Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ivus tak oblecky jsou nadherny
kurnik ale to je pekna doba nez se k tobe dostaly ![]()
Zapomnela jsem pochvalit vlnaky… krasny.. Ivus, mohla by sis vzit inspiraci a neco takoveho prodavat
![]()
Ivuško: Ty s ťapkama jsou úžasný. ![]()
Mimochodem, kdo chce holčičku, mileráda půjčím tu svoji.
Akorát by vám nesmělo vadit, že je skoro 16 měsíční. ![]()
Ivusko,ty saticky s vlnačkama jsou úžasné…!!!!
Mám dvouměsíční holčičku,tak bych to na ní taky chtěla zkusit uplést.
Tak bych tě chtěla moc moc poprosit,mohla bys sem dát fotku toho spodku,s ohrnutou sukýnkou…Děkuju moc!!!
Teri88 píše:
Ivusko,ty saticky s vlnačkama jsou úžasné…!!!!
Mám dvouměsíční holčičku,tak bych to na ní taky chtěla zkusit uplést.
Tak bych tě chtěla moc moc poprosit,mohla bys sem dát fotku toho spodku,s ohrnutou sukýnkou…Děkuju moc!!!
Moje se zrovna suší, tak nenafotím, ale je to řešené stejně, jako tady:
http://farm6.staticflickr.com/…dd07e3e7.jpg
http://farm6.staticflickr.com/…89285194.jpg
Ta sukýnka je napojená pod žebrováním v pase a to pod ní jsou jakoby normální natahovací vlňáčky.
Anielkha píše:
Zapomnela jsem pochvalit vlnaky… krasny.. Ivus, mohla by sis vzit inspiraci a neco takoveho prodavat![]()
Chci už dost dlouho, jenže je problém s barvením té vlny… Průmyslově si to nechat barvit by vyšlo hrozně draho, už nabarvená vlna se nedá slušně sehnat, aby měla patřičnou certifikaci…
Mirii píše:
Ivus tak oblecky jsou nadhernykurnik ale to je pekna doba nez se k tobe dostaly
No ale nakonec dorazily právě včas ![]()
Holky, šátkařky, prosím Vás - zkouším vázat malou na záda (na břuch už to nejde) - ale na nosenideti.cz je milion úvazu na záda - jaké používaté vy na toho rok a půl starého prcka?
A potom na novoše, co používat? Musím trošku natrénovat i nějakou tu kolíbku s panenkou nějakou, abych nebyla úplný amatér.
A holky, dostala jsem šátek, 5,2m a když uvážu cosik na záda (zatím teda nevím jestli to mám úplně dobře), a udělám si na břiše ten uzel, tak mi trčí ještě kus šátku až na zem (oba dva konce se dotýkají země, od břicha). Nebylo by lepší kdybych zkusila ten šátek vyměnit za kratší?
Peti: já vážu převážně batoh na záda, přebývající cípy ještě jednou obtočím okolo sebe a uvážu vzadu (mám šátek tuším 4,9 m ). Samozřejmě by byl na batoh lepší kratší, ale zas tak moc se nevyznám, abych řekla kolik.
Jinak jsem zkoušela i kapsu na záda, to by mělo být stejný jako kapsa vpředu, ale moc mi to nešlo, Šimon nespolupracoval a blbě se mi to utahovalo. Tak používám hlavně batoh. , je to nejrychlejší.
Na novoša klidně kolíbku, ale ta prý je těžká na uvázání (a na napolohování). Já ji dělala jednou, pak jsem používala už jen vertikál, ale začala jsem víc nosit až po šestinedělí…
tady je článek o těch kolíbkách http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…
Pomerančo dík, ale těch batohu tam je několik -
Batoh s LexiTwistem, Batoh - zajištění spodního lemu, Batoh a roztažené pruhy pod zadečkem, Batoh - skládané pruhy na ramenou, Batohokapsa, Batoh s tibeťanem - tak který přesně.
Já nekoukala na všechny videa, zkoušela jsem jen ten batoh a roztažené pruhy pod zadečkem, no moc mi to nešlo roztáhnout, ale malá je nespolupracující, protože neví co po ní chci, není na to zvyklá, ale nakonec jsem to nějak uvázala, nevypadla mi spodem, ale úplně na pevno taky nebyla, a když začala dělat hops, hops tak se z toho nějak začala vysvlíkat. Hlavně nevím kam jí dát ruce, jako uvázat dovnitř nepřichází v úvahu, musí je mít ven, ale je otázka jestli nad pruhy nebo pod pruhy. Jéžíš to zase bude věda jak plíny ![]()
No normální batoh
já nevím jak se to jmenuje, něco jsem nastudovala a to vážu. Jdu najít co to je. (Možná batoh bez roztažených pruhů
)
Na záda je nejjednodušší batoh - ale teda s pěti metrama bych ho vázat nechtěla
Já mám na batoh čtyřku (3,7m) a mám tam rezervu. Na delší nošení vážu dvojitý hammock, na ten mám pětku (4,2m) a šestku (4,7m), rozloží váhu nejen na ramena, ale i přes hrudník, v tom můžeš nosit dvě hodiny a jsi v pohodě, u batohu Ti přeci jen po delší době upadnou ramena.
Co máš za hadr?
Na záda jsem začínala vázat kapsu a batohokapsu. DH mi přišel strašně složitý, teď už skoro nic jiného nevážu ![]()
Mám storchenwiegge 5,2m - manžel to bral podle konfekční velikosti no. A mě se to zdá moc, nevím jestli by mi nestačila ta 4,6m, možná to zajdu vyměnit. Ale zase abych pak uvázala kolíbku nebo ten kříž s novorozenceme na břicho, aby mi pak nechybělo.
Peti já mám taky šátek přes pět mětru myslim od Medely a nejlepší úvazy jsou na http://www.youtube.com/user/vonzino1 Vonzi má dobré úvazy a hezky vysvětleno, když byla Bětka malá měli jsme kolíbku a pak když už seděla a chtěla koukat tak jsem jí vázala Hammock a teď jí občas uvážu na bok , ten Hammock je dost složitej, takže nejdřív dopořučuju ten batoh na začátek je jednoduchej, ale to až bude mimi starší, jinak se neboj délky šátku, tak ho víckrát obmotáš ![]()