Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
30.3.11 20:51

Týden opravdových plen - info třeba tady - http://ekodite.rosacb.cz/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
22590
30.3.11 20:53

Zrovna koukam na Kisy a ty dva nove holcici vzory jsou pryc 8-o A to jsem tam nad nima vcera slinatala…priznejte se ktera z vas za to muze? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.3.11 21:05
Mirii píše:
Zrovna koukam na Kisy a ty dva nove holcici vzory jsou pryc 8-o A to jsem tam nad nima vcera slinatala…priznejte se ktera z vas za to muze? :cert:

ty zmizly vid, taky jsem tam dneska koukala a prt tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
30.3.11 21:28

Ahoj holky, tak jsem tu dneska zase a opět s dalším dotazem…co je to vlastně plenka SIO? Jaký je rozdíl mezi ní a AIO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:29

Odkaz na týden opravdových plen dala už Petka. U nás uděláme výstavu. Na stěnu natáhnu sít, a tam dám pár plenek (budu doufat, že mi je nikdo nevezme), nějaký popis a pár fotek. Jedno odpo tam u toho budu k dispozici. Je to vmístě, okolo kterého projdou všechny maminky, které jdou do MC. Tak doufám, že to aspoň nějakou zaujme. :pankac: JEstli mně ještě někdo z vás může poslat fotku dítěte v „krásné“ látkové plence,tak to uvídtám. Ideálně chlapeček. Zatím mám kromě Tobíka samé holčičky.

Dnešní historka z hřiště: Paní, která houpala dítě, vedle na houpačce, zjistila, že se pokadilo. Tak celá neštastná se mně ptala, jestli bych jí nedala jednu plenku, že sebou zrovna žádnou nemá. No látkovku jsem fakt nedala. :pankac: Docela na mně koukala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 21:33
Achdarek píše:
Odkaz na týden opravdových plen dala už Petka. U nás uděláme výstavu. Na stěnu natáhnu sít, a tam dám pár plenek (budu doufat, že mi je nikdo nevezme), nějaký popis a pár fotek. Jedno odpo tam u toho budu k dispozici. Je to vmístě, okolo kterého projdou všechny maminky, které jdou do MC. Tak doufám, že to aspoň nějakou zaujme. :pankac: JEstli mně ještě někdo z vás může poslat fotku dítěte v „krásné“ látkové plence,tak to uvídtám. Ideálně chlapeček. Zatím mám kromě Tobíka samé holčičky.Dnešní historka z hřiště: Paní, která houpala dítě, vedle na houpačce, zjistila, že se pokadilo. Tak celá neštastná se mně ptala, jestli bych jí nedala jednu plenku, že sebou zrovna žádnou nemá. No látkovku jsem fakt nedala. :pankac: Docela na mně koukala. :roll:

Zkusím žížalu vyfotit, jestli budeš chtít a pomůže ti to. Jen nevím, s těmi krásnými plenkami.. :oops: Bereš i Haipa Daipa, Baby Lucy, HHS? Anavky mám dopravu, vrtulníky, muchomůrky, Easy čokoládu a modrá s autíčky.
My jak bezplenkujeme, tak jedu hlavně v méně savých plenkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:33
locika píše:
Ahoj holky, tak jsem tu dneska zase a opět s dalším dotazem…co je to vlastně plenka SIO? Jaký je rozdíl mezi ní a AIO?
AIO - all in one - vše v jednom. Jeden kus, prostě nasadíš a zapneš. Žádnou nemám, dlouho schnou, ale je s nimi jednoduchá manipulace

SIO - snap in one - savé jádro připíná pomocí patentků - údajnou výhodou je, že můžeš měnit jen savá jádra a svrchní kalhotky ti zůstávají. Mám itti bitti a stejně jsme měnila vždy vše. Výhodou je, že můžeš mít savých jader víc. Svrchní kalhotky uschnou hned a jádro můžeš dát jiné. Jako drobnou nevýhodu vidím, že neposedné dítě při přebalování ti to jádro rozkope. PRoto dávám přednost kapsovým plenám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:34
- bodlinka - píše:
Achdarek píše:
Odkaz na týden opravdových plen dala už Petka. U nás uděláme výstavu. Na stěnu natáhnu sít, a tam dám pár plenek (budu doufat, že mi je nikdo nevezme), nějaký popis a pár fotek. Jedno odpo tam u toho budu k dispozici. Je to vmístě, okolo kterého projdou všechny maminky, které jdou do MC. Tak doufám, že to aspoň nějakou zaujme. :pankac: JEstli mně ještě někdo z vás může poslat fotku dítěte v „krásné“ látkové plence,tak to uvídtám. Ideálně chlapeček. Zatím mám kromě Tobíka samé holčičky.Dnešní historka z hřiště: Paní, která houpala dítě, vedle na houpačce, zjistila, že se pokadilo. Tak celá neštastná se mně ptala, jestli bych jí nedala jednu plenku, že sebou zrovna žádnou nemá. No látkovku jsem fakt nedala. :pankac: Docela na mně koukala. :roll:
Zkusím žížalu vyfotit, jestli budeš chtít a pomůže ti to. Jen nevím, s těmi krásnými plenkami.. :oops: Bereš i Haipa Daipa, Baby Lucy, HHS? Anavky mám dopravu, vrtulníky, muchomůrky, Easy čokoládu a modrá s autíčky.

Beru vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 21:34

Jo, a látkovku bych taky nedala. Maximálně půjčit a to jen kamarádce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 21:35
Achdarek píše:
- bodlinka - píše:
Achdarek píše:
Beru vše :mrgreen:

OK, zítra až manžel vyrazí s malou na plavání (abych nebyla za ještě většího blázna než normálně :oops: ) ho vyfotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 21:39

Ja bych rekla, ze se rozdil mezi SIO a AIO docela stira. Ja mam AIO s chobotama, takze to schne stejne dlouho, jako SIO. Akorat ty choboty nejsou na patentky, ale jsou prisity. No a treba MMT je takovy hybrid, jeden chobot prisity, druhy na patentky :mrgreen: Takze podle mne je rozdil jen v tom odepinani, dovycpat se da oboje cimkoliv.

A kapsovka jsou takovy vylepseny svrchnaky 8-) Nejak je mi skoro lito za ne utracet, ale jednu mam.

Příspěvek upraven 30.03.11 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:42
asha píše:
Ja bych rekla, ze se rozdil mezi SIO a AIO docela stira. Ja mam AIO s chobotama, takze to schne stejne dlouho, jako SIO. Akorat ty choboty nejsou na patentky, ale jsou prisity. No a treba MMT je takovy hybrid, jeden chobot prisity, druhy na patentky :mrgreen: Takze podle mne je rozdil jen v tom odepinani, dovycpat se da oboje cimkoliv.

v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
30.3.11 21:42

Achdárek: jestli nezapomenu, tak ti o víkendu nafotím Marečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:43
caccorka píše:
Achdárek: jestli nezapomenu, tak ti o víkendu nafotím Marečka.

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 21:45
Achdarek píše:
asha píše:
v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.

Ja mela jen ty SIO. Ty AIO maji choboty prisity, nebo je jadro vsity cely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure