Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
5.10.09 12:12

Katy, longies jdou krásně ohrnout, i když jsou ohrnuté, tak neškrtí, je to vše hodně měkké a poddajné. Nicméně 5kg - možná jí budou větší, já dávala L, když měl Mates 7kg a měl je tak akorát. Ale když mimčo leží, tak to moc nevadí, u běhajícího dítěte by o tolik větší neprošlo, páč by mu to padalo.
Myslím, že na mamaje je u hodně plenek napsáno, jak se perou, pokud nemáš cedulky na nich. Jinak doporučuju sušit do sucha, já se toho trochu bála, susila jsem na žehlení a bylo to moc mokrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 12:00

Ahojte holčiny zlatý :D
Katy, dobře si se rozhodla! BI natahovací jsou fakt super! Už jiný nechci, ten materiál je krásnej a fakt dost vydrží.
HOlky co mám pořídit za nejsavější vložky do plíny???? Je to asi bambus, že? Páč Norbík se mi hrozně rozčůral a já mám pocit, že je pořád provlhlej. Už ani vlňáky nestíhaj a já se uchýlila poslední dny k flísovým svrchňákům a na noc k Alanám, ale vůbec se mi to nelíbí. Navíc mám strach, že když jdu ven, tak bude v mokru. Jak už teď v kočáře sedí přikšírovanej a má mezi nožičkama popruh, na kterým je jakoby pimpulou namáčklej, tak mu prostě všechno provlhne a má normálně mokrej flek. A i v šátku to prostě během hodiny pročůrá tak, že mám i já mokrý břicho 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.10.09 12:38

Patelko, tak asi fakt ten bambus, já si teď hodně píši s Dajmou na ICQ a poslala mi odkaz na tyto stránky, kde paní nabízí i látky, no a teď tam má za moc dobrou cenu bambusovo konopný flis, píše že je to druhá jakost, ale my to prý pouhým okem nepoznáme, proto ta cena. Já si m objednala a vložné pleny si našiju sama, vlastně to jen nastríhám a oentluji, tak že pokud jsi šikovná a máš přístup k šicímu stroji, tak by jsi to taky mohla zkusit si našít. :D Tady ten odkaz.
 http://www.sijemdetem.cz/…konopny-flis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.10.09 12:51

Jinak já si pořídila tydle dvě vkládačky http://www.branakdetem.cz/…fold-2ks.htm
No ale jsou fakt dost drahé na můj vkus, s té látky si takových udělám hafo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 15:46

Katy, já mám právě taky v plánu ty vkládačky našít, koupit hotové mi přijde jako zbytečný luxus. Šicí stroj mám doma. Moje babička a mamka jsou švadlenky, takže to mám tak trošku z domova okoukané :lol: Snad nebude problém.
Dajma má tenhle matroš už vyzkoušený? A kolik toho mám objednat, abych mohla našít tak 20 vkládaček? A jak je to hutný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 15:57

Tak už jsem to našla… šíře 165 cm :oops: sem si toho nejprv nevšimla :lol: Jasně a cena za metr. Nooooo tak to je slušná cenovka. Jdu to asi rovnou objednat. 8) Moc díky za tip :wink: Mě tak napadlo, že by to nebylo špatný našít z toho klidně i osušky :lol: za ty prachy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
6.10.09 15:59

Pastelko–hojky všem jinak…
nemám z toho ještě našité, bo čekám na dodávku patentek. Jen jsem si sáhla, bo mám tu vzorník.. Takže hutné nevím jak to popsat, je to jemné, ale husté a tlusté asi jak fleec. Jenže fleec je jako míň hustý.. Chápete to :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
6.10.09 16:03

No osušky tedy nevím, je to celkem pevné… A z metru Ti vyjde 8ks/11cm o délce 80cm +1ks/12cm o délce 80cm ve dvou vrstvách…
Míry si myslím, že jsou takto fajn tady to tak mají… http://www.sijemdetem.cz/…adaci-vlozka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 16:03

Dajma :lol: no jasan… není to prostě jakože tričkovina. Půjde mi ta jedna vrstva oentlovat, aniž by se mi to kroutilo? Nebo budu muset dát na sebe min.2 vrstvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 16:06

Dajma. TAk už je mi to jasný, moc díky! Odpověděla jsi mi dřív, než jsem vysmahla dotaz :lol:
Jo a je to příjemný? A faktu funkční????? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
6.10.09 16:09

Já si šila vložky zatím z froté osušky a z půlky jsem jich našila 5ks, to se mi též líbí… dala jsem si dvou vrstvé i jednovrstvé… a ty lípe schnou, že. Ale tento matroš není tak tlustý… tož dvou vrstvé si myslím, že je fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
6.10.09 16:10

Měla jsi v ruce bambus?? Je to hebké, jemné… a nekroutí se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 16:11

Jo a ještě…jak to schne? Kolik jich proboha budu potřebovat? Možná bych mohla vzít ty metry i 3.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 16:14

To já mám právě taky našité ze starých ručníků, ale potřebuju něco víc savého, bo toto přestává jaxi stačit. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.10.09 16:16

pastelko a jaký rozměr máš našity z těch ručníků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure