Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lhpastelka@gmail.com
7.11.09 20:37

Tak jak Čiči? Jak se osvědčila tvoje nová metoda? :-D Já jsem teda začala přebalovat asi tak po 1,5 hod až 2, ale je to díky těm bambusovým vložkám. Jsou fakt super!!! :dance: Jsem s nima max.spokojená. Dám čtvercovku, do toho tu bambusku a separačku a fakt to teda vyndavám nacucaný, ale pohoda. Je teda fakt, že jsem zase vytáhla flísáky, páč teda vlňáky tak nějak nestíhaj. On se pořád plazí po břiše a to teda dostávají zabrat i když mu toho pimpulu otočím dolů :-? Právě přemejšlim, že mu možná taky pořídím PULky, ale tak nějak se mi to příčí, no vlňáky jsou vlňáky, ale on je kolikrát fakt durch 8-o na tom místečku tam dole :roll:

• Citovat
  • Upravit
8297
7.11.09 22:32

Vysledek je, že mám v prádle už všechny vv a všechny HD froté, bambusky též a Mates nadále leží jak pecka :-? Jenže on se dokonce brání, když ho zkouším přetočit na bok, aby se pak dotočil, tak naopak se převažuje tou horní nohou a hlavou nazpět :roll: Takže to asi přeci jen nebude tím balením…

Mám objednaný pul materiál, pokusím se ušít kapsovku, ale nějakou fakt hodně vykrojenou, jako je mobile hour od BI, aby byla hodně úzká mezi nohama.

A PUL se neboj, když to prostřídáš přes den s vlňáky, tak to bude dobré, jen není ideální do toho dát prdku na celý den. Ale třeba na tu dobu, kdy si hraje nejvíc, by to určitě neuškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
7.11.09 22:35

Zdravím…
Holky-Pastelko ty bymbusky našité nekroutí se Ti to po vyprání?? Já mám našité ted 2 a po praní se mi to pokroutilo (jako když to obyč triko že ten šev se vytáčí..) no jsem z toho neštastná a jak blbá se mi nechtělo tu látku prát předem.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lhpastelka@gmail.com
7.11.09 22:53

Čiči, tak si to aspoň zkusila :lol: a máš čistý svědomí 8-) PULky zkusím, když si bude hrát a na spaní holt vlňáky, až začne chodit, tak se vrátím zpět k vlňákům. Tady je problém, že je namáhaná ta jedna část, jak se pořád plazí no. :roll:
Dajma,mám tu samou zkušenost. To kroucení. Taky jsem si drbala hlavu, že jsem to nejdřív nevyprala :-? ale tím jak je pořád peru dokola, tak se kroutí míň a míň. Je to asi tím, jak teď už nasajou při praní víc vody, tak nemají tendenci se kroutit :nevim: teď už jsem je vyndavala na sušák skoro rovný. Jsem zvědavá, jak to bude dál.Jsem si i říkala, že bych je prošila, fakt se kroutily hoooodně.Teď skoro vůbec… :!:

• Citovat
  • Upravit
8297
7.11.09 23:40

Dajmo, mne se krouti i ta long od BI, tak to asi nebude chyba v postupu, kdyz to dela i prodavana plena. A jde to jeste za mokra srovnat. U bamboo hour primo pisou, ze se to ma narovnat a napnout kvuli velikosti.

Pastelko, asi me napadla blbost, ale neslo by dat kus fleecu dopredu mezi plenu a vlnaky jako izolacni vrstvu? Jenze to by se asi stejnak protlcilo. Nebo kus PUL mterialu? Zadek by vetral…Akorat by se to asi hrnulo, tak by to chtelo nejak pripevnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.11.09 18:38

Dajmo mě se ty vkládačky taky kroutí, ale jak uschnou tak se normálně narovnají, ze sušičky je tahám už narovnané, jen protáhnu a je to. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
8.11.09 22:00

No já to pracně narovnávala a povedlo se, ale dost mě to vyděsilo -další práce navíc… :roll: tu ty ručníkové jen pověsím a je.. Tak fajn, aspoň že v tom nejsem sama. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lhpastelka@gmail.com
9.11.09 10:27

To jo, já se poprvé taky lekla a nadávala si, že jsem tu látku nejdřív nevyprala :zed: ale mě už se tak nekroutí jak na začátku, fakt to z pračky tahám skoro narovnaný. Naštěstí… :roll:

• Citovat
  • Upravit
lhpastelka@gmail.com
9.11.09 20:23

Čiči, tak už jsem konečně přišla na to, co mu vložím mezi plenku a vlňáky :idea: Mimichodem musím tě pochválit za tuto přímo geniální myšlenku. :dance: Ustřihnu kus toho nepromokavýho prostěradla, ono je to dost podajný a myslím, že by se to hrnout nemuselo. NO zkusím to. Moc díky za tip :wink:

• Citovat
  • Upravit
8297
9.11.09 23:30

Pastelko, tak pak hlavne napis, jestli to je proveditelne. Ja mam objednane 2 ctverce PUL, z jednoho se pokusim hokus pokus spichnout kapsovku a druhy si kdyztak necham na obdobi plazeni a az konecne bude chtit byt na brise.

Jinak ja stale praktikuji ten zabal vv a PUL gate, zjistila jsem, ze to ani nemusim pod zadkem nejak extra roztahovat, bobek se nikam zatim nerozmaznul. Akorat mam malo vv, tak premyslim, co tam dat, aniz bych zase utratila majlant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lhpastelka@gmail.com
10.11.09 16:55

Čiči, proveditelné to určitě je. Testovala jsem zatím jen dnes odpoledne a řekla bych, že to je dobré. On ten matroš je dost měkký, chtělo by to asi něco trošku pevnějšího, ale i tak se to myslím osvědčilo. :potlesk: Normálně dám plínu, zapnu snapkou,natáhnu vlňáky a pak vsunu kus „igelitu“ na nejzatíženější místo. Je to tak 10×15 cm,ale asi to bude stačit. Zítra ještě dám vědět, jak zátěžová zkouška pokračuje :wink:

• Citovat
  • Upravit
51750
10.11.09 19:06

Holky, tak jsem dnes koupila Elišce Manducu a jsem teda zatím nadšená, je fakt super.......dotahování zatím v pohodě. Jediné co teda mi vadí, že mě ramenní popruhy tlačí v podpaží, ale to jsem vyřešila jednoduše, dala jsem si je vzadu do kříže a super, nikde nic netlačí a hezky drží. :dance: :dance: :dance:
Ještě teda budu muset vyřešit nějak kapsu na nošení, ale to by se dalo teoreticky ušít, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.11.09 22:44

Katy, tak at se vam hezky nosi. To vis, ne kazdy je takove jelito jako ja (na to dotahovani).

Kapsa je asi fajn, ale me prijde uz lepsi rovnou mikina. Staci na to fleecova mikina, pruh fleecu nejake podobne barvy a 2 zipy, zipy prisijes tesne pod zip mikiny, jak je tam vzdy okraj latky, tak se to da chytit, obdelnik obsijes zipama, takze pak mas normos mikinu a muzes do ni vepnout ten pruh jako vlozku. Naklady minimalni.

Ja mam tu bundu, ale v zime pod ni jeste musim nosit mikcu, neni tak tepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.11.09 18:49

čičinko díky za super nápad, to by mě asi samotnou nenapadlo, no možná se mi to podaří nějak spíchnout, teoreticky by se mi měla zatím vejít pod zimní bundu, mám jí doooost volnou, ještě jsem to ale nezkoušela, no a když ne, tak to vyřeším tou fleccovou mikinou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.11.09 07:41

Holky, tak mi předevčírem přišly dvoje nové vlňáčky, jsou fakt suprové, jedny natahovací a jedny na druky, posílám foto, šije je jedna maminka, už prodává i do obchodů, zatím je teda nemám odzkoušené bo se suší po impregnaci, ale vypadají dobře, hlavně nejsou vůůůbec objemné.

Tak že tady tydle na druky, červené jsou ty moje.
http://photos-d.ak.fbcdn.net/…204982_n.jpg
A tady tydle natahovací, akorát je mám v červeno žluté batice, teda měla jsem, poslala jsem je paní zpět bo je máme moc velké, ale pošle menší, ještě uvidíme v jaké barvě.
http://photos-a.ak.fbcdn.net/…228835_n.jpg
Jo a taky jsem si nechala u paní ušít celobambusovou plenku. Tady takovou, jen je uplně celá z bambusu i včetně vkládaček. Jen jí mám v přírodní barvě, vkládačky tam jsou dvě, jedna dlouhá a jedna malá.
 http://photos-c.ak.fbcdn.net/…650099_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí