Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hmm, no ty shorties se mi fakt líbí, byla jsem v OV v Bavlnce a fakt jsou na omak super.
Dokonce je teď na mimibazaru jedna mamina prodává za 400kč vel. M, jen jsou v hnědé barvě a nevím zda to není na holčičku blbé. ![]()
Já mám na Matýska zase červený (longiesky teda)
. Spíš jestli se ti líbí. Abys je pak měla ráda a ráda je dávala. My máme zelený shorties a jsou fakt super! Akorát nalanolínovat víckrát, já to dělala myslím 3×. Jsem blbá, že jsem je nekoupila už dřív, kdesi jsem četla, že hodně provlhávají a rozdíl od Disan nevidím. Ty dávám na noc, mám dvoje, stačily i jedny… A kolik ti kočka váží?
No Elinka nyní váží necelých 5 kg.
No zvažuji ty hnědé, jsou fakt za dobrou cenu.
Zase si říkám, že když je zamaže od hovňousů, tak na nich nebudou tak vidět fleky. ![]()
Tady včerejší fotky Eli, začala jsem jí dávat návleky a nechávat jí s holou dupkou vždy aspoň chvlíli, moooc se jí to líbí.
Tak mě se ty longies natahují velmi dobře, dám je jako naruby, natáhnu na kotníky, tak pak nelovím nikde zatoulanou nožičku a natahuju po noze až nahoru, není potřeba pak popotahovat nohavice nahoru, když se to dává přes zadek a není to přetočený. A hlavně jsou fakt štíhlé. BI na druky taky nejsou špatné, ale longies jsou zkrátka úžasné. Kor na zimu
Katy ta je kráásná!
Fakt boží! K té váze…no, my máme L-ka a ty jsou od 8 kg. Tak možná zvaž, abys je neměla na moc krátko. Já jsem je dávala tak od 7 kg. Maty teda přibíral hodně a rychle.
Co to je za návleky? Mě ty designsocks přijdou dost těsný, Mates má tlustý nohy a škrtí ho.
Suvik návleky to jsou ty desingsocks, no je fakt že je má taky těsný už teď.
Ale já mám troje jako dárek k objednávce plenek sketch. ![]()
No jinak právě přemýšlím, zda raději nekoukat po vel. L, aby to M neměla fakt jen na chvíli.
Aha, tak to bych si nepomohla. No nic, vlastně teď s těma longieskama je ani nebudem potřebovat (ještě mě nedošly, dnes jsem stepovala na poště, protože jsem minula pošťáka, ale ještě nedorazily..grrr
)
A máme též L. S tím jaká je to pálka jsem nechtěla, aby z toho hned vyrostl. A dessocks jsou těsné hrozně, teď dávám ti mokobi pružné a super, Dávám je pod tenké tepláčky a v nějaké větší zimě je plánuju navrstvit na sebe, páč mám troje.
Katy, je moc roztomilá, beruška malá.
Holky díky za rady, tak že pokud se pro ty vlňáčky rozhodnu, tak teda určitě ty L, no a teď které, krátké či dlouhé? ![]()
Tak holky v pondělí už mi příjde domů sušička se už moooc těším, jen teda nevím zda tam mohu dávat všechny pleny co mám. ![]()
Katy já bych byla pro dlouhé. Na podzim/zimu určitě.
Sušička nevím, ale nemělo by být na těch plínkách nějaký logo (piktogram) ohledně sušení?
suvik a když koupím dlouhé L, nebude to mít moc velke, nyní má tak nějak 5 kg, no ale je ost dlouhá, v sedmi týdnech měřila 56cm.
Katy to poradí Čiči, já je ještě nemám doma. Ale ony se dají ohrnout víš, takže si myslím, že by to neměl být problém. Čiči se tu určitě ukáže…