Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
1.10.09 20:13

Hmm, no ty shorties se mi fakt líbí, byla jsem v OV v Bavlnce a fakt jsou na omak super. :D Dokonce je teď na mimibazaru jedna mamina prodává za 400kč vel. M, jen jsou v hnědé barvě a nevím zda to není na holčičku blbé. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.10.09 20:42

Já mám na Matýska zase červený (longiesky teda) :-). Spíš jestli se ti líbí. Abys je pak měla ráda a ráda je dávala. My máme zelený shorties a jsou fakt super! Akorát nalanolínovat víckrát, já to dělala myslím 3×. Jsem blbá, že jsem je nekoupila už dřív, kdesi jsem četla, že hodně provlhávají a rozdíl od Disan nevidím. Ty dávám na noc, mám dvoje, stačily i jedny… A kolik ti kočka váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.10.09 20:46

No Elinka nyní váží necelých 5 kg. :D No zvažuji ty hnědé, jsou fakt za dobrou cenu. :D Zase si říkám, že když je zamaže od hovňousů, tak na nich nebudou tak vidět fleky. :lol:

Tady včerejší fotky Eli, začala jsem jí dávat návleky a nechávat jí s holou dupkou vždy aspoň chvlíli, moooc se jí to líbí.

http://img5.rajce.idnes.cz/…P9300552.JPG

http://img5.rajce.idnes.cz/…P9300583.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.10.09 20:47

Tak mě se ty longies natahují velmi dobře, dám je jako naruby, natáhnu na kotníky, tak pak nelovím nikde zatoulanou nožičku a natahuju po noze až nahoru, není potřeba pak popotahovat nohavice nahoru, když se to dává přes zadek a není to přetočený. A hlavně jsou fakt štíhlé. BI na druky taky nejsou špatné, ale longies jsou zkrátka úžasné. Kor na zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.10.09 20:49

Katy ta je kráásná! :-) :-) Fakt boží! K té váze…no, my máme L-ka a ty jsou od 8 kg. Tak možná zvaž, abys je neměla na moc krátko. Já jsem je dávala tak od 7 kg. Maty teda přibíral hodně a rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.10.09 20:50

Co to je za návleky? Mě ty designsocks přijdou dost těsný, Mates má tlustý nohy a škrtí ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.10.09 20:55

Suvik návleky to jsou ty desingsocks, no je fakt že je má taky těsný už teď. :roll: Ale já mám troje jako dárek k objednávce plenek sketch. :D
No jinak právě přemýšlím, zda raději nekoukat po vel. L, aby to M neměla fakt jen na chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
1.10.09 20:57

Aha, tak to bych si nepomohla. No nic, vlastně teď s těma longieskama je ani nebudem potřebovat (ještě mě nedošly, dnes jsem stepovala na poště, protože jsem minula pošťáka, ale ještě nedorazily..grrr :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.10.09 02:30

A máme též L. S tím jaká je to pálka jsem nechtěla, aby z toho hned vyrostl. A dessocks jsou těsné hrozně, teď dávám ti mokobi pružné a super, Dávám je pod tenké tepláčky a v nějaké větší zimě je plánuju navrstvit na sebe, páč mám troje.

Katy, je moc roztomilá, beruška malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.10.09 06:44

Holky díky za rady, tak že pokud se pro ty vlňáčky rozhodnu, tak teda určitě ty L, no a teď které, krátké či dlouhé? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.10.09 08:43

Tak holky v pondělí už mi příjde domů sušička se už moooc těším, jen teda nevím zda tam mohu dávat všechny pleny co mám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.10.09 19:29

Katy já bych byla pro dlouhé. Na podzim/zimu určitě.

Sušička nevím, ale nemělo by být na těch plínkách nějaký logo (piktogram) ohledně sušení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.10.09 19:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.10.09 19:58

suvik a když koupím dlouhé L, nebude to mít moc velke, nyní má tak nějak 5 kg, no ale je ost dlouhá, v sedmi týdnech měřila 56cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.10.09 20:02

Katy to poradí Čiči, já je ještě nemám doma. Ale ony se dají ohrnout víš, takže si myslím, že by to neměl být problém. Čiči se tu určitě ukáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure