Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
13.11.09 08:30

Jeee, ty jsou krasny :pankac:
Ivuska je moc sikovna, ja sem tak schopna akorat nejak splacat vkladacky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.11.09 19:48

Baba jj, paní Ivuška je moooc šikovná.

Holky chtěla jsem se vás zeptat, jak řešíte žmolky na lognieskách či shortieskách? Jak často je impregnujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.11.09 20:18

Katy, impregnuju tak za 3 tydny, zhruba, o case moc pojem nemam :lol: Zkratka to zacne vlhnout, tak to tam mrsknu. Zmolky se mi na longies zatim neudelali. Pouzivala jsem denne, ted nejak zase jedeme v pul, docela se mi zalibilo davat vv do thirsties.

Coz me privadi k tomu, ze mam drdy prchnout od pastelek. Akorat nevim k cemu, vv jsou sice fajn, ale dneska jsem ji dala do kapsovky a procural ji durch, protoze se nacucal po obede cajem. Takze asi bambus, no uz mam objednany material, ted to jeste zrealizovat. Pokusim se o kapsovku.

Takze pokud se povede kapsovka, ta si nasiju kapsovky a sava jadra z bambusu. Ale to je hudba budoucnosti, ja nez neco spichnu, tak o tom vzdy nejdriv par tydnu mluvim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.11.09 20:34

čiči ty jo a proč mě se dělají žmolky? Teda ony se dělají jen dole, jak furt šmechtlá nohama.

Tak ty chceš zdrhnout od pastelek jo? No já bych klidně šla taky do jiných než mám, ty sketch jsou dost objemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.11.09 20:41

A co pouzivas na prani a impregnaci? Ja mam sampon na vlnu od imse vimse a lanolinovou impregnaci, ted nevim od koho, ale je to takova ta husta. Jsem lina si michat vlastni :oops:

No a Mates moc pohyblivy neni, tak mozna je to i tim.

J prave chci taky neco stihlejsiho, pastelky jsou fajn, ale jde to zbytecne pres ty boky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.11.09 20:51

Katy já mám na longieskách taky žmolky. Na těch lemech, který jsou otočený jak mu jsou ještě dlouhý. Peru v Ecoveru na vlnu a lanolín si míchám. Na shortkách žmolky nemám, tam nemá čím šudlat resp. je to vejš tak není tak moc ošoupáno…

Moc se teď nezapojuju, jsem nešič, tak nemám co k tématu.

K naší výbavě přibyly ty Itti Bitti, dvoje, dávám tam i vv místo jejích konopný vkládačky, která jedna stojí 200,– (!!!!) a jde to. Dávám jen na ven s fleecovkou, dobře se mu v nich sice hejbe, takže bych mohla dávat na trénikg pohybových dovedností, ale prostě jak vidím otlačený gumky okamžitě doma měním na Popolinky a natahovačky.

Mamka mi už potřetí říkala, že je moc objemnej (není)a proto se tak málo hejbe. Holt jeho bratránek je šikovnější, plus má právě hlavně Itti, ovšem na to jí odpovídám, že já jsem měla taky pleny větší a chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.11.09 21:06

suvik jj, já je mám taky právě na těch dolních lemech jak je mám zahnuté.
Já jsem taky nešič, u nás šije manža. :lol: :-D :lol: Ale samozřejmě po něm nemůžu chtít nic jiného než ty vkládačky, plenku by asi ušít nesvedl........no možná kdybych mu jí nastříhala tak by to zvládnul. :mrgreen:
Jinak přesně tak, i my jsme vyrostli na objemnějších plenkách a začali jsme chodit. :lol:
Jo holky, kdy se vám začaly děti točit na bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.11.09 21:24

Katy tak to máme podobné. Mě muž dělá i drobné opravy, já jsem levá na tohle jak poleno.

Jinak k otáčení, nahatej tak od 5. měsíce, s plenkama od konce šestého. V podstatě se otáčí tak 14 dní, jakože teda pořád. Naopak to neumí, takže lítám na to jeho ukvičený „Mámo obrať mě.“ a „Mámo nos mě.“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.11.09 09:32

čiči jsem včera přehlídla tvůj dotaz, na to co používám na praní a impregnaci.
Na praní používám tento šampon
A na impregnaci lanolin s lékarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.11.09 10:13

Jo a Mates se otocil jednou nekdy v 5,5m, pak cca 1× za tyden, pak vynechal 3t, ja na nerv, ze je zaostalej, ted to pred nekolika dny ukazal nekolikrat za sebou tam i zpet a ted se zase tvari, ze neee. Ale u nas je to tim, ze to na brise moc nemusi, tak co by se tam hnal. Fyzicky i technicky to zvlada bezchybne od tech 7m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
15.11.09 16:27

Ahoj!Jsem tu mezi vájma nová a jak to tu pročítám,tak se musím přidat do debaty.Plenky v psychomot.vývoji vůbec nevadí.malý se mi odtočil ve 3.měsících v popolinkách bambus a vlňáčkách a nyní mu je 10.měs.a už u všeho stoupá,takže to není objemem na prdelce.kolem mě si všichni myslí,že jsem cvok,když balím do látky,ale mě to příjde fajn a hlavně malý už chápe,že se čůrá a kadí do nočníčku.Nelíbí se mu totiž,když je mokrý.Sice se nám to povede tak 4× za den,ale v 10.měs si myslím,,že je to úspěch.Nepopírám,že se jimm v tom balíčku hýbe hůř,ale je to pro jejich zdraví a budoucnost nej. :lol:

• Citovat
  • Upravit
lhpastelka
16.11.09 15:13

Čus holky!!
Katy, můžeš prosím napsat kolik stojí ty vlňáčky? Jsou fakt moc pěkné :-)
Já si osobně taky myslím, že látkovky nemají vliv na vývoj dítětě. Norbík se mi v látce začal otáčet už ve 4,5 měs. a v 6 celkem čile leze. Momentálně se staví u nábytku. Naopak jeho vrstevníci z plavání co mají jednorázovky zatím jen leží a nebo se otáčí. :wink:

• Citovat
  • Upravit
51750
16.11.09 15:41

Pastelko tady máš odkaz na stránky kde má paní Ivuška některé své výrobky, jinak jí jde kontaktovat i přes email, ušije snad cokoliv na co si vzpomeneš. Jinak vlňáky jednovelikostní už máme odzkoušeny a jsou super, na to jak jsou tenké tak fakt suprové. Natahovací mi příjdou znovu, protože jsem vybrala velkou velikost, tak jsem je posílala zpět a dorazí nové.
Plenky a vlněné svrchní kalhotky
Jo ještě, co ty používáš za plenky? Jsem to nějak zapoměla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.11.09 13:29

muzu poprosit radu zkusene latkarky?

zajima me srovnani HD pastelka a klasika - popis je totozny, podle fotky se zda pastelka tenci a samo barevny lem.
Diky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lhpastelka
18.11.09 15:22

Katy, díky :wink: Asi bych šla do těch jednovelikostních, vypadají fakt krásně. Já mám jen klasické čtvercovky a jediné co jsem dokupovala byly na noc TB froté organic a teď jsem šila ty bambusové vložky. JO pak máme ty froté ručníčky, ty jsou taky dobrý, ale bambus je bambus :mrgreen: Ty jsou teda super. Zatím si tak vystačíme. Čiči, ten vložený pul matroš do vlňáků se celkem osvědčil. Fakt to neproteče, jen jsem koukala, že je to už trošku proděravělý, asi od snapky. Asi mu dokoupím jedny PUL kalhotky, ať to nemusím furt takhle řešit…no zatím uvidím, nejsou financ…chjo, ten rodičák nic moc… :roll:
Holky, doporučte nějaký dobrý PULky…díky!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí