Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
20.11.09 20:18

Čiči mě ty Itii vyhovují právě v tom, že na rozdíl od většiny ostatních PULek mají vnitřek s látkou, není to takovej ten „igelit“, takže je to příjemný na tělo. Mají to akorát Imse organic, ale mě teda nepřijde že by nějak dobře schly, oproti těm Itti o dost hůř. Jsou to ale bokovky, hodně vykrojené kolem nožiček, takže spíš na baculatý děti. Já jsem koupila L-ka, ségra je používala na synovce už od 6-ti kilo, přitom oni je mají snad až od 11-ti. Přijdou mi menší než jak udávají. I tak je mám ale jen do toho kočárku a pak na odpolední hraní, umožňují mu mnohem lepší pohyb nožiček, tak aby měl i změnu oproti vlňákám, který přece jen trošku víc brzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.11.09 20:46

Holky, jaké používáte na noc vlňáčky?

Suvik, můžeš mi sem prosím tě hodit odkaz na ty ITTI které máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.11.09 20:54

Katy u nás ty Disana natahovací. Na noc jako.

Odkaz už jsem házela, jsou to Itti Bitti snap in one, pak dělají totiž ještě all in one, tam ale nejde právě vytahovat ten vnitřek, jsou to klasicky AIO prostě a ty jsou na prd. Jinak nevím co myslíš tím přesně :?: . Liší se pak už jen barvama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.11.09 20:59

Jé Suvik sorry, jsem si před tím toho odkazu nevšimla.........tak díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.11.09 12:04

Pastelko, paradoxne vse kupuju na netu, jeste zadnou plenku jsem nekoupila v obchode :wink: Byla jsem vbavlnce, jenze to jsem byla na kurzu a Mates uz pak rval, v prazske Brane, tam byla tak otravena obsluha, ze jsem popadla to, pro co jsem byla a mazala (a to jsem s sebo mela penize, ze neco koupim), ted jsem byla v latkovkach a byla jsem nabalena, bylo mi tamvedro, tak jsem si jen vyzvedla to, co jsem si objednala pres net a sla :lol: Ja porad nejak ziju z toho, co jsem si nacetla v tehu, to jsem se nudou kopala do zadku, tak jsem procetla snad celou sekci latkovky na BC :mrgreen:

Vlnaky mame myslim popoliny natahovaci, jsou fajn, krasne chytaji lanolin. Jen se mu nejak vytahaly v pase, tak je tam ma dost volne.

Suvi, ja uz jsem i koukala, zda jdou koupit ty nahradni jadra k itti, fakt se mi ten system libi, zvazuju, ze bych na tom postavila latkovou vybavu od roka, az skoncime s pastelkama. Protoze to bude jaro, leto, pocitam, ze uz nebudeme takovy zapecnici, za bude Mates hodne venku na hristi a pak nejake odrazedlo a kdybych prebalovala venku, tak toto bude luxusni.

A jeste ty pulky, Pastelko, prave ze ten pul zater je prodysny, mel by tedy trochu vetrat. Jako neni to jak vlnaky, ale treba myslim, ze vetra vic nez fleecaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.11.09 08:50

Holky, nechcete nekdo separacky Canpol - skoro cela dve baleni a celulozove Tots bots - taky skoro cely? Nase mimino prestalo srandit do kazdy pliny a vetsinou ma separacku flisovou, tak uz to neuzijem a ty Tots bots sem stejne nemela rada, protoze se nedaji prat. Jestli se to nekomu hodi, napiste mi do SZ adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.11.09 14:51

Tak jsem dnes byla V bavlnce pro extandor, no a opět jsme tam koupila plenku a to The pop-in, vypadá fakt suprově, původně jsem chtěla Itti Bitti, ale tu tam neměli.
the pop-in

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.11.09 15:00

Suvik hele jak vypadá ta Itti bitii ve vnitř, tak nějak jako ta pop-in?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.11.09 16:14

Katy prolítla jsem to jen zběžně,a le vypadá to že jo. Taky se to nacvakává dovnitř na patentky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.11.09 20:14

Suvik prosím tě, mohla by jsi mi porovnat jak vypadají ty itti bitti ve vnitř? Zda jak ty pop-in a nebo jinak? Hlavně mě zajímá zuda mají ty postrani gumičky jako Pop-in. Bohužel nikde nemůžu ty Itti bitti rozložené najít. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.11.09 20:23

Katy já ti to zítra vyfotím, jestli chceš. Teď jsou myslím v prádle zrovna. Ale gumičky tam žádný nejsou, to ti můžu říct hned, jako na vnitřku teda. Jen u nožiček ten vnějšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.11.09 20:23

Já jsem fakt dement…myslíš asi prostě gumičky kolem noh žejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.11.09 20:25

suvik mylsím to tak jak je to na těch pop-in. Ty prostě mají ty gumičky jako třeba svrchní kalhotky imse, už chápeš co myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.11.09 20:33

suvik tady to jde vidět to co myslím
pop-in

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.11.09 20:36

Aha. Tady je lem a pak ještě jeden lem s gumičkou, jakoby vnitřní lem. Tak ty Itti mají jen jeden lem, takže si to představ jako u těch pop-in, ale gumička je hned na tom vnějším a vnitřní chybí. Jde ti o kakání že? No, je to spíš na tuhoně už, já si vajíčka v tom neumím představit. Ségra je teda měla odmala Jáchymka, a navíc on kaká vajíčka doteď (má 9 měsíců), nehod měla pár. Mates kadil jednou za týden a nálož, to nevím jak by to pochytalo. Teď ty normoš bobky jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure