Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chci se zeptat jestli jste nekdo byl v BBQsmoke house Vysoke Mýto a jestli jo, zda to stálo za to
V pátek tam chci vzít chlapa jako překvápko tak at nejsem prekvapena
Ja nechapu, co se to v Myte zvrhlo…kazdy ma pocit, ze BBQ musi navstivit. A pritom je to obycejny motorest, co si ted hraje na spolecenske centrum Myta.Fakt motorest, lehce stylovejsi…levna a nepovedena kopie James Dean v Praze. Jidlo taky kvalitou nic moc. Ackoli vim, v Myte konkurence na jidlo neni (ani Via Ironia nevari nijak valne).Jako prekvapeni bych muze radeji vzala do Aplausu v Litomysli-stylovka, jidlo ok, okoli krasne…BBQ cedle pumpy, parkoviste pro nakladaky a petatricitky mi fakt na prekvapeni nesedi.
Ale jestli jsi Mytak, pak chapu…kazdy si to zkusit musi.Nas tam dotahlo pribuzenstvo…miluju steaky a potrpim si na ne…uf, to jsem si dala.Ale jak rekli ostatni, jsem zhyckana…mam jidlo rada a tohle povazuju za obycejne rychle obcerstveni na ceste, proste motorest.
@lupto no jsme z HK, a kazdy rika ze tam maji vyborne hambace atd. a taky to prostředí… tak já nevím noo
@zuzka90 hele,na ten kraj jsem mozna prisna…jenze me fakt prijde degradace nejakeho rande apod.,kdyz mam sedet v motorestu vedle hlavni silnice, co je furt plna, parkoviste a benzinky…ale jako jo, zkuste si to, pokud vas to laka.Pro me je to tak max.na rychlovku pri ceste nekam dal…
Jinak hamburger mel manzel-jak rikam, chodime do podniku o nekolik levelu vys, takze tak super mam to jidlo neprislo.Na druhou stranu je to lepsi, nez mekac ![]()
Ale jak rikam, v tom regionu, kde zase takova konkurence neni, hlavne pro rocniky mladsi to asi sve, pro me nepochopitelne, kouzlo ma…
I kdyz mam spis pocit, ze je to davova hysterie, protoze tenhle typ podniku v okoli proste neni.
Taky sem toho nazoru ze nic moc, radsi si zajet é 2Okm dal do Ciste u Litomysle Ke Zbehlikovi.https://www.facebook.com/pages/Restaurace-a-penzion-U-Zb%C4%9Bhl%C3%ADka/143168422394250?ref=ts&fref=ts
@ladus88 Zbehlik uz taky davno neni, co byval…trochu jim „slava“ stoupla do hlavy.Ale minimalne se tam naji clovek kvalitneji, nez v BBQ. A ve vyrazne lepsim prostredi. Ackoli si stale stojim za tim Aplausem. Pripadne druhym smerem do Prahy-Mlynec, hotel Mariot apod.
Nebo pripadne v Praze ten James Dean, jeste na hamburgery chvali Palandu.Mne se tam nelibi, khamburger ok, ale hranolky byly silene, ackoli domaci…ale zase proc ne, je to takove alternativni prostredi.Ale ten James Dean je prave stejny princip, stejne proatredi jako BBQ a clovek se tam naji. Navic je to hned u Staromaku, takze i hezka prochazka pred/po…a z hradce uz je jedno, jestli jet do Myta po petatricitce, nebo do Prahy.
@zuzka90 byla jsem tam pred 14ti dny, poprve, jeli jsme kolem.
Jako jo, dobry! Manzel miluje hamburgery, v Americe jsme byli, muzeme srovnavat ![]()
Asi jo, asi to stoji za to to zkusit.
Hamburger byl ale tak sytej, ze jsem ho nesnedla ![]()