Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
19.10.09 16:38

Holky, ačkoli naše bkm šla do kélu, tak jsem vyrobila rychloprdky - dávala jsem pojistkovou plenu, aby větral a průběžně měnila. A výroba:
1 tepláčky darované ke koupi golfek (s krtečkem)
1 nůžky
postup: vezmi nůžky a vystřihni do tepláčků obdelník mezi nohama tak, aby vzadu i vepředu zůstal dostatečně široký pás, který drží tepláčky na dítěti.
Hotovo. Náklady nula nula prd. Provedení - dokonale padnou. Až nabiju foťák, tak doložím foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.10.09 20:38

ahojte holky, omlouvam se, ze vam sem lezu, chci se jen optat…, znate nekoho, kdo pouzival ctvercovky od zacatku do konce plenkovani? Nevim, jestli mam moc akcni deti ci co, ale tak od pul roku byl vzdycky prebalovani boj, ja se zapotim, dite jeci, sice vyhraju, ale desne nastvana. Ted uz ale Toma - 9 mesicu - proste nepreperu, na prebalovaku nelezi, ale stoupne si - opre se o celo postylky, ktery je nad prebalovakem… Takze jsem ctvercovky holt odpiskala, protoze ty mu proste ve stoje nenandam, objednala pres Branu ruzny jiny pliny (to neni reklama, cekam na ne uz 20 dni a jsem pekne vytocena, snad zitra…), ve stoje to pujde nandat docela prijatelne.

Tak by me zajimalo, jak to delaly nase maminy, pokud jejich zazracne ditko nebylo uz v pul roce bez plenek. A vam deti lezi dobrovolne na prebalovaku, nebo se taky brani? Kdyz vidim Tomikovy vrstevniky na plavani, jak se nechaji krasne osusit, prebalit a oblict na prebalovaku, tak jen tise zavidim. Samo jsem zkousela podavat neokoukane hracky…, Emce (ta byla na jednorazovkach) jsem pak poustela televizi a prebalovala ji na zemi pred ni a stejne to pomohlo jen na chvilinku :-(

No napsala jsem to nejak chaoticky, omlouvam se, hlavne jsem si chtela postezovat na ty svoje zizalky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.10.09 21:09

No já zatím neporadím, ale občas je to už boj i u nás. Nemáme čtverce, ale HD pastelky, takže než mu tam upravím separačku, vkládačku a poskládám ten chobot, tak to několikrát přerovnávám. Snažím se vždy říct: Nožičky. A pak mu roztáhnu nožky, abych mohla přehnout plenu a zajistit snapkou. Tak ty 2s, co na to potřebuju to vydrží.

Ale já mám docela líné dítko, které zatím nemá potřebu se na přebalováku přetáčet…

Zkoušela jsi to všechno naskládat dopředu, abysto jen svlíkla, když nebylo hovínko, tak jen otřela a hned lupla plínku? Já vidím, že čím dýl leží, tím víc se mele.

Co třeba zkusit kapsovky - jako vycpávku bys mohla použít čtverce. Je to sice investice, ale počůraná kapsovka stačí přemáchnout v umyvadle a rychle uschne, tak jich není potřeba tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.10.09 21:28

http://img5.rajce.idnes.cz/…P1030556.JPG

Omlouvám se za velikost, manžel přeinstaloval počítač a není tu irfan view. Hle, zřete, rychloprdky. A s krtečkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.10.09 22:21

čičinko diky za odpoved, no vetsinou predpripraveno nemam, tak mozna driv ze by to fungovalo, ted ale stejne pokladam na zadicka na prebalovak, Tomik se ladnym pohybem okamzite pretoci na brisko, dalsim se chyti za postylku, postavi a mam smulu

Ja uz mam objednane ruzne kalhotkove a 2v1, predtim jsem uz mela nake na vyzkouseni a pro radost, tak zas tak moc si nestezuju, aspon mam radne oduvodnenou velkou investici do novych barevnych plinek, uz se nemuzu dockat, az otevru krabici a potesim se s nima :lol: Tak to prebalko uz nejak pujde, nejdriv kalhotkovky se separackou, snad se tam nejak nepomuchla, kdyz mu to budu nandavat ve stoje, pres to vlnacky, uz se tesiiim. Mam ted od patku ze zoufalstvi Alana plinky a uz ma na brisku naky ekzem… :?

teeeda rychloprdky uuzasny!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.10.09 09:55

Handul , asi nekdo takovej i existuje a naše maminy to prostě musely nějak udělat (vlastně znám maminku, od které jsem kupovala jedny svrchňáky, co měla dítko kolem roku a říkala, že se ke čč vrátila). Každopádně znám i opačné typy, můj synovec, ten je to stejný co tvůj malej, hned je otočenej na bříšku a ségra mu kalhotovky zapíná prostě tak (což naštěstí jde :lol: ).

Náš malej zatím tak dobrý, akorát zvedá zadeka různě se kroutí a všechno mě pomuchlá, což je obzvláště večer, kdy dávám zavazovačku dost problém, protože mi vše rozháže. Používám hrubé násilí.

Rychloprdky :pankac: . Jak to pak vypadá na dítku? To musí být ještě zajímavější! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.10.09 13:41

Suvi , jdu přebalit, tak mu schválně dám mokomidi, ať vidíte. Ale vypadá to hodně dobře, já jsem teda včera dala ještě přes tu plenku bodýčko, ale to šlo taky rozepnout krz tu díru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.10.09 14:53

http://img5.rajce.idnes.cz/…P1030558.JPG

To béžové je ta mokomidi, pod tím má jeden čč na nudli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
20.10.09 15:07

Teda čiči Ty jsi vynalézavá 8O :wink: jako naše BKM jde teď z kopce, právě kvůli zimě a ty rychloprdky ještě nemám, tak to teď snad nějak už zvládnu, ale stejně to už není, jak bylo…intervaly se neprodlužují, tak na to nemám toliko času. Ale aspoň to jde tak, že po rozbalení se mi vždy vyčůrá a po spaní, to je jasné, že… Takže taky ož není jen v suchu :cry:
No a koukám na tu foto -to nemá chybu…

Handulinko…synáček ten -Timi je na čč ještě teď a tedy neležel mi snad nikdy… uff, a tak když už jsem nemusela balit na široko v půl roce, tak od té doby dávám čč na nudli do vlňáků natahovacích, nebo jsem ušila fleec kalhotky, nebo čč na to vlněný obdélník(doma pletený) a na to slipy. Jo někdy to i pose…ale co už. I když teď už se mu to dá vysvětlit a i poleží na noc ho mám v Alanách…

Holky jaké máte ponožky pro mimina :?: Zajímá mě hlavně materiál a kde je kupujete.. Mně vadí ty s příměsema a nějak už žádné teď nemám. Bavlněné jsou mu už malé a větší takové nedělají…Teda myslím ty co jsem našla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.10.09 15:10

Tak já mám fusky z teska, asi tam něco bude, jsou hodně pružné, ale příjemné. A tlustý z HM, ale to je určitě čistý akryl. Ale kdyby ses na tý dovolený náhodou nudila, tak na zlatíčku mají návod na ponožky na dvou jehlicích :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
20.10.09 15:12

diky dikyy, tak plinky konecne dorazily, vyprano, tak uz se tesim, jsou takovy krasne mekkoucky oproti tem, ktery uz mam oprany, naadhera. Jo ve stoje to jde vazne v pohode :lol:

ad ponozticky - my furt naky dostavame, tak ani nezkoumam, co v tom je, hlavne, ze drzi na nozicce. Teda na puncochacich, protoze nosime hlavne puncochy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.10.09 16:38

Handulinko, já jsem na první dceru měla jen čč od začátku do konce plenkování a teď mám v plánu u malýho taky vydržet. Je pravda, že u první jsem neměla ještě takový ty různý vymoženosti, jako jsou vkládačky a separačky ( před 16 lety ). Teď je to o to větší problém, že je těch vrstev jakoby víc, ale zase mám snapku a tu jsem dřív taky neměla :lol: :lol: No dá se to.
Norbík je taky pěknej ďábel a nepoleží v klidu, ale tak nějak ho vždycky přeperu, musí to být bleskovka, všechno nachystaný a vlňáky mu pak už nasazuju vestoje 8) A hlavně, přebaluju na zemi, na stole bych se bála 8O
Katy, tak už mám ušito. Já udělala 2 a dneska mi přivezla zbytek mamka. Je hodná a udělala to fakt krásně, mám je zrovna v pračce. Je fakt, že jsem tu látku měla asi nejdřív vysrážet, ale ono to bude stačit. Střihla jsem 12× 85(nebo tak nějak prostě je to napůl přeložená šíře). Čiči, super rychloprdky :D se mi líbí. A taky je super, jak je malej hodnej a má uklizeno v ohrádce. 8) :D Já jí mám taky,stejnou, ale asi jí odlifruju na půdu, páč v ní nechce rošťák bejt. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
20.10.09 17:03

Pastel a kde ho tedy máš??? na zemi?? Já s tím mám teda problém, bo teď je sice v postýlce, ale nevím kam s ním, až bude třeba aby lozil a tak.. na zemi mi ho ti dva ušlapou, též bych brala takovou ohrádku, jen to zase zabere místa :roll: ale co už, jenže teď jsme teprve koupili tu postýlku a už zase ohrádku?? No já fakt nevím co s tím… :?

No a ty ponožky mám z loňska taky nějaké z tesca, ale už se mi nelíbí, jsou fakt dost umělé a takové sežmoulané… Jinak já ten návod viděla a zkoušela, ale nějak jsem to nedokončila nějak je to blbě.. typapučky jsem zvládla, no a že bych to použila na přízy z bavlny :idea: :?: To mne nenapadlo… No Ty jsi čiči prostě hlavička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.10.09 19:58

Dajmo, mám ho na zemi na dece. Máme všude parkety a tak má dvě deky na sobě a má takovej jako hrací koutek, kde ho i přebaluju. On se tak různě válí a leze a já se ho snažím vracet zpátky na deku,ale jsem čím dál tím míň úspěšnější. :lol: To já být tebou, tak se asi s tak malýma dětma taky bojím, aby ho nešláply. To fakt by ta ohrádka byla dobrá. U nás hrozí akorát olízání od psa. Ten si ale dá pozor,aby na něj nešlápl. :) To je opatrnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
20.10.09 20:46

no vida, ze to jde, Pastelko to jsi vazne dobra, tak drzim palce, at to s Norbikem taky jde!!
Na zemi u nas ani omylem, na prebalovaku si jen stoupne a nema kam utect, ale na zemi by se okamzite odplazil pryc. Hlavne me z toho pozemniho prebalovani Emci vsechno hrozne bolelo au au :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure