Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
4.5.11 20:18
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
No já bych ho spíše brala na plovoučku. Tady se to potřebuje denně luxovat :roll: Buď budu muset koupit nějaký lehký výkonný vysavač a nebo půjde z domu pes.
no to je jedno co bys s tim luxovala :lol:

třeba psa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 20:27

Ja mam electrolux takovou mrchu velkou a katastrofa…uz nikdy vice… V Praze jsme si koupili philips a ten byl proste nejlepsi, uzasne lehouckej,perfektni na podlahy i na koberce…ale teda vic na podlahy nez na koberce…ono zalezi co hledas zda hlabne na koberec a podlahu jen bokem nebo opacne ci na pul…kaxdopadne vysavace philips doporucuji na plovoucky apod.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 20:29
caccorka píše:
asha píše:
caccorka píše:
asha píše:
Tak nam odesla trouba :zed: Koupila jsem dve pizzy a ted tohle… Navic jsem pri luxovani zjistila, ze nam pomalu ale jiste odchazi i muj milovany Vampyr. Takze holky, sem s tipama. U luxu musim mit rotacni kartac a silny vykon.
A ja se jdu zastrelit, to zas bude veselo…sotva se vyhrabem z krize, zas se vsechno s..e.
ZELMER Solaris 5500 Ťupr mám ho doma kvůli psům
A muzes mi napsat vykon? Dik :kytka:
asha píše:
caccorka píše:
asha píše:
Tak nam odesla trouba :zed: Koupila jsem dve pizzy a ted tohle… Navic jsem pri luxovani zjistila, ze nam pomalu ale jiste odchazi i muj milovany Vampyr. Takze holky, sem s tipama. U luxu musim mit rotacni kartac a silny vykon.
A ja se jdu zastrelit, to zas bude veselo…sotva se vyhrabem z krize, zas se vsechno s..e.
ZELMER Solaris 5500 Ťupr mám ho doma kvůli psům
A muzes mi napsat vykon? Dik :kytka:
oni snad u všech vysavačů uvádí příkon a né výkon, takže výkon nepovím, ale já v pohodě vysávám na prostřední stupeň (3st.)a u koberce s vyšším chlupem (to máme kusový kobereček) tam vysávám na 4st.. Ještě je tam 5stupeneň, ale to už se někdy těžko táhne po tom koberci. Má to sílu.
http://www.zelmer.cz/…/art170.html

Diky, koukala jsem, ze i ta cena je super. Vampyr nas stal pred 11ti lety 11 tisic…ale vymakany, je to jo. A tenhle ma tu elektroniku v rukojeti, nebo je to ovladani na luxu samotnym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 20:33

Tak ja prave na AEG nedam dopustit :) Akorat nejaky dite nejspis flaklo s tou nasadou s rotacnim kartacem a je to na jedny strane odlomeny :cert: No jeste funguje, ale moc casu mu nedavam.
Mame tragicky koberec, z Ikey vlneny, s vysokym chlupem a barva vinovo-tmave modra…no ja kdyz to videla, malem jsem byla vdovou. Mela jsem vybrany stejny typ, ale strakaty, na tom by nebylo videt nic, tohle je katastrofa. A slabsi lux to proste nezvladne, to mam vyzkouseny uz z Italie (tam ho DH koupil).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 20:49
asha píše:
Tak ja prave na AEG nedam dopustit :) Akorat nejaky dite nejspis flaklo s tou nasadou s rotacnim kartacem a je to na jedny strane odlomeny :cert: No jeste funguje, ale moc casu mu nedavam.
Mame tragicky koberec, z Ikey vlneny, s vysokym chlupem a barva vinovo-tmave modra…no ja kdyz to videla, malem jsem byla vdovou. Mela jsem vybrany stejny typ, ale strakaty, na tom by nebylo videt nic, tohle je katastrofa. A slabsi lux to proste nezvladne, to mam vyzkouseny uz z Italie (tam ho DH koupil).

u zelmeru je ovládání jenom na vysavači, ale mě to neva. Hele a jestli máš jenom skoro kaput tu elektro hubici, tak si ji objednej novou a nekupuj hnedle celou novou mrchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 20:54

se jdu pochlubit!
dneska mi přišla luxusní vložka do golfek. červení hrošíci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 20:55
caccorka píše:
asha píše:
u zelmeru je ovládání jenom na vysavači, ale mě to neva. Hele a jestli máš jenom skoro kaput tu elektro hubici, tak si ji objednej novou a nekupuj hnedle celou novou mrchu

No jo, jenze oni uz tenhle typ davno nedelaji :think: Ale zkusim to zjistit, treba by na to neco slo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 20:56
zuzanecka81 píše:
se jdu pochlubit!
dneska mi přišla luxusní vložka do golfek. červení hrošíci :pankac:

Juu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 20:59

ASHA: asi 3 roky po ukončení výroby jsou povinni dodávat náhradní díly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 20:59
zuzanecka81 píše:
se jdu pochlubit!
dneska mi přišla luxusní vložka do golfek. červení hrošíci :pankac:

parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.5.11 21:02

Potah na golfky super!

A mrkejte na toto – http://www.plenaroku.cz/ 8-o Netuším, odkdy je to hacknuté, ale teda moc lidí si teď asi nezahlasuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 21:03
ivuska.h píše:
Potah na golfky super!A mrkejte na toto – http://www.plenaroku.cz/ 8-o Netuším, odkdy je to hacknuté, ale teda moc lidí si teď asi nezahlasuje :think:

Ivuš a hlásilas to na bráně či rose.cz ??? Jestli o tom ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 21:04
caccorka píše:
ASHA: asi 3 roky po ukončení výroby jsou povinni dodávat náhradní díly

No tak to bude asi dyl, uz pred par lety jsem ho nenasla nikde v nabidce.Kupovali jsme ho v r. 99.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.5.11 21:06
ivuska.h píše:
Potah na golfky super!A mrkejte na toto – http://www.plenaroku.cz/ 8-o Netuším, odkdy je to hacknuté, ale teda moc lidí si teď asi nezahlasuje :think:

Smankote hlavne tam nikdo nelezte, taky vam to muze zrusit PC :mrgreen: Ale hudba dobra, chvili jsme premysleli, kde se vzaly v Bitter sweet symphony ty pistaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
4.5.11 21:07
asha píše:
caccorka píše:
ASHA: asi 3 roky po ukončení výroby jsou povinni dodávat náhradní díly
No tak to bude asi dyl, uz pred par lety jsem ho nenasla nikde v nabidce.Kupovali jsme ho v r. 99.

no zkus to se poptat, ale jestli trváš na novém, tak se neptej a doma se prostě řekne „jinak to nejde“ nutně potřebuju novej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure