Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj vespolek.
Zatím chodím natřásat faldy ven, ale už se začínám poohlížet po běhacím pásu, starý se nám rozbil.
Napadlo mě, jestli existuje nějaký (za rozumnou cenu, ne ve statisících), který má možnost na displeji pustit ubíhající krajinu (jakože běžím po cestě třeba lesem). Mnohem víc by mě to tak bavilo, než „koukat do blba“
A nechceš si koupit ten, který rozbíháš sama? Dají se na něm dělat různé cviky při “běhu” potom ti už stačí ta správná hudba. když se soustředíš na provádění cviků určitě se nudit nebudeš. Já si cviky i vymýšlím, třeba i otočky a tak. Pár let už mě to baví.
Běhám, každý druhý den ve fitku na páse, to je nejlepší možnost jaks e hezky v klidu se sluchátkama projít a proběhnout aniž by se mi něco stalo..
@aknadar píše:
A nechceš si koupit ten, který rozbíháš sama? Dají se na něm dělat různé cviky při “běhu” potom ti už stačí ta správná hudba. když se soustředíš na provádění cviků určitě se nudit nebudeš. Já si cviky i vymýšlím, třeba i otočky a tak. Pár let už mě to baví.
To ne, ten jsem měla, vůbec mi nevyhovoval. Jedině motorák.
@MiladkaR píše:
Běhám, každý druhý den ve fitku na páse, to je nejlepší možnost jaks e hezky v klidu se sluchátkama projít a proběhnout aniž by se mi něco stalo..
Tak vzhledem k tomu, že mám omezené hlídání a nejbližší fitko jedině vlakem nebo autem ve městě, tak vím, že pravidelnost u mě „hrozí“ jedině, když budu mít pás doma.
Ja radeji beham v lese, ale kdyz jdu do fitka tak uz ten pas pouzivam k rozehrati