujala Dajma se třema princátkama…hlavně tím malým věkovým rozdílem. To je sen mého manžela. Já nejdřív nechtěla vůbec, nakonec jsem souhlasila s dvouletým odstupem a teď už začínám laškovat s myšlenkou, že by to mohlo být i míň. Dajmo, poreferuj trošku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
31.8.09 21:20

Dajmo , dík za odkaz.

Já měla včera megamigrénu, tak jsem ho navečer na pokraji sil zabalila do alany, to jsem byla šťastná, že ji tu mám.
Dnes testujeme hamburgra, jen jsem to asi málo vycpala, tak doufám, že nebudu ve 3 ráno přebalovat vřešťana.
A mám minimální vlněnou svrchní plenu, dala jsem mu 4covku na novorozence, do toho vkládačku, ale nic jsme neotestovali, protože čůral po probuzení na přebalováku, pak dostal plínku a usnul a pak čůral zas na přebalováku. Ale super, krásně to větralo, no dopoledne, kdy vím, že kaká, bych mu to nedala.

A asi máme utrum i s pul kalhotkama, má po nich zarudlou prdku jako v papíru, zato v té minimální mu to nádherně vybledlo, takže bude už jen ve vlně.

Pastelko , se šátkem chápu, já jsem před časem dost zuřila, jela jsem busem nízkopodlažním a stejně mi musí někdo pomoct s kočárem, protože ty pitomci parkují metr od chodníku. A dnes jsem jela k dr s nosítkem (bondolino) a pohoda celou dobu, jen mi musela sestra Matýska pohlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
31.8.09 22:29
Len-til-kah píše:
Dajma píše:
Uuuuuuufufufuf 8O . Tak moc gratuluju :lol: . Taky bych chtěla 3 syny! I čtyři 8) Protože zatím jsou ti stávající roztomilí a člověk pořádně neví, co ho čeká :lol: .

Mojí mamky kamarádka má 4 kluky, pamatuju si, že vždy musela vařit omáčky po kanystrech a kufr knedlíků, aby se hoši nadlábli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.9.09 08:22

Čičinko
protože ty pitomci parkují metr od chodníku. :? Jo, to by mě taky občas mohl vzít čert :twisted: Hlavně, že se jede bezbariérákem :( U nás se teda s kočárkem jezdí zdarma, takže mamči moc neremcaj :lol:
Jak dopadl noční test?A jak vypadá minimální vlněná plenka?
Jinak jsem teda zkusila ty fungl nový modrý Disany. Jsou krásný,měkký, ale budu je muset ještě jednou naimpregnovat. Včera je měl prvně a musela jsem v noci přebalit, což normálně nedělám. Včera jsem je jen impregnací postříkala z toho spraye, tak zkusím, jinak je znovu nechám ráchat.
Suvi, už jsi zkusila ty BI? Norbík má taky zelený. Až z nich vyroste, uvažovala jsem o těch tmavo hnědých…Ale když je na oranžových kakoš špatně vidět, tak na těchhle to bude asi stejný :lol: Tož ještě si to nechám projít hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.9.09 10:59

Pastelko, tak o mhd zadara si můžu nechat jen zdát. Já teda i tak jezdím zadara :oops: protože jezdím jen občas, většinou mám vše v docházkové vzdálenosti a lístek si kupuju přes sms, takže 26,– jen to fikne…
Hamburger - měl ten a vycpaný HH long, naskládala jsem mu ji před pinďu, kam nejvíc čůrá. Byl v tom od 7 do 6 ráno, pak už jsem cítila, že má trochu zavlhlé vlňáky, a už nechtěl spíát, tak jsem ho přebalila, hamburger i vkládačka by se dali ždímat, ale super. A je to teda mnohem štíhlejší než když mu vycpu hhs na noc.
Minimální vlněná plena tady , dnes jsem mu ji dala ráno i přes pastelku, že za chvíli přebalím, no usnula jsem, pastelka nacucaná, bohužel i na bocích, tam to není chráněné, tak jsem převlíkla overálek a nějak se mi nechtělo mu dávat pulku - jedny vlňáky schly po noci, druhý se louhujou - Tak jsem mu dala vv s vědomím, že když bude kadit, tak budu asi převlíkat postel, pak jsem šla přebalit, zkoušela jsem, zda bude čůrat a on se vyčůral i vykakal na čššš, takže má zas čč s vkládačkou a spí. Ale kadí naprosto neslyšně, ani prd u toho nevydá :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.9.09 11:39

Hoj :-)

Pastelko , ještě se suší, impregnovala jsem je 3×. Tu druhou impreg. jsem ale dala asi víc šamponu a moc mastná nebyla, tak uvidíme, snad provlhat nebudou. Už jsem fakt zvědavá!

Teď mi došly ty Popo!!! :-) :-). Jsou krásně barevný a heboučký. Což už se nedá říct o té jedné Popolině, co mám tak těch 14 dní. To je prostě ta brněnská voda, je to fakt strašný. Hrubne ale mnohem míň než ty Pastelky, takže promnout stačí fakt jen ledabyle a je to zas dobrý. U našich jsem taky prala, mají studnu, vodu tvrdnou a přesto ty plínky byly měkčí než u nás doma hned na první omak. Fakt mě ta voda s***!

Včera jsem nestíhala vyprat resp. usušit, tak měl zas jednorázovku a vykakal se. Hodnej kluk, maminka nemusela přepírat :-). Obdivuju jak chytáte kakoše do umyvadla. Taky jsem zěvadvá, jak bude Mates kakat s příkrmama, jestli jako častěji nebo jak… Jináč mi ale už papírovky dojdou, mám ještě jeden balík Moltexek, tak to bude rezerva a už bych to měla vychytat to praní, i když třeba nestíháme a jsme pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.9.09 19:47

Suvi , já jsem chytla jen na přebalováku do čtvercovky a byla to naprostá náhoda, nehlásil, netlačil a pak to z něj nehlučně vyteklo, kdyby měl na sobě plenku, tak ani nevím, že je pokakanej.

A už máme zase rudou prdku, ach jo. Strávil nějakou dobu v kapsovce… Takže celý provětraný dopoledne i část odpoledne v háji. Jsem se včera utrhla ze řetězu a koupila dvoje vlňáky :oops: Teď si to trochu vyčítám… Bideme mít BI a k tomu longies, vzala jsem velikost L, bude je mít na zimu.

A zjistila jsem, že ty minivlňáky jsou super věc, jen se to odhrne, přebalení šupšup, škoda, že jsem na ně nepřišla dřív. A je to vyrobené z nějaké netkané vlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure