Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:
Zuzko ta je fakt bombácká…a ty máš golfky nebo sporťák?? mi to nějak uniklo…
ja mám sporťák a nevím jestli bych tam taky měla mít vložku nebo jestli je to šumák
mám golfky. panenka už mi odmítá být v hlubokém kočáru. já si to nechala ušít, abych to mohla v klidu prát. páč teda sundávat tu látku z kočáru by se mi nechtělo. a ono až začnou v kočáru svačit apod., tak to bude zabordelováno furt
ASHA - koukám ,že se nedaří jen u nás ![]()
Zuzanečka81 - kuchyň máme odtud
a byli jsme s nimi moc spokojení.
Vevercaci píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jsem zapomněla dát ten odkaz
Já chci ale právě longiesky, dvoje krátké mám od Ivy ze šijemedětem, teď chci dlouhé na zimu ![]()
Zuzi a ještě mám poslední dotaz. Drží ti ten „držák“ na nožičky tvar?
M-a-j-a píše:Flyingfrog píše:No jo jenže malá spí v postýlce a tu mi cestovní nemámeM-a-j-a píše:Jen přijeď, dokud navíc dítě spí s námi v ložnici, je volný její pokoj, kde je celkem luxusní matrace na posteli.Flyingfrog píše:Fly neboj, jednou přijedu
Majo: Ty jsi tedy celkem vyježděný řidič, to vezmi vůz a za chvilku jsi u nás.![]()
Já fakt jezdím ráda a vůbec mi dlouhé cestování nevadí
Ale třeba mě přesvědčíš a fakt přijedu
Aspoň bude mít manžel od nás klid. Jen nevím jak se dostane z práce
![]()
Tak si půjčíš tu naši ![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Tak si půjčíš tu našiFlyingfrog píše:No jo jenže malá spí v postýlce a tu mi cestovní nemámeM-a-j-a píše:Jen přijeď, dokud navíc dítě spí s námi v ložnici, je volný její pokoj, kde je celkem luxusní matrace na posteli.Flyingfrog píše:Fly neboj, jednou přijedu
Majo: Ty jsi tedy celkem vyježděný řidič, to vezmi vůz a za chvilku jsi u nás.![]()
Já fakt jezdím ráda a vůbec mi dlouhé cestování nevadí
Ale třeba mě přesvědčíš a fakt přijedu
Aspoň bude mít manžel od nás klid. Jen nevím jak se dostane z práce
![]()
Fly má, tak to bude v pohodě. Akorát nevím, jestli mě MM pustí ![]()
Koukám že už všichni „mladší“ jezdíte ve sporťáku nebo v golfkách. Malá je teda stále ve vložném lůžku, golfky využívám zatím minimálně a to ještě v tom „lehu“ . Jen když jsme teď byli v muzeu tak malá musela sedět a koukat ven ![]()
petka.konecna píše:
Koukám že už všichni „mladší“ jezdíte ve sporťáku nebo v golfkách. Malá je teda stále ve vložném lůžku, golfky využívám zatím minimálně a to ještě v tom „lehu“ . Jen když jsme teď byli v muzeu tak malá musela sedět a koukat ven
PEti já malou vozím hlavně v hlubokém. Golfáč mám jen do tepla.
taky vozím pořád v korbičče, jednak pořád leží a ještě se do ní krásně vejde ![]()
mě ječí v hlubokým. v golfkách leží a to jí neva
nejvíc teˇale využívám beco ![]()
maji, já mam mariti už po dvou dětech, tak asi proto vrže
a držak moc nedrží, ale to mi je
fuk
Tak ja uz mam sportak, pac mala uz sedi ![]()
Ale teda ona v nem je stejne spis jen na spani,vecne je v nositku ![]()
Ale vlozka super,ze me to nenaoadlo driv
takhle na PP si jsem musela nekolikrat vse odsrubovavat a pracne oddelavat,abych ho vyprala.....male teda asi taky neco poridim ![]()
Holky tak mi došla vlňáčky od Desconhecidy z Fléru- jsou nádherné, ale jsem z nich úplně v prd.li. Katy měla pravdu, o tom, že jsou kousací
![]()
Uvítám proto, každou radu - jak to kousání zmírnit, nebo úplně odstranit. ![]()