Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:M-a-j-a píše:no to je jedno co bys s tim luxovala
No já bych ho spíše brala na plovoučku. Tady se to potřebuje denně luxovatBuď budu muset koupit nějaký lehký výkonný vysavač a nebo půjde z domu pes.
třeba psa
![]()
Ja mam electrolux takovou mrchu velkou a katastrofa…uz nikdy vice… V Praze jsme si koupili philips a ten byl proste nejlepsi, uzasne lehouckej,perfektni na podlahy i na koberce…ale teda vic na podlahy nez na koberce…ono zalezi co hledas zda hlabne na koberec a podlahu jen bokem nebo opacne ci na pul…kaxdopadne vysavace philips doporucuji na plovoucky apod.......
caccorka píše:asha píše:caccorka píše:A muzes mi napsat vykon? Dikasha píše:ZELMER Solaris 5500 Ťupr mám ho doma kvůli psům
Tak nam odesla troubaKoupila jsem dve pizzy a ted tohle… Navic jsem pri luxovani zjistila, ze nam pomalu ale jiste odchazi i muj milovany Vampyr. Takze holky, sem s tipama. U luxu musim mit rotacni kartac a silny vykon.
A ja se jdu zastrelit, to zas bude veselo…sotva se vyhrabem z krize, zas se vsechno s..e.asha píše:oni snad u všech vysavačů uvádí příkon a né výkon, takže výkon nepovím, ale já v pohodě vysávám na prostřední stupeň (3st.)a u koberce s vyšším chlupem (to máme kusový kobereček) tam vysávám na 4st.. Ještě je tam 5stupeneň, ale to už se někdy těžko táhne po tom koberci. Má to sílu.caccorka píše:A muzes mi napsat vykon? Dikasha píše:ZELMER Solaris 5500 Ťupr mám ho doma kvůli psům
Tak nam odesla troubaKoupila jsem dve pizzy a ted tohle… Navic jsem pri luxovani zjistila, ze nam pomalu ale jiste odchazi i muj milovany Vampyr. Takze holky, sem s tipama. U luxu musim mit rotacni kartac a silny vykon.
A ja se jdu zastrelit, to zas bude veselo…sotva se vyhrabem z krize, zas se vsechno s..e.
http://www.zelmer.cz/…/art170.html
Diky, koukala jsem, ze i ta cena je super. Vampyr nas stal pred 11ti lety 11 tisic…ale vymakany, je to jo. A tenhle ma tu elektroniku v rukojeti, nebo je to ovladani na luxu samotnym?
Tak ja prave na AEG nedam dopustit
Akorat nejaky dite nejspis flaklo s tou nasadou s rotacnim kartacem a je to na jedny strane odlomeny
No jeste funguje, ale moc casu mu nedavam.
Mame tragicky koberec, z Ikey vlneny, s vysokym chlupem a barva vinovo-tmave modra…no ja kdyz to videla, malem jsem byla vdovou. Mela jsem vybrany stejny typ, ale strakaty, na tom by nebylo videt nic, tohle je katastrofa. A slabsi lux to proste nezvladne, to mam vyzkouseny uz z Italie (tam ho DH koupil).
asha píše:
Tak ja prave na AEG nedam dopustitAkorat nejaky dite nejspis flaklo s tou nasadou s rotacnim kartacem a je to na jedny strane odlomeny
Mame tragicky koberec, z Ikey vlneny, s vysokym chlupem a barva vinovo-tmave modra…no ja kdyz to videla, malem jsem byla vdovou. Mela jsem vybrany stejny typ, ale strakaty, na tom by nebylo videt nic, tohle je katastrofa. A slabsi lux to proste nezvladne, to mam vyzkouseny uz z Italie (tam ho DH koupil).
u zelmeru je ovládání jenom na vysavači, ale mě to neva. Hele a jestli máš jenom skoro kaput tu elektro hubici, tak si ji objednej novou a nekupuj hnedle celou novou mrchu
se jdu pochlubit!
dneska mi přišla luxusní vložka do golfek. červení hrošíci ![]()
caccorka píše:asha píše:u zelmeru je ovládání jenom na vysavači, ale mě to neva. Hele a jestli máš jenom skoro kaput tu elektro hubici, tak si ji objednej novou a nekupuj hnedle celou novou mrchu
Tak ja prave na AEG nedam dopustitAkorat nejaky dite nejspis flaklo s tou nasadou s rotacnim kartacem a je to na jedny strane odlomeny
No jo, jenze oni uz tenhle typ davno nedelaji
Ale zkusim to zjistit, treba by na to neco slo.
zuzanecka81 píše:
se jdu pochlubit!
dneska mi přišla luxusní vložka do golfek. červení hrošíci
Juu ![]()
ASHA: asi 3 roky po ukončení výroby jsou povinni dodávat náhradní díly
zuzanecka81 píše:
se jdu pochlubit!
dneska mi přišla luxusní vložka do golfek. červení hrošíci
parádní ![]()
Potah na golfky super!
A mrkejte na toto – http://www.plenaroku.cz/
Netuším, odkdy je to hacknuté, ale teda moc lidí si teď asi nezahlasuje ![]()
ivuska.h píše:
Potah na golfky super!A mrkejte na toto – http://www.plenaroku.cz/Netuším, odkdy je to hacknuté, ale teda moc lidí si teď asi nezahlasuje
Ivuš a hlásilas to na bráně či rose.cz ??? Jestli o tom ví?
caccorka píše:
No tak to bude asi dyl, uz pred par lety jsem ho nenasla nikde v nabidce.Kupovali jsme ho v r. 99.
ivuska.h píše:
Potah na golfky super!A mrkejte na toto – http://www.plenaroku.cz/Netuším, odkdy je to hacknuté, ale teda moc lidí si teď asi nezahlasuje
Smankote hlavne tam nikdo nelezte, taky vam to muze zrusit PC
Ale hudba dobra, chvili jsme premysleli, kde se vzaly v Bitter sweet symphony ty pistaly ![]()
asha píše:caccorka píše:No tak to bude asi dyl, uz pred par lety jsem ho nenasla nikde v nabidce.Kupovali jsme ho v r. 99.
no zkus to se poptat, ale jestli trváš na novém, tak se neptej a doma se prostě řekne „jinak to nejde“ nutně potřebuju novej ![]()