Běháte - podělte se o své zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
20.1.19 21:16

@Bohdanka2 já třeba běhám se sluchatkem jen v jednom uchu už jen kvůli aut ať je slyším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.1.19 21:18

@Ennny
Já radši uplně bez, protože líp se soustředím na běh. Takle bych se pořád rozhlížela kolem sebe a ještě bych si rozbila hubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
20.1.19 21:21

Já jsem si pořídila běhací pás. Jsem posera, bydlíme na samotě a bojím se no :lol: pás je pro mě super. Dřív jsem běhala podle tepovky ale víc mi vyhovuje střídat chůzi a běh. Teď mám pauzu, jsem pár týdnů po porodu a už se těším, až zase naběhnu. Chybí mi to. Jinak běhám v kompresních podkolenkách, leginy a triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
20.1.19 21:51

Nejlepší na začátek jak di to neotravit, je minutu běžím a minutu jdu, začnu na 2 km. Takhle to budete dělat měsíc, pokud po 14 dnech budete ok, Tak přidejte 1 km a behejte tímto stylem opravdu měsíc i když se budete cítit ok. Druhý měsíc, 2 min běh a minuta chůze, za 14 dnů zvýšit na 5 min běh a minuta chůze, 3 měsíc by jste měly být schopné to ubehnout bez chůze a pak jen zvyšovat km. Neprepalit začátek a opravdu na pohodu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
20.1.19 22:00

Mně se tak strašně líbí představa, že se ráno/večer obléknu do sportovního, šoupnu do uší sluchátka a vyběhnu… Musí to být super a osvobozující. Ale když já se po dvaceti metrech musím vydýchávat 5 minut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.1.19 23:31

Holky a v jakou denní dobu běháte? Ráno, večer..? A kolikrát týdně, nebo denně? Taky bych ráda začala tak sbírám inspiraci :-) Tři malé deti, takže nevím, kdy si mám vyhradit čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
20.1.19 23:40

Rano je to nejlepsi…a pred snidani. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
20.1.19 23:55
@mašlička píše:
Holky a v jakou denní dobu běháte? Ráno, večer..? A kolikrát týdně, nebo denně? Taky bych ráda začala tak sbírám inspiraci :-) Tři malé deti, takže nevím, kdy si mám vyhradit čas.

Při dvou dětech jsem běhala většinou dopoledne, když starší byla ve školce a mladší spala. Teď se třetím to vidím podobně. Dvě starší ve školce, mládě bude spát a já běhat. Jo a běhala jsem teda každý den krom neděle, to byl odpočinkový den od běhu a cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
21.1.19 06:44
@Lenka_Hal píše:

8o to bych sebou okamžitě švihla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
21.1.19 10:17

Taky jsem začala běhat, běhám obden, regenerace je v začátcích důležitá a běhání každý den se nedoporučuje. Běhám jak kdy, musí být manžel doma, takže někdy dopoledne, někdy odpoledne, jednou jsem byla i večer. Dnes půjdu v poledne. Začala jsem před měsícem, chodím na 40 minut a střídám běh a chůzi a je to tak kolem 5km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
21.1.19 17:02
@TeSudička píše:
@Azeretereza
Pooood budem behat spolu, az bude tepleji :hug: sice jen dalkove, ale alespon neco :pankac:

Tak jo, to beru :kytka: Hecnem se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
21.1.19 17:11
@Bandii píše:
8o to bych sebou okamžitě švihla :oops:

No ja zas nemuzu snidat, v kombinaci s delsim behem, to bych se asi pos… :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
21.1.19 17:47

...

Zkus tkz. indiánský běh (střídej třeba 50m pomalý běh a 5Om rychlou chůzi, nebo jiný poměr). Tohle můžeš dělat i do kopce. Ty kolečka tě nebudou bavit. A začni s malou vzdáleností a postupně pomalu přidávej. Nebo, jestli máte ve městě řeku, tak podél řeky budeš mít rovinu. A kup si boty s kvalitní podrážkou, která tlumí otřesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.1.19 19:51
@Tecumseh píše:
Zkus tkz. indiánský běh (střídej třeba 50m pomalý běh a 5Om rychlou chůzi, nebo jiný poměr). Tohle můžeš dělat i do kopce. Ty kolečka tě nebudou bavit. A začni s malou vzdáleností a postupně pomalu přidávej. Nebo, jestli máte ve městě řeku, tak podél řeky budeš mít rovinu. A kup si boty s kvalitní podrážkou, která tlumí otřesy.

Přesně tak to dělám. Chvilku běh, chviku chůze a mám trasu i do schodů. To bud vyběhnu, a když se mi nechce tak je vyjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
21.1.19 22:46
@Lenka_Hal píše:

Taky o víkendu vyrazím ráno tak okolo 10, 11 :D Před snídaní fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková