Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
6.10.09 16:17

dobu scnutí neznám, když to ještě nemám doma, vlastním akorát ty čč bambusové(od kikka takové barevné) a ty schnuo jen o něco dýl, než normál čč… tak já myslím, že se to dá srovnat s ručníkem..
A 2m Ti stačí na 18 vkládaček těch dvouvrstvých… o té délce 80cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 16:24

No našila jsem si v podstatě jednovrstvý 13×70 takže to skládám na 3 vrstvy, nebo mám potom z Ikea ručníčky a ty jsou tuším 30× 60, tzn, že je poskládám na 6 vrstev. Ty moje našitý jsou ale jakoby z poctivějšího froté :lol: takže se to v podstatě vyrovná. Schnou výborně. No tak já to zkusím. Vezmu 3 metry ať jich mám dost. Pak zase budu litovat a bude líto dát znovu za poštovný jak se znám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
6.10.09 16:31

No jak říká Katy ta šířka je 165cm, tož to nebude 80cm, ale 82,5cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
6.10.09 16:32

jo ty froté mám též ten rozměr jak Pastelka, jen toto jsem počítala aby nic nezbylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 16:44

Tak už jsem to objednala. A teď děj se vůle boží :D A zase budu mít co dělat :D A to jsme si přivezli příborník po babičce, že ho jako zrenovuju a navíc připravuju psa ke zkouškám ( ale to až na jaře ) . Největší for je, že mi manža koupil paletu a barvičky, abych se na mateřský nenudila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.10.09 16:45

No ďoučata, úkol splněn, tak já jdu dolů poklidit, neb se mi můj drahý za chvíli vrátí z práce a je to tam jak po náletu, tak ať neřekne.....co jste celý den dělali :?: 8O 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.10.09 11:58

Tak koukám, že už je to vyřršeno, já si dnes vzpomněla, že nejvíc savý je snad bambus flauš, ale drahý jak prase. Též se dá mezi plínku a svrchňáky vložit vlněná vložka, ta by měla taky dost pojmout.píšu s Matýskem na klíně, nějak nechce být sám v ohrádce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
8.10.09 19:29

TAk jsem toho vzala 3 metry, peníze jsou poslané, tož čekám až to dorazí. Snad to nebude trvat dlouho. :D
Už jsem rezignovala, na noc holt zatím bude v Alaně. Dneska zase totál durch a to měl tu organic s vložkou a do toho ještě froté ručník. A ani jsem nekojila nijak často. Jen 2× a ráno měl mokrý oblečení, vlňáky a totál nacucanou plínu. :? Snad ten bambus pomůže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
8.10.09 19:32

Jo čiči, díky :wink: pozdě ale přece a to se cení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.10.09 19:48

Pstelko, já si taky objednala dva metry, peníze jsem posílala už včera a paní mi odepsala, že jde připravit balíček aby to mohla brzy odeslat, tak že i tobě to určitě brzy pošle.
Tak mám za sebou první sušení plen v sušičce, no fakt paráda. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.10.09 21:13

Katy , že je to úžasné, nadýchané, viď? :D

Já jsem dnes opět zapomněla koupit Alany, mám doma asi posledních pět…

A začali mi provlhat thirsties :( Já je dávám dopoledne, to nejvíc čůrá, dřív jsem přebalila a hned mu je zase dala a předvčerejškem jsem to tak chtěla udělat a lemy mokrý… A to je v sušičce nesuším, vždycky je v tom prádle najdu a suším normálně… Chjo, čím to může být. Že by šli tak rychle do háje se mi nechce věřit. A Matýsek mi nějak vyrůstá z popowrapek :? Už má hrozně otlačené lemy na nožkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.10.09 06:16

čiči, plenky jsou fakt suprovní, krásné nadýchané, měkoučké, no prostě super. :lol:
Já jdu dneska v Ostravě do Bavlnky, předevčírem jsem si tam objednala pro Eliško Longiesky červené, dneska by měly být, tak jsem fakt zvědavá.
Cop se týče Thirsties, tak s němi zkušeností nemám, ale koupila jsem s druhé ruky Haipy Daipy a jsou fakt suprovní, střich je fakt super a na to že jsou z druhé ruky, tak teda vůbec neprovlhávají. :D
Jo a taky mám objednaný ještě tyto vlňáčky http://www.sijemdetem.cz/…hni-kalhotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.10.09 09:41

Holky, teď bylo zrovna v Černých ovcích o sušičkách. Testovali i tu AEG co má Čiči. Byla tam počítaná spotřeba při sušení 3×týdně a vycházelo to na nějakých jestli si dobře pamatuju 3 a půl tis/ročně? Teď nevím. Ale závidím vám…mě to neprojde :?
Katy, tak to jsem zvědavá, kdy to přijde, už se těším! Jen by to mohl ještě někdo spíchnout, žeee :lol: Jak to budeš entlovat? Uděláš barevný to entlování, nebo asi raději v přírodní barvě, viď?
Na ty vlňáky jsem taky koukala, vypadají dobře. Já mám ale vždycky strach, aby se mi ty druhy nevytrhaly, přeci jen je to pletenina a nemůže to tak držet. No dej vědět, jak jsi s nima spokojená. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
9.10.09 12:42

Ahojky…
Tak my jsme dostali antibiotika..tedy ten Bohďa, zbytek má různé sirupy.. :( Odolávala jse dlouho, alew už se to nedalo..

Pastelko ty vlnáky z sijemdetem - nemusíš se jich bát, ta paní co to šije to má opravdu vymakané a v místě zapínání podložené… podrobila to zátěžovím testům, aby to bylo dokonalé.. Ona je fakt profík (šije i plyšové medvídky). Kdyby všichni přistupovali k výrobě čehokoli, tak svědomitě, tak by se žilo božsky :wink: :idea: Jo a ta rada s tou vlněnou vložkou je fakt dobrá, já mám pletené vložky a je to supr na vlnáky to neprojde, ale to Ti nevyřeší více savosti… s tím bambusem to bude myslím v poho. a zkus třeba k tomu i fleec-nemusíš to dát na prdelku, ale třeba mezi plenu, není to tak objemné a nasaje taky dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.10.09 13:14

Dajmo to je mrzuté, že jsou kluci nemocní, snad budou brzy fit. :wink:

Já si teda dnes přivezla z Ostravy Longies červená a hned je hodím naimpregnovat, jo a taky jsem neodolala a koupila jsem Elišce jednu Bum hugger na noc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure