Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
bruni: to si teda pis!!
teda nevim jestli jsem to neprehnala s lanolinem na ty vlnaky
ty lepej ze mi na tom zustavaj ruce smarja mankote…
lenholka píše:
bruni: to si teda pis!!teda nevim jestli jsem to neprehnala s lanolinem na ty vlnakyty lepej ze mi na tom zustavaj ruce smarja mankote…
To bude ok, jedno pouziti a prestanou lepit…se mi to taky tak povedlo parkrat ![]()
Jo a musim se pochlubit- to moje mlade uz leze po ctyrech a prekvapive dopredu
a jak je u toho kraaasna,vypada jako stenatko kdyz uz nejakej ten den leze,ale jeste je straaasne neohrabane. Dava rucicky smesne vysoko a dopredu
![]()
Mirii píše:šikulka
Jo a musim se pochlubit- to moje mlade uz leze po ctyrech a prekvapive dopredua jak je u toho kraaasna,vypada jako stenatko kdyz uz nejakej ten den leze,ale jeste je straaasne neohrabane. Dava rucicky smesne vysoko a dopredu
![]()
Mirii píše:šikulka
Jo a musim se pochlubit- to moje mlade uz leze po ctyrech a prekvapive dopredua jak je u toho kraaasna,vypada jako stenatko kdyz uz nejakej ten den leze,ale jeste je straaasne neohrabane. Dava rucicky smesne vysoko a dopredu
![]()
Malá teda po všech čtyřech neleze, ta se pořád jen natáhne rukama, zapře se o ně a posune se, nohy tahá za sebou. ![]()
Klečí teda na všech čtyřech v pohodě, ale když se chce posunout dopředu tak jen rukama.
Za to klečí v postýlce každé ráno
- chytne se nahoře šprušlí a mává na mě
a dneska si i skoro sedla.
hm tak stepule jenom spuli zadek do spicky, to je taky pohled za vsechny prachy, a pak se pokousi postavat na vsechny 4 ale porad to nejde, jeste na ten figl neprisla ![]()
Prosím ,prosím. Na některé z plenkových diskusí jsem narazila na směs k navlhčení látkových ubrousků na utírání. Byl to nějaký čajík a snad olejíček, nevím a nějak to nemůžu najít. Nevíte náhodou kde hledat???? ![]()
Dík moc, Aja
první odkaz google je tento: http://www.latkovky.info/…ci-ubrousky/
já bych nedávala žádné parabeny /šampon/
plánuju střídat různé bylinky a oleje, není dobré jednu bylinu dávat dlouho, dostává se přes kůži do těla a může toho být pro tak malé tělíčko už moc, heřmánek je super na záněty a kopřivku ne však často, opravedu má vysoušecí vlastnost
Ahojky, teď jsem se koukala na program našeho MC a budeme tam mít přednášku o šátkování a šetrnosti látkových plenách v rámci kampaně TÝDEN OPRAVDOVÝCH PLEN
to jsem nevěděla že něco takového je - ta kampaň ![]()
Ja pouzivam medvidka, nastrikam a utru latkovym ubrouskem…
Barbulko a neni to neco jako psal Achdarek? Ted se stydim,pac nevim o co presne jde
,Achdarek snad zopakuje znovu( pro nas dementni kojne
)
Oskárek píše:
Zelazuzu, ještě koukám na ten extendor…pruží?? Vygooglila jsem si obrázek, ale nevidím na něm žádnou gumu…A Leg huggers - kde najdu obrázky k těm vzorů? i když bych asi chtěla ty puzzle…A jsou fajn?
Extendor pruží dobře ![]()
Leg Huggers…jak myslíš obrázky? Jako ke každému vzoru? No rozklikneš inzerát a v tom rolonu klikneš na šipku a u každého názvu je i obrázek, jen musíš najet na ten název návleku
…Ty puzzle jsou boží, ale i autíčka..Návleky jsou moc příjemné na omak a mám chuť jedny načít
..hlavně že mám doma další 4páry jiných..tyto jsou ale heboučké..no třeba v létě neodolám ![]()
zelazuzu píše:Oskárek píše:Extendor pruží dobře
Zelazuzu, ještě koukám na ten extendor…pruží?? Vygooglila jsem si obrázek, ale nevidím na něm žádnou gumu…A Leg huggers - kde najdu obrázky k těm vzorů? i když bych asi chtěla ty puzzle…A jsou fajn?
Leg Huggers…jak myslíš obrázky? Jako ke každému vzoru? No rozklikneš inzerát a v tom rolonu klikneš na šipku a u každého názvu je i obrázek, jen musíš najet na ten název návleku…Ty puzzle jsou boží, ale i autíčka..Návleky jsou moc příjemné na omak a mám chuť jedny načít
..hlavně že mám doma další 4páry jiných..tyto jsou ale heboučké..no třeba v létě neodolám
Zelazuzu, já tě obdivuju. Mít doma e-shop, nakupuju jen pro sebe. ![]()
No nemysli si…musím se hodně krotit…hlavně když mi dorazí krabice Anav ![]()
zelazuzu píše:
No nemysli si…musím se hodně krotit…hlavně když mi dorazí krabice Anav
Vidíš, a já mám už asi měsíc muchomůrkovou Anavu ve skříni. Jsem dobrá..
Musím počkat až po výplatě, pak ji vytáhnu. ![]()