Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
5.5.11 08:36
petka.konecna píše:
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
Mirii píše:
Tak ja uz mam sportak, pac mala uz sedi :dance:
Malá ani náznak sezení :cry: :cry:
Ondra seděl až skoro v roce… Teď zatím pořád nechodí, diagnózu na to nemá :lol:
Malá právě že už obchází nábytek ale nesedí, proto má diagnźu jít k neurložce …

B. obchazel nabytek taky driv nez sedel. To je prave to, on chvili neposedi ani ted :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 08:39
petka.konecna píše:
lenholka píše:
petka.konecna píše:
lenholka píše:
to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovat :cert: ze uz by prej sedela :pocitac:
Moje mamka mi malou taky posazuje, já jsem jí taky posadila (hlavně v židličce teda sedí už krásně, už se vůbec nehroutí na stranu, neopírá se o opěradlo, sedí rovně jak pravítko). Ale jen když jí posadím.
no jenze mala se kinkla ze strany na stranu ze jo, tulhe i prepadla do predu tak jsem uz rvala, fakt me tim vytaci…
Aha, tak to malá sedí už právě krásně.

Peti, ale mozna je to prave tim, ze jsi ji posazovala. Cetla jsem, ze kdyz diteti neco „vnutis“ ve fazi, kdy by to samo neudelalo, tak pak muze mit prave s tou fazi problem. Proste nema moc motivaci to udelat samo. Ale neboj, urcite to neznamena, ze si nesedne, jen to muze proste byt dyl. A vy jste jeste vekove uplne v norme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.11 08:49

Holky ja bych rekla ze ty me deti jsou trochu vyvojove rychlejsi…u Denisky jsem se bala,ze jsem to urychlila ja mou hlouposti a neinformovanosti,ale Iza mi dokazuje v podstate stejnym vyvojem( ne-li rychlejsim) ze jsem nic neurychlila…nicmene sama si sedne vetsinou tak ze pokrci jednu nohu a presoupne se na prdel a nebo dost casto seda ze stoje,poloklelu a do sedu.....no jako resit to nebudu pac tady by to nikdo neresil a stejne malou jeste moc sedet nenechavam :nevim: ona neni na kocar stavena, furt je v becu :mrgreen: jo a co je zajimave ze mi ani z toho sedu neprepadava.....sem tam se zakymaci,ale vyrovna to a fakt hoodne malo pada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 08:52

tak to u nas se porad jenom vali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.11 09:01
lenholka píše:

Bud rada,aspon nemusis pord odnekud sundavat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.5.11 09:02
Mirii píše:
lenholka píše:
Bud rada,aspon nemusis pord odnekud sundavat :roll:

to je pravda :-D jeste porad je tak zhruba tak kam ji polozim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.5.11 09:22

koukam, ze resite pohyblivost. U nas od vcera nastal zase posun vpred. POstavi se u nabytku a umi slezt v pohode zpatky na zem, takze uz si nenatluce. Ze stoje se dokonce i posadi a taky jsem zaznamenala par nesmelych pohybu, ktere smeruji k lezeni :dance: my snad na tu rehabku nebudem muset :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.5.11 09:26
ankasz píše:
Holky tak mi došla vlňáčky od Desconhecidy z Fléru- jsou nádherné, ale jsem z nich úplně v prd.li. Katy měla pravdu, o tom, že jsou kousací :zed: :zed: :zed: :cry:
Uvítám proto, každou radu - jak to kousání zmírnit, nebo úplně odstranit. :nevim:

Ja jsem je obratila a vyprala rucne , trosku jsme je lehce drbala rukama o sebe :oops: pak nechala obracene uschnout a dala jsem jim zase takhle obracenym lanolinovou kuru skoro 24 hodin :lol: a ted uz se mi zda ze je to o dost lepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.5.11 09:42

ahoj!
my se taky jen válíme :lol: a přetáčení zvládá jen na pupek, zpátky spíš přepadává (a to jen občas)
táta by jí zas chtěl učit lézt - pošoupává jí za nožky, když je na pupíku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 09:45
petka.konecna píše:
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
Mirii píše:
Tak ja uz mam sportak, pac mala uz sedi :dance:
Malá ani náznak sezení :cry: :cry:
Ondra seděl až skoro v roce… Teď zatím pořád nechodí, diagnózu na to nemá :lol:
Malá právě že už obchází nábytek ale nesedí, proto má diagnźu jít k neurložce …

Obchází taky, to už dlouho, ale nechodí sám v prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 09:46
lenholka píše:
to jsem rada ze to tady pisete… me ted doma chlap zkousi malou posazovat :cert: ze uz by prej sedela :pocitac:

Tak mu vysvětli, že jí tím škodí, že si má sednout sama z polohy na všech 4, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 09:47
macinka85 píše:
Ahoj :mavam:
Kdysi dávno jsem tu četla,že objednáváte bio zeleninu..nedaly byste odkaz? Už se začínám rozkoukávat,z čeho budu dělat příkrmy..přece jen vše mi na zahrádce neroste a z kauflandu opravdu neee :poblion:
Díky!

Já z biozelenina.eu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
5.5.11 10:05

Mně Stela taky nesedí, ale ono je dost těžké s ní občas manipulovat a nemít ji na klíně v sedu. A tím tempem jak ona se vyvíjí, nebude sedět možná ani v roce a co pak s takovým dítětem, to mi má ležet pořád v korbě.?
Já už hlubokáč zrušila, řvala tam jak na lesy a nemám zdvihací lůžko. :nevim: Tak je v lehu v golfkách. Není to úplný leh a ona stejně aby lépe viděla, tak dělá sklapovačky. Úmyslně ji neposazuju, manipuluju s ní vleže, ale občas ji mám na klíně v takovém tom vajíčkovém sedu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.5.11 10:10
Flyingfrog píše:
Mně Stela taky nesedí, ale ono je dost těžké s ní občas manipulovat a nemít ji na klíně v sedu. A tím tempem jak ona se vyvíjí, nebude sedět možná ani v roce a co pak s takovým dítětem, to mi má ležet pořád v korbě.?
Já už hlubokáč zrušila, řvala tam jak na lesy a nemám zdvihací lůžko. :nevim: Tak je v lehu v golfkách. Není to úplný leh a ona stejně aby lépe viděla, tak dělá sklapovačky. Úmyslně ji neposazuju, manipuluju s ní vleže, ale občas ji mám na klíně v takovém tom vajíčkovém sedu. :nevim:

Tak jasně, že při manipulaci může být chvíli v sedu, ale prostě bys ji neměla fixovat polštářema nebo do nějaké židličky, aby si v té poloze mohla hrát atd. V hlubokáči ji vozit nemusíš, stačí sporťák nebo golfáč v pololehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.5.11 10:11
Flyingfrog píše:
Já už hlubokáč zrušila, řvala tam jak na lesy a nemám zdvihací lůžko. :nevim: Tak je v lehu v golfkách. Není to úplný leh a ona stejně aby lépe viděla, tak dělá sklapovačky. Úmyslně ji neposazuju, manipuluju s ní vleže, ale občas ji mám na klíně v takovém tom vajíčkovém sedu. :nevim:

Tyna si sedla az ve 13ti mesicich… nekdy kolem 11 jsme dostali povoleni vozit „v polosede“ v kocaru, neco jako ve vajicku v aute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure