Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ja pred par lety odchazela tak tez s um z porodnice,, stridala jsem sve um odstrikane,, s Beba pro ( v krabici od 0 mesicu) byla uzasnaaaa pak jsem dostala od kamaradek hipp a nutrilon,,, ty klasicke s tim probiotikem a hruza vubec se nevyprazdnoval,, tak jsem se hned vracela k beba a u druheho mimi opet pujdu do beba,, ale kazde mimi je asi jinaci coz chapu,, urco naslouhejte svemu instinktu jste maminka to citite,,, jen vim ze beba uplne nahodou myslim loni vyhrala mleko roku,, coz me po par letech opravu potesila ze to je mezi dobrymi mleky
@Bára 123 píše:
Já dávala Hipp asi od 1 měsíce a naprostá spokojenost. Předtím jsem zkusila Nutrilon a Hami a hrůza, po Hippu krásně kakal a žádné bolení, ale moc nezasytil.
nutrilon me taky sokoval 3 dny boleni to jsemneznala s Beba ha od nestle,, zadne prdiky nadymani nic,,, hipp se spatneji ( 8 let zpet rozmixoval v mleku ) chutove me osobne chutnal sunar haaa
Díky všem za příspěvky! Nakonec jsme koupili Sunar complex 1, zpočátku se zdálo, že malému sedí a teď nás po 14-ti dnech opět bolí bříško
ještě jsem se tedy chtěla zeptat, jaké zkušenosti máte s mlíčkem od Hami?
@michalka17 Mě ho Mareček prskal, ani mě nechutnal
Kupte si vzoreček-než investujete do celého balení. Mají ho v lékárně, nebo na feedo-tam jsem si ho koupila asi za 12,–