Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
17.9.09 15:27

Ty jo čičinko, jste si pořídili sušičku? Jakou? Taky o tom uvažuji, protože v zimě to teda bude mazec aby plenky uschly, sice jich mám dost, ale i tak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.9.09 15:27

Pastelko, držím palce na kyčlíky.

A bobky… Asi budou, ale Mates celý včerejšek nekadil, dnes si jen tak uprdnul, hódně tuhý, takže to vypadá na zácpičku. No bodejť by ne, nechce mi teď pít probiotika, takže to očividně na to má vliv, v noci jsem byla asi 5× vzhůru, protože ječel, naštěstí šel uchlácholit u prsa a pak už jsem ho nechala u sebe, abych se vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.9.09 15:32

čičinko jaká probiotika dáváš Matesovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.9.09 15:44

Čiči, sušička je určitě dobrá věc :wink: Já ale fakt neporadím. Jsem s těma svýma čtvercovkama trapná :? ale ty by do sušičky šly určitě :lol: :lol:
Zácpu nezávidím, taky jí měl, páč je to pro tělo šok a navíc jestli si začala mrkví, tak ta staví, žeee…no pomohl heřmánkový čaj a když jsem začala dávat ovoce. Taky by mě ty probiotika zajímaly, ale já teda radši všechno přírodní formou.
Na kyčlích dobrý. Měl nosit peřinku kvůli nedoroslým jadýrkům, ale dočetla jsem se, že to nemá vůbec na vývoj jadérek vliv a tak jsem se na celou peřinku vybodla. Dneska na kontrole už jedno měl a počítám, že na další kontrole bude mít i to druhý. Dostali jsme pochvalu, jak pěkně nosíme ve dne v noci :roll: Až jsem se styděla…takhle lhát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.9.09 15:45

Biopron, je to od 4 měsíců. Je to drahý celkem, za 10ks cca 160,–, má to hnusnou přeslazenou vanilkovou příchuť, doteď to pil a byl klid, teď si 2× nedal a je zašpuntovanej, takže účinný to rozhodně je. A to mám objednáno 40ks, jestli to nebude pít pacholek, tak nevím…

A na to jste vlastně ještě malinký. Ale měla jsem laktobacila v kapslích - pro sebe, ale v letáku bylo napsáno, že se to může od 1m. Musí se to uchovávat v lednici a název si nepamatuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.9.09 15:50

Pastelko, jo, tak toto jsem četla taky, že na jadýrka je prý času dost do 8m, takže rozumnější drři to řeší až pak.
My měli už někdy v 6t všechno, ale kdyby někdy něco, tak látkuju, nosím a řeším až v pozdějším věku.

O nějaký šťávičce jsem už taky přemýšlela, jenže mě už takto vadí, že si zvyká na tu děsnou slaďárnu, zatím teda je ochoten pít vodu, ale nerada bych, aby ho napadlo, že místo vody může dostat na žízeň třeba šťávičku, tak se do něj pokusím nalámat ten biopron. A až zavedeme ovoce, tak to snad bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.9.09 19:28

Čus :-). Pastelko Disany jsem dala na mmb, zatím se nikdo nepřihlásil :twisted: , už jsou tam dvoje další barevný, asi budou v podobným stavu. Myslím, že to je fakt tou barvou, ty přírodní jsou úplně jiný.

Čiči neprovokuj tu s tou sušičkou. A bambus se může sušit? U ségry jsem teď ošmatlávala nějaký Baby Beehind (tak nějak se to jmenovalo), vypadaly dobře. Byly teda asi nový, tak nevím jak budou vypadat časem, ale byly heboučký a sajou určitě dobře (jako myslím líp než froté bavlna).

Co ještě…jo, no já láduju Matesa Probiotickýma kapkama už od začátku jako prevenci ekzému a na koliky (ekzém má, koliky taky, teď tu zácpu či co). Tak teda nevím nevím… Dnes jsem šla studovat příkrmy, už jsem chtěla začít, ale ještě počkám, nějak mě to přešlo a jako potencionálního alergika ho asi ještě chvíli nechám na mlíku.

Dneska jsem slavnostně odchytila teda troje čůrání…sice žádná sláva, ale byl vlastně skoro 6 hodin v úplném suchu, z toho jsem měla dobrej dojem. Ale fakt stíhám převážně jen po spaní, jinak nemám na to s ním tam pořád chodit a zkoušet to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.9.09 19:55

Čiči, no právě, do 8 m času dost a ten náš doktor konzerva by klíďo nechal upnutýho v tý dečce. Když jsem si jí byla vyzvednout ve zdravotních potřebách, tak jsem to tenkrát obrečela. Nemohl se v tom vůbec hejbat :( Pak jsem začala shánět info a ejhle, ono to není vůbec nutný :D Jenže vysvětluj to 70 letýmu ortopedovi. Ten jede ve starých kolejích :roll: Šťávičky nedávám, jen ovoce.Strouhaný jablka,hrušky,maliny vcelku/ty si rozmělní v pusině sám)šťouchaný nektarinky a banán. K pití taky jen čistou vodu. Nechci jako ty, aby si zvykl na něco sladkýho k pití.

Suvi, možná by to šlo ty vlňáky reklamovat, ale to asi neee, řekli by, že jsem je prala v teplý vodě třá, nebo tak něco. Ale je to teda smůla. A ty přírodní jsou teda v poho?
S příkrmama ještě počkej, to kojení zdravý a hlavně je to bez práce. S tímhle je bordel a pořád člověk musí vymejšlet co uvařit, nebo koupit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.9.09 20:50

Suvi, když já su tak šťastné ze sušičky, budete mě muset chvíli tolerovat ty výlevy :lol: Už mám usušené dvě várky prádla a změkly mi i čč po mně… Co to udělalo se superjemnými IV čtverci se nedá popsat, je to za hranicí fyzikálních zákonů.

A pátrala jsem a zjistila, že hamburger se dá dát do sušky. Sice to nedoporučují, ale jde to.

Tak jsem dnes dala jablíčko a baštil jak divej, tak uvidíme, co zítra, ale asi 1/2h po jídle se vytento, sice toho zase moc nebylo, ale aspoň něco.

U nás komunikace vymizela :( Kadí mi před očima a já to nepoznám, už ani to čurání není jednoznačné a hlavně, než bych ho vysvlíkla z tepláků, tak je buď vyčůranej nebo začne čůrat při rozbalení, takže ho nestihnu dát vyčůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.9.09 20:53

Ale Čiči však jen si posluž :-), akorát mě děsně nasíráš :-) :-) :-). S mýma prkenýma plínkama bych sušičku ocenila (Popo ale fakt nehrubnou nijak radikálně, takže jsem moc ráda za výběr). A pak Mám čč Kikko a z IKEA a ty Kikko jsou lepší po vyžehlení a IKEA některý jsou jemnější a jemnější a některý taky hrubnou (nechápu rozdíl, vypadjí všechny stejně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.9.09 21:06

Jo, ikeácký mám taky 2 balení bílá-modrá a 2 bílá červená. Ty potisknuté mi přijdou hrubší, ty bílé lepší. A kikko mám obyč 10ks, byli od začátku děsně hrubé, strukturované, jako na prdku bych to dítěti nedala, by se odřelo. A chápu, že tě štvu :wink: ale počkej, až mi přijde doplatek na elektřinu, to budu bečet zase já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.9.09 21:08

čičinko jakou zančku té sušičky teda máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.9.09 21:15

AEG lavatherm, spotřeba B. Chtěla jsem A, ale stála 2× tolik…
stojí 12tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.09 17:44

To by mě teda fakt zajímala ta spotřeba. Jinak to musí bejt fakt supr věc ta sušička. Teda v létě se mě líbí když se prádlo plandá venku a je krásně vyfoukaný, ale když pak začne deštivo a lezavo a mrzne, tak bych jí taky upotřebyla. :D Ale to by u nás neprošlo. Navíc mám docela i prostor kde sušit, takže mám peška :? :roll: JO a brzy se s námi rozloučí naše pračka, takže další důvod. Chjoooo
Nepřihlášená Pastelka

• Citovat
  • Upravit
8297
18.9.09 21:25

Pastelko , já to velmi zhruba počítala, kolik stojí jedno sušení a cca16,–. Takže obden sušení cca 250,– za mšsíc. Jenže to jsem jen tak odhadovala, uvidíme, jak moc jsem se trefila. Ale to prádlo z toho, no stojí to za to. Poměrně tvrdý pastelky jsou měkčí, než ty téměř nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure