Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
4.5.11 22:18
petka.konecna píše:
Vevercaci píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jsem zapomněla dát ten odkaz :oops:
Já chci ale právě longiesky, dvoje krátké mám od Ivy ze šijemedětem, teď chci dlouhé na zimu :)

Jé, tak já to nepochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.11 22:23

Mě taky ty vlňáky od Ivy přišli takové kousácí ze začátku, ale po nalanolinování se to zjemnilo.

A někdo tu psal dát do mražáku? :think:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
4.5.11 22:24
Mirii píše:
Tak ja uz mam sportak, pac mala uz sedi :dance:

Malá ani náznak sezení :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
29730
4.5.11 22:29
petka.konecna píše:
Mirii píše:

B. si sedl az tesne pred rokem…a to je zcela ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
4.5.11 22:31

jojo vlnacky do mrazaku, akorat ja je tam dneska soupla a po nejaky dobe jsem si uvedomila ze nevim jestli se maji soupnout do mrazaku pred impregnaci nebo po :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.11 22:50
asha píše:
petka.konecna píše:
Mirii píše:
B. si sedl az tesne pred rokem…a to je zcela ok.

To jsem chtěla slyšet, protože nás ve cvičení nutí abych šla s malou na RHB a k neurložce, že není „normální“, prostě je „antitabulková“ a jim se to nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
8651
4.5.11 23:05
petka.konecna píše:
Mirii píše:

Ondra seděl až skoro v roce… Teď zatím pořád nechodí, diagnózu na to nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.5.11 06:44
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
Mirii píše:
Ondra seděl až skoro v roce… Teď zatím pořád nechodí, diagnózu na to nemá :lol:

Malá právě že už obchází nábytek ale nesedí, proto má diagnźu jít k neurložce …

• Citovat
  • Upravit
310
5.5.11 07:27
petka.konecna píše:
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
Mirii píše:
Ondra seděl až skoro v roce… Teď zatím pořád nechodí, diagnózu na to nemá :lol:
Malá právě že už obchází nábytek ale nesedí, proto má diagnźu jít k neurložce …

Já bych se tím fakt netrápila, syn taky prve začal obcházet a až pak si sedl, někdy v 10měsících teda, ale on do té doby zas jen ležel, případně se otočil na břicho, pak najednou skok a začal se plazit, během 14 dnů pak v jednom týdnu začal lézt, obcházet nábytek a pak si teprve sedl. Někde jsem četla, že tak je to vlastně nejsprávnější, když se dítě samo posadí ze stoje nebo případně z kleku a říkal to i nějaký neurolog v Sama doma celkem nedávno..rozhodně bych já osobně na žádnou neurologii nechodila. :kytka: Já vůbec nemám tabulkový dítě, kdyby ho podle nich někdo hodnotil, tak mám doma opožděnce a přitom je to prostě úplně normální dítko..chlapeček :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 07:29

to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovat :cert: ze uz by prej sedela :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.5.11 07:36

Jo, to mě ten můj a hlavně tchýně dělala taky. Prý abych mu do korbičky dala polštářek, jak krásně uvidí :twisted: :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
5.5.11 07:58

Ahoj :mavam:
Kdysi dávno jsem tu četla,že objednáváte bio zeleninu..nedaly byste odkaz? Už se začínám rozkoukávat,z čeho budu dělat příkrmy..přece jen vše mi na zahrádce neroste a z kauflandu opravdu neee :poblion:
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.5.11 08:06
lenholka píše:
to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovat :cert: ze uz by prej sedela :pocitac:

Moje mamka mi malou taky posazuje, já jsem jí taky posadila (hlavně v židličce teda sedí už krásně, už se vůbec nehroutí na stranu, neopírá se o opěradlo, sedí rovně jak pravítko). Ale jen když jí posadím.

• Citovat
  • Upravit
4509
5.5.11 08:08
petka.konecna píše:
lenholka píše:
to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovat :cert: ze uz by prej sedela :pocitac:
Moje mamka mi malou taky posazuje, já jsem jí taky posadila (hlavně v židličce teda sedí už krásně, už se vůbec nehroutí na stranu, neopírá se o opěradlo, sedí rovně jak pravítko). Ale jen když jí posadím.

no jenze mala se kinkla ze strany na stranu ze jo, tulhe i prepadla do predu tak jsem uz rvala, fakt me tim vytaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.5.11 08:10
lenholka píše:
petka.konecna píše:
lenholka píše:
no jenze mala se kinkla ze strany na stranu ze jo, tulhe i prepadla do predu tak jsem uz rvala, fakt me tim vytaci…

Aha, tak to malá sedí už právě krásně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure