Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
dobu scnutí neznám, když to ještě nemám doma, vlastním akorát ty čč bambusové(od kikka takové barevné) a ty schnuo jen o něco dýl, než normál čč… tak já myslím, že se to dá srovnat s ručníkem..
A 2m Ti stačí na 18 vkládaček těch dvouvrstvých… o té délce 80cm
No našila jsem si v podstatě jednovrstvý 13×70 takže to skládám na 3 vrstvy, nebo mám potom z Ikea ručníčky a ty jsou tuším 30× 60, tzn, že je poskládám na 6 vrstev. Ty moje našitý jsou ale jakoby z poctivějšího froté
takže se to v podstatě vyrovná. Schnou výborně. No tak já to zkusím. Vezmu 3 metry ať jich mám dost. Pak zase budu litovat a bude líto dát znovu za poštovný jak se znám ![]()
No jak říká Katy ta šířka je 165cm, tož to nebude 80cm, ale 82,5cm…
jo ty froté mám též ten rozměr jak Pastelka, jen toto jsem počítala aby nic nezbylo..
Tak už jsem to objednala. A teď děj se vůle boží
A zase budu mít co dělat
A to jsme si přivezli příborník po babičce, že ho jako zrenovuju a navíc připravuju psa ke zkouškám ( ale to až na jaře ) . Největší for je, že mi manža koupil paletu a barvičky, abych se na mateřský nenudila
![]()
No ďoučata, úkol splněn, tak já jdu dolů poklidit, neb se mi můj drahý za chvíli vrátí z práce a je to tam jak po náletu, tak ať neřekne.....co jste celý den dělali
![]()
Tak koukám, že už je to vyřršeno, já si dnes vzpomněla, že nejvíc savý je snad bambus flauš, ale drahý jak prase. Též se dá mezi plínku a svrchňáky vložit vlněná vložka, ta by měla taky dost pojmout.píšu s Matýskem na klíně, nějak nechce být sám v ohrádce…
TAk jsem toho vzala 3 metry, peníze jsou poslané, tož čekám až to dorazí. Snad to nebude trvat dlouho. ![]()
Už jsem rezignovala, na noc holt zatím bude v Alaně. Dneska zase totál durch a to měl tu organic s vložkou a do toho ještě froté ručník. A ani jsem nekojila nijak často. Jen 2× a ráno měl mokrý oblečení, vlňáky a totál nacucanou plínu.
Snad ten bambus pomůže ![]()
Pstelko, já si taky objednala dva metry, peníze jsem posílala už včera a paní mi odepsala, že jde připravit balíček aby to mohla brzy odeslat, tak že i tobě to určitě brzy pošle.
Tak mám za sebou první sušení plen v sušičce, no fakt paráda. ![]()
Katy , že je to úžasné, nadýchané, viď? ![]()
Já jsem dnes opět zapomněla koupit Alany, mám doma asi posledních pět…
A začali mi provlhat thirsties
Já je dávám dopoledne, to nejvíc čůrá, dřív jsem přebalila a hned mu je zase dala a předvčerejškem jsem to tak chtěla udělat a lemy mokrý… A to je v sušičce nesuším, vždycky je v tom prádle najdu a suším normálně… Chjo, čím to může být. Že by šli tak rychle do háje se mi nechce věřit. A Matýsek mi nějak vyrůstá z popowrapek
Už má hrozně otlačené lemy na nožkách.
čiči, plenky jsou fakt suprovní, krásné nadýchané, měkoučké, no prostě super. ![]()
Já jdu dneska v Ostravě do Bavlnky, předevčírem jsem si tam objednala pro Eliško Longiesky červené, dneska by měly být, tak jsem fakt zvědavá.
Cop se týče Thirsties, tak s němi zkušeností nemám, ale koupila jsem s druhé ruky Haipy Daipy a jsou fakt suprovní, střich je fakt super a na to že jsou z druhé ruky, tak teda vůbec neprovlhávají. ![]()
Jo a taky mám objednaný ještě tyto vlňáčky http://www.sijemdetem.cz/…hni-kalhotky
Holky, teď bylo zrovna v Černých ovcích o sušičkách. Testovali i tu AEG co má Čiči. Byla tam počítaná spotřeba při sušení 3×týdně a vycházelo to na nějakých jestli si dobře pamatuju 3 a půl tis/ročně? Teď nevím. Ale závidím vám…mě to neprojde ![]()
Katy, tak to jsem zvědavá, kdy to přijde, už se těším! Jen by to mohl ještě někdo spíchnout, žeee
Jak to budeš entlovat? Uděláš barevný to entlování, nebo asi raději v přírodní barvě, viď?
Na ty vlňáky jsem taky koukala, vypadají dobře. Já mám ale vždycky strach, aby se mi ty druhy nevytrhaly, přeci jen je to pletenina a nemůže to tak držet. No dej vědět, jak jsi s nima spokojená. ![]()
Ahojky…
Tak my jsme dostali antibiotika..tedy ten Bohďa, zbytek má různé sirupy..
Odolávala jse dlouho, alew už se to nedalo..
Pastelko ty vlnáky z sijemdetem - nemusíš se jich bát, ta paní co to šije to má opravdu vymakané a v místě zapínání podložené… podrobila to zátěžovím testům, aby to bylo dokonalé.. Ona je fakt profík (šije i plyšové medvídky). Kdyby všichni přistupovali k výrobě čehokoli, tak svědomitě, tak by se žilo božsky
Jo a ta rada s tou vlněnou vložkou je fakt dobrá, já mám pletené vložky a je to supr na vlnáky to neprojde, ale to Ti nevyřeší více savosti… s tím bambusem to bude myslím v poho. a zkus třeba k tomu i fleec-nemusíš to dát na prdelku, ale třeba mezi plenu, není to tak objemné a nasaje taky dost..
Dajmo to je mrzuté, že jsou kluci nemocní, snad budou brzy fit. ![]()
Já si teda dnes přivezla z Ostravy Longies červená a hned je hodím naimpregnovat, jo a taky jsem neodolala a koupila jsem Elišce jednu Bum hugger na noc. ![]()