Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
4.5.11 21:40
lenholka píše:
Zuzko ta je fakt bombácká…a ty máš golfky nebo sporťák?? mi to nějak uniklo…
ja mám sporťák a nevím jestli bych tam taky měla mít vložku nebo jestli je to šumák :nevim:

mám golfky. panenka už mi odmítá být v hlubokém kočáru. já si to nechala ušít, abych to mohla v klidu prát. páč teda sundávat tu látku z kočáru by se mi nechtělo. a ono až začnou v kočáru svačit apod., tak to bude zabordelováno furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 21:40

Zuzi mi marita nevrže vůbec :nevim:
No tak já ho tam kápnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
4.5.11 21:42

ASHA - koukám ,že se nedaří jen u nás :roll:
Zuzanečka81 - kuchyň máme odtud
a byli jsme s nimi moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.11 21:45
Vevercaci píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jsem zapomněla dát ten odkaz :oops:

Já chci ale právě longiesky, dvoje krátké mám od Ivy ze šijemedětem, teď chci dlouhé na zimu :)

• Citovat
  • Upravit
16492
4.5.11 21:46

Zuzi a ještě mám poslední dotaz. Drží ti ten „držák“ na nožičky tvar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.11 21:47
M-a-j-a píše:
Flyingfrog píše:
M-a-j-a píše:
Flyingfrog píše:
Majo: Ty jsi tedy celkem vyježděný řidič, to vezmi vůz a za chvilku jsi u nás. :-) :wink:
Fly neboj, jednou přijedu :-) Já fakt jezdím ráda a vůbec mi dlouhé cestování nevadí :-)
Jen přijeď, dokud navíc dítě spí s námi v ložnici, je volný její pokoj, kde je celkem luxusní matrace na posteli. ;-)
No jo jenže malá spí v postýlce a tu mi cestovní nemáme :-( Ale třeba mě přesvědčíš a fakt přijedu :-) Aspoň bude mít manžel od nás klid. Jen nevím jak se dostane z práce :mrgreen: :mrgreen:

Tak si půjčíš tu naši :)

• Citovat
  • Upravit
16492
4.5.11 21:50
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
Flyingfrog píše:
M-a-j-a píše:
Flyingfrog píše:
Majo: Ty jsi tedy celkem vyježděný řidič, to vezmi vůz a za chvilku jsi u nás. :-) :wink:
Fly neboj, jednou přijedu :-) Já fakt jezdím ráda a vůbec mi dlouhé cestování nevadí :-)
Jen přijeď, dokud navíc dítě spí s námi v ložnici, je volný její pokoj, kde je celkem luxusní matrace na posteli. ;-)
No jo jenže malá spí v postýlce a tu mi cestovní nemáme :-( Ale třeba mě přesvědčíš a fakt přijedu :-) Aspoň bude mít manžel od nás klid. Jen nevím jak se dostane z práce :mrgreen: :mrgreen:
Tak si půjčíš tu naši :)

Fly má, tak to bude v pohodě. Akorát nevím, jestli mě MM pustí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.11 21:51

Koukám že už všichni „mladší“ jezdíte ve sporťáku nebo v golfkách. Malá je teda stále ve vložném lůžku, golfky využívám zatím minimálně a to ještě v tom „lehu“ . Jen když jsme teď byli v muzeu tak malá musela sedět a koukat ven :)

• Citovat
  • Upravit
16492
4.5.11 21:58
petka.konecna píše:
Koukám že už všichni „mladší“ jezdíte ve sporťáku nebo v golfkách. Malá je teda stále ve vložném lůžku, golfky využívám zatím minimálně a to ještě v tom „lehu“ . Jen když jsme teď byli v muzeu tak malá musela sedět a koukat ven :)

PEti já malou vozím hlavně v hlubokém. Golfáč mám jen do tepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 22:05

taky vozím pořád v korbičče, jednak pořád leží a ještě se do ní krásně vejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.5.11 22:08

mě ječí v hlubokým. v golfkách leží a to jí neva :nevim: nejvíc teˇale využívám beco :palec:

maji, já mam mariti už po dvou dětech, tak asi proto vrže
a držak moc nedrží, ale to mi je :palec: fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 22:09

Zuzi já mám maritu po jednom.
Nedrží ta hrana a to mě štve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.5.11 22:09

Tak ja uz mam sportak, pac mala uz sedi :dance:
Ale teda ona v nem je stejne spis jen na spani,vecne je v nositku :mrgreen:
Ale vlozka super,ze me to nenaoadlo driv :think: takhle na PP si jsem musela nekolikrat vse odsrubovavat a pracne oddelavat,abych ho vyprala.....male teda asi taky neco poridim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
4.5.11 22:12

Holky tak mi došla vlňáčky od Desconhecidy z Fléru- jsou nádherné, ale jsem z nich úplně v prd.li. Katy měla pravdu, o tom, že jsou kousací :zed: :zed: :zed: :cry:
Uvítám proto, každou radu - jak to kousání zmírnit, nebo úplně odstranit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.5.11 22:16

anko ony po nalanolinování budou jemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure