Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
24.11.09 20:39

jj Suvik, přesně to myslím. Zrovna koukám na mimibazar a tam je jedna maminka prodává dvě holčičí barvy za 700kč, tak zvažuji zda je vzít či nevzít. Jakou že to máš velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.11.09 20:45

Katy L-ka. Maty má už 9,5 kila. Má je tak od 8,5 kila, kdy jsem je kupovala. Zapínáme od začátku s rezervou, ještě by se daly zmenšit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.11.09 21:42

Muzu se vam vmotat do dialogu? Tyhle Itti mame taky a nehoda nebyla ani jedna, ac kalhotkovky nemusim, tyhle mi prijdou docela spolehlivy i na vajecinu. I kdyz flisovou separajdu bych si do nich dat netroufla.
Jo a mame L na skoro sedmikilovyho pucka, sedi dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.11.09 22:00

Jo jo, tak ony se dělají už od S-ka žejo, tak se to předpokládá i na vaječinu, moje dítě bylo asi nějaký extrémní kakoštlačák, to bylo prostě všude :-), děsný pecky, takže u nás se muselo těsnit hodně. Mě se na noch hlavně líbí, že jsou takový malý. Vypadají skoro jako jednorázovky na té prdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.11.09 17:26

Babo jasně že se můžeš vmotat do dialogu. :lol: No zatím o nich teda přemýšlím. Dneska jsem vyzkoušela tu The pop-in a paráda, ty postraní gumičky jsou fakt super, Eliška jí hned otestovala pořádně a nic nám nikam neuteklo.
No a teď jak tady čtu, že Babo by do těch Itti Bitti nedala flisovou separačku, tak mě asi napadlo, proč mi tak provlhávají longies, bude to asi tou flisovou separačkou, protože vždy je plenka hodně mokrá právě okolo nožiček, kde ta flisová separačka až tak nezasahuje, tak že mě teď napadlo, zda když teda Eliška čůrá, tak to asi po té separačce steče na kraje a tím pádem to proteče rychleji na tu spodní plenku, dávám totiž tenké sketch plenky, jsou na snapku a do toho dávám tu konopnou vkládačku. Co myslíte, je to možné že proto mi provlhávají? Je fakt že vždy jsou proteklé právě tam kde ta plenka kolem nožek končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.11.09 17:45

Katy, tou fleecovou to klidně může být, já třeba nedávám k vv, které jsou jen volně ložené v pulkách, protože by to steklo, tam dávám stay dry nebo viskozové. Jinak jsem študovala diskuzi k itti na BC a tam psali, že jako fajn, ale koupit hned L, že se ty menší velikosti nevyplatí a že na tekuté kakání to moc není. Zase Baba píše, že jo. Já myslela, že bych na nich kdyžtak postavila tu látkovou výbavičku, ale zase mě to odradilo.

Jestli to má u lemů kolem nožiček ještě jakoby náznak všitých nohaviček, tak to bude trochu jako thirsties, ne? Ty mám moc ráda, ale dát bílý lem nebyl dobrý nápad, kakání to udrží, ale za cenu fleků na tom lemu, co nejdou moc dolů :-?

Suvi, tuhý bobek, jo? Počkej na jogurt, to už zase tuhý nebude? Teda alespoň u nás už ne. Zase máme ne tekuté, ale formované taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.11.09 18:10

čiči stay dray to je zase co? 8-o
No dnes jsem jí dala do kalhotkové pleny separačku disanu a zatím teda neprotekla skrs longies, tak že to bude fatk asi těmi separačkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.11.09 18:14

čiči jinak ty The pop-in mi V bavlnce strašně chválila, prý nejedná mamina na nich postavila látkovou výbavu už od novorozence, jsou jednovelikostní, ale zároveň fakt nejsou objemné, no zatím se mi moc líbí, hlavně ty gumičky kolem nožiček, fakt to udrží a nikam to neproteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.11.09 18:43

Katy, asi to fakt bude delat ten flis, je to potvora. Mela sem kapsovky swad(ble, jak je to dal, strasny jmeno) a peti a oboje s vnitrni flisovou vrstvou a oboje kolem nozek protikaly, ja se s tim mordovala a pak sem videla curani na flis v akci a ono to krasne steklo po povrchu na bok. Od ty doby davam flis jedine do zavazovacek. Tam to neutika a mimino ma suchy zadek.
A kdyz se Ti libi ty pop in, mohly by se libit i kapsovky od Bum genius. Kamaradka, po ktere mam cast vybavicky pouzivala prakticky jenom tyhle, ja sem si jich vzala jen par na zkousku, prave proto, ze mam s kapsovkama blbou zkusenost, ale jsou bezva. I po intenzivnim pouzivani vypadaji porad dobre, suchace v pohode, daji se pekne dovycpat, pritom jsou dost stihle a jsou such raz dva. A taky neprotekly, i kdyz je nandava prakticky jenom otecko, ktery to dela dost halabala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.11.09 18:51

Hmm Babo, tak to je mi ale líto, bo ty fleecové separačky jsou jinak super, fakt má zadeček v suchu.
No ale zkusím teda používat jiné, ale jaké? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.11.09 19:00

No zadne jine separajdy mi v kalhotkobych plenach paseku nedelaly. TY celulozove disany jsou fajn, ale nakonec mi prijde, ze pocitove jsou nejsussi viskozove popolinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.11.09 19:11

Viskozový Popolinky mám taky ráda. A s fleecem souhlas, stačí vidět, když je přepírám v ruce od bobku, teče to po tom docela dlouho než to vpije. Takže když to těsně nepřiléhá, tak smůla. Já je dávám na noc a pak do těch Itti už taky byly, i s kakošama, ale s těma tuhejma, takže tam no problemo. Každopádně až dojde na jogurt, díky za upozornění, radši budu dávat normální.

Na ty plenky co píšete už radši nekoukám, žádný už nepotřebuju, ale znám se :wink: :mrgreen: .

Jo a poraďte Panušce, jakou plínku na nc, je to ta diskuze nedávná https://www.emimino.cz/…a-noc-34555/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
26.11.09 10:20

fleecové separačky, to nevsákávání mi dělala Haipa Daipa, trvalo hodně dlouho, než se oprala natolik, že saje. Mám tots bots, též jsou dobře oprané a sajou. Ale musím při přebalování separačku natáhnout a přitisknout na pinďu, pak přiložit jednotlivé vrstvy a pak teprve zajistit.

Nepropustnost fleecu může způsobovat i prášek, pokud je na mýdlovém základu (mám pocit, že například persil na mýdlovém základu je, takže to není výhrada prášků typu Mimino, které nemají žádnou reklamu a všeobecně je nikdo nezná)

Tak jsem chtěla včera konečně začít tvořit z toho pul matroše a Matesovi lezou zuby, tak zase nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.11.09 12:10

svrchnaky

tak me tu mate zase, uvazuju nad nejakyma svrchnakama…na skoro 13kg prcka :lol:
Myslela jsem dvoje vlnaky a jedny nejaky obyc zalozni PULky.
Libi se mi Disany, jaka je zkusenost, mate nekdo? je nejaky rozdil mezi obyc a berevnyma, samo krome barvicky?
Popoliny vypadaji taky podobne, a ze by neurvaly diru v penezence…
Mezi PUL jsem chtela vybrat mezi IVsoft/organic, Thirsties, Bambinex OneSize, Tots Bots FlexiWrap…
nebo uz je to blbost a radsi vlnaky i na den.
A asi potrebuju neco objemnejsiho do ceho se da nacpat cokoliv, ne jen cc na rovno, diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.11.09 12:26

Muzu jen k tem Disanam - barevny pri prvnich pranich pousti, jinak jsou fajn. V pulkach lobuju za IV organic, do tech nacpes vsechno.
Vic nevim a ani vedet nechci, priste jdu do jednorazovak at usetrim… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí