Bázlivé kotě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
23.7.21 23:11

@Ja-rekk Jsou krásní, všichni. Nedávno jsem na veterině poprvé viděla mainku zblízka, naživo :lol: a překvapilo mě, jak moc jsou obrovské, fakt boží. Můj kocour má nějakých 6kg a když na mě hupsne, tak kolikrát vyheknu :mrgreen:, maina by mě asi rozplácla komplet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76405
24.7.21 13:06
@Anonymní píše:
@Ja-rekk Koukám jak blázen, jak i ta koťata pozujou. Že se vůbec nebojí. Ten náš je pla. šan. Vydrží na ruce, když ho člověk uloví, jinak se schovává a v ruce a to neužívá. Vaše koťata se nechají normálně hladit a chovat? Nam paní od které ho máme říkala, že je normální, že se kotě bojí a prý se hlavně bojí návštěv. Proto nám to nepřišlo divné, že se nás bál, počítali jsme s tím a bylo nám řečeno, že si doma zvykne, jenže nestalo se tak.

nee, není to běžné, to kotě muselo být fakt šíleně vystresované už u paní, my jsme loni našli v hospodě maličké nemocné kotě, vzali jsme ho k veterináři a domů, a jak se mu za 3 dny ulevilo, přestalo se bát, hrálo se a mazlilo
právě koťata se nebojí ničeho, jsou šíleně hravé a zvědavé,
a když se s ním hrajete, třeba s kočičím prutem s peříčkami nebo tak něco, tak to ho baví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76405
24.7.21 13:09
@matkabagristy píše:
jj, nas kocour ma malou hlavu, je roztomily, nunaci :srdce:

jo naši jsou také roztomilí i s malou hlavou :srdce: ale jednou jsme měli toho kastrovaného až v dospělosti, byl také hrozně mazlivý, ale byl to pan kocour - s tou mohutnou hlavou byl takový impozantní, nenáviděl teda ostatní kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
24.7.21 13:52
@stinga píše:
nee, není to běžné, to kotě muselo být fakt šíleně vystresované už u paní, my jsme loni našli v hospodě maličké nemocné kotě, vzali jsme ho k veterináři a domů, a jak se mu za 3 dny ulevilo, přestalo se bát, hrálo se a mazlilo
právě koťata se nebojí ničeho, jsou šíleně hravé a zvědavé,
a když se s ním hrajete, třeba s kočičím prutem s peříčkami nebo tak něco, tak to ho baví?

Přesně, máme doma kotě, s kterým si parta děti házela jak s míčem. Byl jí sotva měsíc, ještě nezrala sama. Dozvěděli jsme se, že jí děti vzaly z jedné firmy, kde nějaký zaměstnanec nebo kdo to je koťata zabíjí. Mají tam divokou kočku. Tohle kotě přežilo, díky paní na vrátnici, která ho těm deckam dala, než ho stačil najít ten psycho, co ta koťata zabíjí, kočka jí pustila, když jí někam přenášela, tak ji ta paní sebrala. Takže kotě lidí neznalo a jediný kontakt a člověkem mělo tu chvilku, co s ním parchanti hráli volejbal, když jsem jim jí sebral, tak prskala a bála se. Doma se rychle uklidnila, to poslání trvalo tak dva dny, potom si zvykla a nebojí se ničeho. Pořád něco vymýšlí a zlobí a v noci spí jedině přímo za našim krkem, to samé, když si člověk lehne na gauč, už je na něm. Takže to chování tohohle kotěte je fakt divný. Musí být z něčeho v poradnem stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.7.21 14:39

To kote je nejspis bazlive povahove, zadny stres.
Da se to trochu zlepsit spravnym pristupem, ale mazel z nej nikdy nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný